Anket Boyunuzun eşinizinkinden uzun olması önemlimi?

Boyunuzun eşinizinkinden uzun olması önemlimi?

• Evet çok önemli..

OY: 24 57,1%
  • Hayır hiç önemli deil.

OY: 18 42,9%

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
ben eşimden uzunum ama ne ben ne de eşim bunu hiç problem yapmıyoruz.ben sürekli topuklu ayakkabı kullanıyorum hem de yüksek topuk giyerim.eşimle yan yana geldiğimizde aşağıdan bana şöyle bir bakar manken gibi karım var der :asigim: annem de babamdan uzun ve o da sürekli topuklu ayakkabı kullanır ama ben bunu hiç sorun yaptıklarını hatırlamıyorum.sanırım bizim ailenin kadınları kısa erkek beğeniyor:1rolleyes:

aramızda ço fark yok 5cm falan oynuyor genelde topuklu giymemeye çalışıyorum bizim için önemli olan sevgimiz gerisi boşş :)))

ne bilim komplekse girerdim heralde kendini dev gibi hissederdim yanında ama kompleksi olamyan insanlar için olabilir.. 15 cm uzun aşkım benden ..

ben 2 cm uzunum sevgilimden. aynı gibi boylarımız yanyana durduğumuzda. ama bi çift görmüştüm kız bayaa bi uzundu erkek arkadaşından garipsemiştin biraz:)

Anam bu devirde boya mı bakılır artık temiz namuslu birini buldun mu hele de anlaşıyosan kaçırma derima.skavaklarda da boy var ama:1rolleyes:

sevgilim benden uzun erkekte boyu önemserim benden azda olsa uzun olsun sevmiyorum kendimken kısa erkek zaten 1.55 oyüzden benden kısa olmaları zoorr...:roflol::roflol:

takılmam böyle konulara..:teytey:
Ama eşimden uzun olmak istemezdim;edi büdü gibi böyle çok güzel...:icecream:
hııı uzun olanlar da çok var yok değil sengözlerimebaksanab,,,çiftleri ya da tekilleri değerlendirirken boylarını baz almamak gerek açıkcasışakkıdı...Maneviyat mühim...Dipnot:Kısa insanların daha başarılı olduğunu okumuş
tum ne kadar doğru tartışılırfisfisfis
gamyoncuiremsu

boyum eşimden uzun değil ama olsaydı benim için değil eşim için sorun olabilirdi...........

boy önemli benim için ben benen kısa biri ile kendimi düşünemiyorum zaten Allah' a şükür benden 15 cm uzun bir sözlüm var uzun olması iyi kendimi daha çok güvende hissettiriyor bana neden bilmem ama:))

eeeee boyum zaten 1 62 bir de benden kısa erkek nasıl olur diye düşünüyorum. 152 falan mı. yok almıyayım kalsın..............

eşim bende 3-4 cm uzun ama
o şişko ben zayıf olduğum için ondan uzun görünüyorum
herkes te öle sanıyo
ama problem değil bu bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…