• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü boyunluk modeli

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Nameles

🙅🙆🙅
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
7.155
3.947
373
Merhabalar. Daha önce düz örgüler ördüm . Hiç motif çıkarmadım. Sevgilim için bu boyunluğu öreceğim lakin sadece fotoğraf var kaç ilmekle başlamış nasıl motif vermiş bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
image.jpg

Merhaba,
modelde pirinç ve saç örgüsü kullanılmış, kullanacağınız ipin kalınlığına göre atacağınız ilmek sayısı değişir, bu modelde yanlış saymadıysam 24 ilmek atılmış, 8 ilmek pirinç, 8 ilmek saç örgüsü, 8 ilmek pirinç şeklinde kurulmuş model.
İpinizi ince seçmeyin, 4,5 - 5 numara şişle örebilecek kalınlıkta atkılık ip seçin, bu modelde şişte ipte kalın kullanılmış, tereddüte düşerseniz modelin fotoğrafını götürün yüncüye, işinin ehli biriyse en uygun şiş ve ipi verecektir:KK66:

Merhaba,
modelde pirinç ve saç örgüsü kullanılmış, kullanacağınız ipin kalınlığına göre atacağınız ilmek sayısı değişir, bu modelde yanlış saymadıysam 24 ilmek atılmış, 8 ilmek pirinç, 8 ilmek saç örgüsü, 8 ilmek pirinç şeklinde kurulmuş model.
İpinizi ince seçmeyin, 4,5 - 5 numara şişle örebilecek kalınlıkta atkılık ip seçin, bu modelde şişte ipte kalın kullanılmış, tereddüte düşerseniz modelin fotoğrafını götürün yüncüye, işinin ehli biriyse en uygun şiş ve ipi verecektir:KK66:
Ayyy nasıl boynuna sarılıp culop culop öpesim geldi çooook teşekkür ederim mune ablam :KK15:

Back