- Konu Sahibi lazuribozomata
-
Annemde var boyun düzleşmesi, şikayetleriniz hemen hemen aynı, nörolojiye gittik beyincik sarkması dedi, olması gereken yerin 4 mm kadar aşağısında çıktı, şimdilik ameliyatlık değil ama fizik tedavi ile kontrol altında tutulmazsa ameliyatlık olabilirmiş ve buda zor bir ameliyat. sonra beyin cerrahine yönlendirdi ama henüz oraya gidemedik.
bence sizde bir nörolojiyi deneyin. özellikle düzenli yaparsanız fizik tedavinin çok faydasını görürsünüz.
Allah bütün hastalarımıza Şafi ismi ile şifa versin.
fizige daha gitmedim benim daha cok belimde sıkıntı birde eklemlerimden de rahatsizm tam olarak adlandirilmadi sonum fizik gibi gorunuyor valla bnde anlamadm bide fitik demediboyun fıtığı yok değil mi?
boyun düzleşmesine beyin cerrahı bakar. fizik tedaviye gidiyorsanız tamamladıktan sonra tekrar görünün. nasıl benim alanım değil dedi anlamadım.
Bende de boyun duzlesmesi var. Boynumun ve omuzlarimin agrimadigi bir gun bilmem. Bu durum migrenimi de cok fena tetikliyor ustelik. Kol ve bacaklarda da gucsuzluk var ama bu yuzden mi bilemiyorum. Beyin cerrahi doktoru bazi egzersizler onermisti bana. Size de soylemeleri lazimdi bunlari. Gecmis olsun.
fizige daha gitmedim benim daha cok belimde sıkıntı birde eklemlerimden de rahatsizm tam olarak adlandirilmadi sonum fizik gibi gorunuyor valla bnde anlamadm bide fitik demedi
evlenmeden once calismistim ondan oldu galiba birde spor yapmayi cok istiyorum ama malesef bebeklerim kucuk her zaman yapamam hele yüzme cok uzaklazuribozomata merhaba
Oncelikle geçmiş olsun..
Boyun düzleşmesi daha çok bilgisayar kullanmak, çok fazla el işi yapmak gibi boynun öne bükümünden kaynaklanan duruş bozukluğu. Seneler önce bana boyun düzlesmesi başlangıcı diye bi doktor teşhis koymuştu. (Başka doktorlara da göründüm, neyse ki bir sorun çikmadi). O donemde çok araştırmıştım. Yüzme çok iyi gelir demişti başka bir doktor. Doğru hareketlerle yapılması durumunda yoga ve pilates de iyi geliyor. Gittiginizde doktorunuza bu sporları sorun ve doktorunuzun önerisiyle bu sporlardan birini yapın derim. Özellikle yüzme ve yoga.. Bir çok kas ve omur ağrılarının şifası. Tabi ki uzman biri eşliğinde yapildiginda..
tesekkurler evet sanirim bu dr pek önemsemedi bi daha gidicem ins fitik yokturtavsiyem başka bir beyin cerrahına görünün,gerekeni yapsın. gerekiyorsa fizik tedaviye gönderir. boyun düzleşmesinde önce hareket veriyorlar. eğer boyun fıtığı da varsa ve birbirini tetikliyorsa ameliyat ediyorlar ama fizik tedavi genelde olumlu sonuç veriyor. çok geçmiş olsun.
birde annenizde bel kisminda da sorun varmi egilip dogrulurken özellikleAnnemde var boyun düzleşmesi, şikayetleriniz hemen hemen aynı, nörolojiye gittik beyincik sarkması dedi, olması gereken yerin 4 mm kadar aşağısında çıktı, şimdilik ameliyatlık değil ama fizik tedavi ile kontrol altında tutulmazsa ameliyatlık olabilirmiş ve buda zor bir ameliyat. sonra beyin cerrahine yönlendirdi ama henüz oraya gidemedik.
bence sizde bir nörolojiyi deneyin. özellikle düzenli yaparsanız fizik tedavinin çok faydasını görürsünüz.
Allah bütün hastalarımıza Şafi ismi ile şifa versin.
evet ayni sorunlar bas agrisi sık sık oluyor gercekten cok sıkıntılı bi durumBoyun düzleşmesi bende de var.
Ağır eşya taşıyamıyorum mesela hemen baş ağrısı yapıyor.
Son 2 aydır da sırt ağrısı çekiyorum.
Sıkıntılı bir durum
Başka doktora görünün.
Geçmiş olsun.
yasiniz gençmis bnde kitlenme olmuyor ama güçsüzlük yasiyorum agirlik kaldiramiyorum ama kaldirmak zorundayim23 yaşındayım bende de var boyun düzleşmesi bazen kitliyor adamı o 1 hafta adama resmen 1 sene gibi geliyor bol bol masaj bir de boyun güçlenmesi için hareket önerdi doktor
bende cok istiyorum sporu insallah yapabilirim yürüyüşde iyi gelir diye düsunüyorum evt kas romatizmasi diye bi hast da varmisAynı problemleri yaşayan biri olarak spor yapmanızı tavsiye ediyorum. Boynunda ve belimde düzleşme vardı. Ve ilave olarak bahsettiğiniz rahatsızlıklar. Bir süre pilatese gittim ciddi anlamda geçti düzleşmelerim. Düzleşmenin temel sebebi kas zayıflığı zaten. Haftada 3 günden 2 ay bile gitseniz emin olun faydasını görürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?