M melansu Nirvana Kayıtlı Üye 22 Şubat 2008 392 63 643 37 İçel Mersin 10 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi melansu #1 bebeğinde boynunda brankial artık olupta ameliyat ettiren varmı lütfen cevap verin
S sarpberen Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2014 2 0 16 39 16 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi melansu #2 melansu .!.: bebeğinde boynunda brankial artık olupta ameliyat ettiren varmı lütfen cevap verin Genişletmek için tıkla... MELANSU merhaba uzerinden cok gecmis ama ne oldu artik cikarildi mi? Bebegin iyu mi simdi?
melansu .!.: bebeğinde boynunda brankial artık olupta ameliyat ettiren varmı lütfen cevap verin Genişletmek için tıkla... MELANSU merhaba uzerinden cok gecmis ama ne oldu artik cikarildi mi? Bebegin iyu mi simdi?
S sarpberen Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2014 2 0 16 39 16 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi melansu #3 Orda misin melansu cevabin cok onemli
M melansu Nirvana Kayıtlı Üye 22 Şubat 2008 392 63 643 37 İçel Mersin 6 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi melansu #4 Merhaba doktora gittim alti ay aralıkla kontrol edicez dedi daha ameliyat demedi.sanırım ameliyat olcak ama ne zaman bilmiyorum emari ultrasonu çekildi hiç bişey yok sadece sıvı geliyor şişme kızarmada yok
Merhaba doktora gittim alti ay aralıkla kontrol edicez dedi daha ameliyat demedi.sanırım ameliyat olcak ama ne zaman bilmiyorum emari ultrasonu çekildi hiç bişey yok sadece sıvı geliyor şişme kızarmada yok