boyun kamburluğu

teşekkür ederim canım.darısı başına inşallah.eşin askerde sanırım.sağ salim döner kavuşursunuz inşaallah.
valla bende dertler bitmez :) eşim bazen diyo çürük almışım diye.

çok teşekkür ederim canım inşallah gün sayıyoruz işte ... dertler hepimizde sanırım bizim jenerasyon biraz böyle çıktık
aman allah beterlerinden korusun canım hepimizi, minişleri de öp benim için ikizler galiba değil mi?

sayılı gün cabuk gecer derler.öyle böyle geciyor zaman.ben de eşimi (sevgili iken) beklemiştim.inan evlendikten sonra zaman daha cabuk geçti.iş güç derken birbirimizi bile unutur olduk ((
evet ikizler.benim çift sarılı yumurtalarım :))))
uyudular şimdi teyzesi.yerde debelendiler uyudular:))) senin yerine koklarım ama söz.

NASIL yapıcaz onu başlayalım.
ben pilates yapmıştım üniv.deyken çok iyi gelmişti dik durmaya başlamıştım

spor görsel paylaşımda var konusu.pilatesten kat kat etkili.
daha bugün eşim taş attı bana.hani bi ara sporun vardı ne oldu diye.sahiden de 21 seti bile tamamlayamadım.3 kez yarıda bıraktım.oysa öyle faydasını gördüm ki.valla biri beni gaza getirsin istiyorum.yarış mı yapsak.sporunu yapmayana ceza mı kessek bilmiyorum.bak mesela 2 cadıyı uyuttum.nette takılıyorum.oysa kalk ya bi işin ucundan tut ya spor yap yok.sopalığım ben de ha...

ay minişler , spor konusunda ben de katılıcam aranıza bu arada, bu böyle gitmez :18:

Dik duruş korseleri oluyor ama bunun için mi bilemiyorum. Abim ortopedist. Nöbetten gelsin de senin için sorarım canım.

Bugün bu sebebten fizik tedaviye gittim. En çok önerilen egzersiz ve en başarılısı yüzme. Ayrıca günde üç kez yapılması gereken pilates benzeri hareketler veriyorlar. Benim çok ders çalışmaktan epey egrilmis. Ama doktor söylenenleri yaparsam geçeceğini söyledi

Ya aynısını ben yaşıyorum bunun apaynısı hemde. Fizik tedaviye gitmiştim bunun için 2 yıl önce önemli birşey olmadığını hemen hemen herkeste olan birşey olduğunu ve boynumu dik durdurmaya çalışmamı söyledi, bende nasılsa doktor bilir diye daha üzerine gitmedim çözümü olmadığını sanıyordum. İnternette de çok araştırdım zamanında bununla ilgili hiç birşey bulamamıştım ve gün geçtikçe o ensedeki şişlik daha da çıkıyor. O yüzden şu son 3 yıldır saçlarımı bile toplayamıyorum yandan çok çirkin bir görüntü oluyor. İyiki yazmışsınız bunu daha sorunumun adını bile bilmiyordum çünkü. Peki bunun çözümü kesin oluyor mu yani o görüntünüz gitmesinin bir yolu var mı ?

Anaa konu eski konuymuş ya şimdi farkediyorum Yine de hortlatan arkadaşa teşekkürlerim sunuyorum derdimin çözümünü buldum gibi bişey

Anaa konu eski konuymuş ya şimdi farkediyorbıre de hortlatan arkadaşa teşekkürlerim sunuyorum derdimin çözümünü buldum gibi bişey
Nedir acaba cozumu bendede ocak ayndan beri var gun gectikcede ilerliyor platesede gittim ama birakinca yine ayn oldu siz ne yaptiniz

Fiziyoterapiste ( bu turkce bi kelimemi bilemedim?ksura bakmayin ceviremedim) git0. Benim kuzenimdede var ayni dedigin. 20 li yaslarda boynu one dogru yururdu. Terapist yurumeyi duzeltti. Simdi cok memnun.
Yada giysilerin altindan belli olmuycak sekilde bi sirt bandi giyin kimse gormez. Ozel olrak omuzlari arkaya atiyor ve drusu duzeltiyor. Googledan back support diye aratin goruceksiniz. Simdi baktim sizin icin aliexpress diye cin bi sitede cok uygun fiyatlulari var.

Bende de var buna benzer birşey. 2 ~3 yıldır sürekli boynum ve kürek kemiklerimde ağrı var. Yaptığım bütün işlerde yorulunca daha da artıyor malesef. Doktora gittim boyun düzleşmesi olduğunu söyledi fizik tedavi önerdi ama o zaman bebeğim çok küçük olduğu için bırakacak kimsemde yoktu gidemedim. Şuan sanki daha da ilerledi. Sizdeki rahatsızlık nedir? Düzleşmemi yalnızca kambur duruşmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…