panik halde size yazıyorum. bundan 1 ay önce kas ağrısı üşüme göz ve yüzde ağrı şikayetleriyle kbb a başvurdum. röngen çekildi,burundan bakıldı akut sinüsit dendi antibiyotik verildi kullandım 1 hafta kontrolu geçiktirdim ve tekrar kas ağrısı öksürük geniz akıntısı titreme üşüme arada terleme şikayetleriyle tekrar kbb a başvurdum.burundan bakıldı burun etleri çok şiş dendi tedavi olarak klacid (500), cirrus,rinoclenil verildi üçer kutu 3 hafta kllanacaksın dedi doktor.1 hafta oldu ilk kutular bitti kas ağrılarım azaldı halsizdim kendimi daha iyi hissediyorum.ama geniz akıntısı aynı şiddetde devam ediyor,öksürüğüm aynen devam ediyor.sigara kullanıyorum ama günde 2 3 tane paket değil. şimdi bunlara bide boyunda şişlik eklendi panik oldum. boğazımda ağrı var belli belirsiz. kulak memesinin altı boğaz kısmında fındık büyüklüğünde şişlik hissettim tesadüfen basınca ağrı çok fazla ve ağrı kulaklarıma vuruyor.diğer tarafta da var yalnız belirgin değil. arkadaşlar yardımcı olabilecek cvp bekliyorum....