• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyunda Tiroglossal Kisti

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.330
43.872
798
Adminler konum taşınmazsa sevinirim en azından cevabımı alana kadar.

Kızlar doktora git burada soracağına kadar demeyin lütfen yarına randevumu aldım ancak başına gelen var mı tedavisi vs nedir yaşamış olan varsa merak ettim.

Hashimato tiroiti için ultrason çektirdiğimde ultrasonda boynumda 8 mm çapında triglossal kisti saptandı.Endoktrin doktoru kbb ye gitmemi önerdi. yarın için randevumu aldım ancak başından bu hastalık geçen var mı bilgisi olan varsa nedir ?

Adminler konum taşınmazsa sevinirim en azından cevabımı alana kadar.

Kızlar doktora git burada soracağına kadar demeyin lütfen yarına randevumu aldım ancak başına gelen var mı tedavisi vs nedir yaşamış olan varsa merak ettim.

Hashimato tiroiti için ultrason çektirdiğimde ultrasonda boynumda 8 mm çapında triglossal kisti saptandı.Endoktrin doktoru kbb ye gitmemi önerdi. yarın için randevumu aldım ancak başından bu hastalık geçen var mı bilgisi olan varsa nedir ?
Merhaba, kist ile ilgili ne yaptınız merak ediyorum. Benim de 17 mm kistim görünüyor ultrasonda, sizin ki duruyor mu hala ?

Biyopsi oldum temiz huylu çıktı duruyor halen bir artış ya da azalış olmadı
Merhaba benimde mr da herhangi bi çap yazmıyor şu kadar bu kadar diye ama sadece görünüm diyor triglossal kanal kisti acısından anlamlı olabilir diyor.Sizin de bu şekildemiydi sonucunuz acaba merak ediyorum.

Back