boyun düzleşmesi ve eklemlerimdeki güçsüzlük adini koyamadigim hastalığım

Ypk benimki bambaskaydi hatta burdaki hicbir hastaya benzemiyor kan degerlerimde cogu romatizma degeri normal hala bulamadilar enfeksiyondanmi yoksa otoimmun hastaligimi belli degil. Romatizmada bagisikmik sistemi dogru calismiyor bu yuzden hastalik tedavi edilemiyor sadece durduruluyor ilacla ilac iyi gelirse omur boyu cogu zaman normal yasamak mumkun. Bu hastalik zaten bazen uyuyor. Bildigin vucut kendinkendine zarar veriyor. Kesinlikle baktirin neredeyse 200 mu 400 mu ne cesidi var. Ama boyle kronik hastalikla yasayam cok insan var sadece kendimize cok dikkat edicez hareket edicez. Tekrar gecmis olsun.

tesekkurler Allah sizede sabir versin

Düzenli spor, özellikle yüzmeye yazıl haftada 3 gün yüzersen bir sorun kalmaz
Ah ahh yüzmeyi nasil istiyorum bi bilseniz cok da severim ama 2 kucuk bebegim var annem herzaman yanimda olamiyor düzenli gidemem yani. hem yüzmeye hastalik olmasa bile gitmek isterim.

Ah ahh yüzmeyi nasil istiyorum bi bilseniz cok da severim ama 2 kucuk bebegim var annem herzaman yanimda olamiyor düzenli gidemem yani. hem yüzmeye hastalik olmasa bile gitmek isterim.
Spor yapmadığınız sürece bu işten kurtulamazsınız. En kötü ihtimal fizik tedaviye başlayın o zaman

Arkadaslar bende de duzlesme ve fitik baslangici cikti. Duxet antidepresan verdi doktor 2 ay kullan dedi. Antidepresan kullanan var mi duzlesme icin. Fizik tedavide deki kadinda naparaan yap boynun duzelmez dedi. Antidepreaan icen var mi aranizda cok icmek istemiyorum ama doktor verdigi icin iciyorum. Bu arada acaba gozleri etkiler mi boynumun agriyan tarfindaki gozum bulanik goruyor ilactaan mi anlamadim

gecmis olsun hosgeldin aramiza yalniz ilacin yan etkisi hakkinda dr la bi görüşün derim ben düzleşme hakkinda bi tedavi gormedim daha ama sikayetlerim daha cok ramolojiye aitmis gibi geliyor birde oraya gidiyim sonra fizige gidicem bu konuda arkadaslar cok yardimci oldular sagolsunlar her yorumu okursaniz ayri ayri bilgiler alabilirsiniz

Tamam tesekkur ederim sana da gecmis olsun

Arkadaşlar son bi güncelleme; romatolojiye gittim röntgen kan idrar testini istedi sonuclarda bisey çıkmadi benm belimde ve sırtımda sıkıntı oldugu icin belimin emarini istedi emarda 5 ay sonraya gün veriyormus
tam haydaaaalık bi durummm

Boyun düzleşmesi dikkat edilmesi gereken bir hastalık. Geçtiğimiz zamanlarda bende yakalandım. Genelde gençlerde görülüyormuş zaten doktorum öyle söylemişti. Boyun düzleşmesi gerçekten çok boyun ağrısı ve baş ağrısına yol açıyor. Benim hastalığım cok ilerlemeden fark edildiği için pek sıkıntı yaratmadı. Ufak bir fizik tedavi ile beraber evde uyguladığım boyun düzleşmesi egzersizleri sayesinde kolaylıkla kurtuldum. Sizlere önerim bilgisayar başında iş yapıyorsanız veya az hareket ediyorsanız, örgü örüyorsanız masa başı iş yapıyorsanız sık sık boyun düzleşmesi egzersizlerini yapın. Bu egzersizler sadece hasta kişiler için değil hastalığı önlemek amaçlı da yapılıyor. Çünkü boyun düzleşmesinin en büyük nedeni kesinlikle boyun kaslarının syanlış pozisyonda uzun süreli kalması.

Boyun düzleşmesi egzersizleri konusunda bulduğum en iyi kaynak :

Bende hastalığım süresince bu egzersizlerin aynısını yaptım ve masabaşında ders çalışmak zorunda oldıuğum için uzun süreli olarak (tıp fakültesi öğrencisiyim) sürekli belli aralıklarla bu egzersizleri uyguluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizede gecmis olsun ben fizik görmedim daha benim agrilarim mevsimlere gore degisiyor boyun düzleşmesine bagli belimde de düzleşme olabilir diye düsünüyorum

Ben yeni bir tedavi ürünü buldum.Koreden geliyor.İnan ağrılara veda ettim.Sadece Ağrı'yı baskılamıyor tedavi ediyor.Ve hiçbir yan etkisi de yok.You tube üzerinden onemore olarak kullanıcı yorumlarını izle.Ürün gerçekten etkileyici ama kullanmadan ne dediğimi anlayamazsın.Zaten firma da kullanmadan anlayamazsın anlamadan anlatamazsın diyor.Ürün biraz pahalı ama değer.Ucuza almanin yolunu da buldum. Düşünürsen ucuz alma yontemini bildiririm. Farklı hastalıklarla alakalı farklı kullanımyöntemleri var. Sağlıkla kalın

canımmmmm ya bendede başladı bu illet daha mr çekinmedim ama 1 aydır boyuın baş ve sırt ağrısından duramıyorum (

canımmmmm ya bendede başladı bu illet daha mr çekinmedim ama 1 aydır boyuın baş ve sırt ağrısından duramıyorum (

ben mr da cekindim filmde kan verdim idrar da verdm şuana kadar tek söylenen KAS ROMATİZMASI oldu. ben de anlamadim bu işi Allah yardımcımız olsun

Merhaba ben de ankilozan spondilit hastasıyım. Glüten ve şeker diyeti yaparak ağrılarımdan büyük oranda kurtuldum. Bu hastalıkla ilgili deneyimlerimi blogumda yazıyorum. okumak isteyenler için linki aşağıya bırakıyorum. herkese ağrısız ve sağlıklı günler dilerim.

ben mr da cekindim filmde kan verdim idrar da verdm şuana kadar tek söylenen KAS ROMATİZMASI oldu. ben de anlamadim bu işi Allah yardımcımız olsun
Kas romatizmasi derken tahlillerde cikan bisey mi bu?yoksa fibromiyaljiye de bazen kas romatizmasi derler ki gercegi yumusak doku romatizmasi.daha onceden de demistim eger bu hastaliksa(kaldi ki kasla alakali herhangi bi hastaliksa bile)cozumu yok degil.egzersizlerle baya bi iyilesirsiniz.heleki bu bahsettiginiz fibromiyaljiyse ilaclarla da agrilarinizda hafifleme olur.her gun muhakkak boyun sirt bel bacak esnetme egzersizleri yapin ben callenetics yapiyordum gerci artik internetten videolarini bulmak zor ama ciddi faydasini gormustum bi arastirin derim

merhaba arkadaslar dr dan yeni cıktım mr sonucunu yeni ögrenebildim malum devlet hastanelerinde mr 6ay a kadar veriliyor sonuc olarak iltihapli bel romatizmasi başlangıcı çıktı agri kesici verdi bidahaki aya tekrar gel şikayetlerine bakalim dedi konuyu güncelleyim dedim çok şükür teşhis konuldu yoksa kendi kendime hastalikmi cikariyorum diye düsünecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…