Boyunda olan lenf bezinin 5 yil sonra yeniden sismesi? (Oglum 8 yasinda)

Edamustafatgra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
213
46
35
Oğlumda 3 yaşında boynunda 2 cm lik lenf bezi vardı. Ultrason periferik yayma yaptirmistik temiz çıkmıştı. 1.2 cm ye düşmüştü ama tamamen kaybolmamisti. Simdi 8 yasimda. Okuldan geldi anne lenf bezim agriyor dedi 3 gün ateşi cıktı ve o lenf bezi 5 yıl sonra ilk defa buyudu. 5 yil sonra ilk defa büyümesi beni cok üzüyor. Boyle bir durum ile karsilasan var mi

Ben 25 yaşındayım yıllardır şiş lenflerim 4 yıl önceki olan bazen şişer iner. Kızım 2 yaşında ondada var geçmiyor geçecek gibi de durmuyorlar yolda gördüğüm çocukta lenf bezi var mı diye bakar oldum evet çoğunda buluyorum

4 yıl oncesi lenf beziniz her hastalık halinde şişer mi?benim oglumun 5 sene sonra ilk kez sisti. Çenesinin altında ki her hastalıkta şişer. 5 sene sonra sismesi beni çok korkuttu

Benim oğlumda da 2 yıldır gitmiyor kulak arkasında bir kaç tane var ben endiyrm tüm terlikler yapıldı ama neden gitmez

Tekrar enfeksiyon yaşadığı için şişmiş. Hastalandığında bezenin ağrıdığını söylemiş. Tekrar geçirilen enfeksiyona tepki vermiş ve büyümüş inebilir inmeyip aynı boyutta kalabilir. Ağrı yapması enfektif birşey olduğunu gösteriyor zaten. Bende 1 senedir var lanet geçmiyor ne testler yaptırdım vallahi. Erkek kardeşim de de var hatta boynunda ki de belli oluyor biraz olabiliyor yani kafaya takmayın yine de bir doktora gösterin içiniz rahat etsin istiyorsanız geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…