- Konu Sahibi meditasyoncu
bütün yazıları okuyamadım ama guatr olabilir belki ona da bi bak istersen netten..
İlk guatrdan şüphelendiler ama benim lenf bezlerim şişiyo kan tahlilinde ona baktılar sanırım. Teşekkür ederim cevap verdiğin için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bütün yazıları okuyamadım ama guatr olabilir belki ona da bi bak istersen netten..
Arkadaşlar merhaba. Bi fikri olanlar yardım edebilirse çok çok sevinicem. Ben 21 yaşındayım, bademciklerim 6 yaşındayken alındığı için her farenjit,larenjit,soğuk algınlığı vs hastalık geçirdiğimde bir adet sağ lenf bezim şişiyor. Fakat şuan hiçbir hastalığım olmamasına rağmen 9 temmuzdan beri boynumda geçmeyen bi şişlik var. Bunun için önce dahiliye sonra da kbb doktoruna gittim. Dahiliyede kan tahlili ve ultrason istendi.Enfeksiyon şüphesiyle biteral adlı ilacı içtim 20 adet. Şişlikte herhangi bir inme olmadığı gibi daha da büyüdü. Daha sonra kan tahlilimin normal olduğu söylendi ve kbb doktoru tarafından mr a yollandım. Bugün boyun mr ım çekildi. 2Ağustosta alacağım sonuca göre şişen parça tamamen çıkarılıp patolojik inceleme yapılacakmış. Kötü bir şey çıkmasından çok korkuyorum. Aslında ilk gittiğim dahiliyeci kötü bi şey olsa bi tanecik değil birsürü lenf nodu olurdu dedi ama hiç içim rahat değil çok huzursuzum çok korkuyorum. Ultasonum şu şekildeydi; Cilt, ciltaltı yağlı dokular doğal görünümdedir. Sağ ön servikal zincirde büyüklüğü 30x13 mm boyutunda santral yağlı hilusları izlenen konglomere lenf nodları izlenmiştir. Yardımcı olabilecek, içimi rahatlatabilecek arkadaşlarım varsa lütfen yorum yapsın, zira çok korkuyorum.
Canım içini ferah tut lütfen. Bir daha da bu kadar geciktirme bence. Benim ihmalim yüzünden bacağımdaki tümörüm 10 cm olmuştu. Senin de öyle olacağı anlamına gelmiyor ama dikkat etmen için örnek verdim.Sonucunu sabırla bekle ve lütfen negatif olma. Çözümü olmayan bir sıkıntı yok neticede. Güzel haberlerini bekliyorum. Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.Küçüldü ise demek iyileşiyor.Belkide iyi huylu bişidir.
Geçmiş olsun canım sonucu merak ediyorum...
Geçmiş olsun canım sonucu merak ediyorum...