Başlıkta da anlaşıldığı gibi benim emar sonucu mu söylermisiniz çok mu kötüyüm neler yapmalıyım iyi olsun diye . Doktora gittim ilaç yazdı fazla aydınlatmadı buradaki arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsunBaşlıkta da anlaşıldığı gibi benim emar sonucu mu söylermisiniz çok mu kötüyüm neler yapmalıyım iyi olsun diye . Doktora gittim ilaç yazdı fazla aydınlatmadı buradaki arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
Hareket verdi doktor cnm bunları yap dedi rulonşeklinde jel verdi birde agrı kesici fizik önermedi .Mumkunse baska bir umzan doktora yorumlatin. Boyun destekli viskonyastik bana cok iyi gelmisti ama size fizik tedavi de gerekir belki ek olarak bilemeyiz
Daha doğrusu neler yapabilirim bu rahatsızlık için bilgi almak istedim doktor ilaç yazdı gönderdi. Ama burda benim gibi olan kişiler var beni bilgilendirebilir yada uzman olan kişiler hastalığı bilengeçmiş olsun
doktorunuz ilaç yazmış zaten şikayetiniz belli tedavi için de sadece ilaç yazdığına göre bu kadar demek ki
doktorunuz içinize sinmediyse başka doktora görünebilirsiniz veya bu sonucu aile hekiminize gösterin size o açıklasın buradan gelecek yönlendirmeler yanlış olabilir doktora değil de bizlere mi güveniyorsunuz gerçekten ?
ama herkesin durumu farklıdır burada doktorlar da var sadece sonuca bakmaları olmaz muayene de etmeleri gerekebilir aynı hastalıkta kimisine fizik tedavi verir kimisine vermez çünkü her hastalık gibi her tedavide kişiye özeldirDaha doğrusu neler yapabilirim bu rahatsızlık için bilgi almak istedim doktor ilaç yazdı gönderdi. Ama burda benim gibi olan kişiler var beni bilgilendirebilir yada uzman olan kişiler hastalığı bilen
Seninki gene hareket vermiş benim ki boyun hareketleri yap dedi ama hareket ne göstermedi bile saniyelik sadece..bende de yıllardır var malesefHareket verdi doktor cnm bunları yap dedi rulonşeklinde jel verdi birde agrı kesici fizik önermedi .
Benim ki de hareket kagıdı verdi ilaç yazdı o kadar hareket göstermedi kagıttakileri yap dediSeninki gene hareket vermiş benim ki boyun hareketleri yap dedi ama hareket ne göstermedi bile saniyelik sadece..bende de yıllardır var malesef
Kagidi paylasmaniz mümkün muBenim ki de hareket kagıdı verdi ilaç yazdı o kadar hareket göstermedi kagıttakileri yap dedi
Başlıkta da anlaşıldığı gibi benim emar sonucu mu söylermisiniz çok mu kötüyüm neler yapmalıyım iyi olsun diye . Doktora gittim ilaç yazdı fazla aydınlatmadı buradaki arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
Yürüyüş iyi geliyorsa yaparım inşallah egzersizde yaptım bu günBoyun duzlesmesi ilacla düzelmiyor en fazla ağrıları azaltsin diye kas gevşetici falan veriyorlar
Egzersizleri düzenli yapip düzelen hastalar biliyorum. Ben de de var ama bende duzenli yapmıyorum egzersizlerini. Yürüyüş yaptığım zamanlar ağrı olmuyor ama.Üşeniyorum benim gibi olmayın
Ev hanımıyım nelere dikkat etmeliyim örgü örmüyorumMuhtemelen egzersiz vermiştir. Onları yapın. Ağrılarınız geçmediyse başka doktora gidebilirsiniz.
Bir de boyun düzleşmesi hayat şartları ile ilgili. Çok bilgisayara bakmak, çok örgü örmek gibi onları düzenleyebilirsiniz.
Kagidi paylasmaniz mümkün mu
Ev hanımıyım nelere dikkat etmeliyim örgü örmüyorum
hareket zaten fızık tedavı dedıklerı.Hareket verdi doktor cnm bunları yap dedi rulonşeklinde jel verdi birde agrı kesici fizik önermedi .
Hastanesi |