Arkadaşlar merhaba. Bi fikri olanlar yardım edebilirse çok çok sevinicem. Ben 21 yaşındayım, bademciklerim 6 yaşındayken alındığı için her farenjit,larenjit,soğuk algınlığı vs hastalık geçirdiğimde bir adet sağ lenf bezim şişiyor. Fakat şuan hiçbir hastalığım olmamasına rağmen 9 temmuzdan beri boynumda geçmeyen bi şişlik var. Bunun için önce dahiliye sonra da kbb doktoruna gittim. Dahiliyede kan tahlili ve ultrason istendi.Enfeksiyon şüphesiyle biteral adlı ilacı içtim 20 adet. Şişlikte herhangi bir inme olmadığı gibi daha da büyüdü. Daha sonra kan tahlilimin normal olduğu söylendi ve kbb doktoru tarafından mr a yollandım. Bugün boyun mr ım çekildi. 2Ağustosta alacağım sonuca göre şişen parça tamamen çıkarılıp patolojik inceleme yapılacakmış. Kötü bir şey çıkmasından çok korkuyorum. Aslında ilk gittiğim dahiliyeci kötü bi şey olsa bi tanecik değil birsürü lenf nodu olurdu dedi ama hiç içim rahat değil çok huzursuzum çok korkuyorum. Ultasonum şu şekildeydi; Cilt, ciltaltı yağlı dokular doğal görünümdedir. Sağ ön servikal zincirde büyüklüğü 30x13 mm boyutunda santral yağlı hilusları izlenen konglomere lenf nodları izlenmiştir. Yardımcı olabilecek, içimi rahatlatabilecek arkadaşlarım varsa lütfen yorum yapsın, zira çok korkuyorum.