aydirik Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2008 169 1 116 İstanbul 10 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aydirik #1 merhabalar; şiddetli kol ağrısı ve elde uyuşma ile boyun fıtığı çıktı iki dr kesin ameliyat dedi. ama ben ameliyat olmak istemiyorum. bu konuda deneyim ya da bilgi saibi olanlar varsa bana yardımcı olabilirmi. hayatım kabusa döndü adeta(
merhabalar; şiddetli kol ağrısı ve elde uyuşma ile boyun fıtığı çıktı iki dr kesin ameliyat dedi. ama ben ameliyat olmak istemiyorum. bu konuda deneyim ya da bilgi saibi olanlar varsa bana yardımcı olabilirmi. hayatım kabusa döndü adeta(
A anitac Guru Kayıtlı Üye 8 Kasım 2010 4 0 286 24 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aydirik #2 Sinir sikismasini onoemek icin bi takim egzersizler hareketler verilebilir. Kesin taninizi yazarsaniz yardimci olunabilir
Sinir sikismasini onoemek icin bi takim egzersizler hareketler verilebilir. Kesin taninizi yazarsaniz yardimci olunabilir
aydirik Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2008 169 1 116 İstanbul 1 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aydirik #3 anitac .!.: Sinir sikismasini onoemek icin bi takim egzersizler hareketler verilebilir. Kesin taninizi yazarsaniz yardimci olunabilir Genişletmek için tıkla... evet egzersiz verdi onları yapıyorum. kesin tanı 3.derece boyun fıtığı yani tıbbi terimler var ama raporda belirteimmi
anitac .!.: Sinir sikismasini onoemek icin bi takim egzersizler hareketler verilebilir. Kesin taninizi yazarsaniz yardimci olunabilir Genişletmek için tıkla... evet egzersiz verdi onları yapıyorum. kesin tanı 3.derece boyun fıtığı yani tıbbi terimler var ama raporda belirteimmi
A anitac Guru Kayıtlı Üye 8 Kasım 2010 4 0 286 16 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aydirik #4 Egzersizleriniz devamli ve dogru bir sekilde yaparsaniz eminim ki faydasini goruceksiniz .. Gecmis olsun :)
Egzersizleriniz devamli ve dogru bir sekilde yaparsaniz eminim ki faydasini goruceksiniz .. Gecmis olsun :)