BOYUN DÜZLEŞMESİ OLANLAR

Merhaba oncelikle çok geçmiş olsun.boyun duzlesmesi için kesinlikle PLATES ve imkanınız varsa yuzme.Bana çok iyi geldi.kac kere kendimi acilde buldum hatırlamıyorum.aksam saatlerinde başlardı ağrılarım başımı kaldiramazdim.doktorum plates önerdi.ama fizyoterapist eşliğinde birebir gittim sorunumu anlattım.inannin sadece 3 ay gittim o kadar iyi geldiki.yazinda yuzme ile destekledim.

Merhaba;
Boyun düzleşmesi olan var mı?Tedavi sürecinde nasıl bir yol izlediniz birbirimize yardımcı olabiliriz.
Sevgiler.
Mutlaka visco yastik, imkan varsa da visco yatak edinmelisiniz. Evinizde boyunluk bulundurmayi da ihmal etmeyin.

Pilates, yoga, yuzme, masaj gibi seyler iyi geliyor. Belirgin bi tedavisi yok, dik durus korsesi edinerek de yine boyun agrilarinizin bas sebebi olan durus probleminizi cozebilirsiniz.

Ciddi bas agrisi ataklariniz olacagi icin, kendinize iyi geldigini bildiginiz bir agri kesiciyi duzenli olarak evinizde bulundurun, acilde vurduklari kokteyl agri kesici bayaği sersemletiyor cunku.

Agri girmeye basladigi anda agri kesicinizi icin hemen.

Bunlar disinda bence en onemlisi kilo fazlaniz var ise kurtulun, benim sagligimi en cok kilo fazlam etkiliyor, zayiflayinca hemen kendime gelmeye basliyorum.

Visco yastik su tipte olmali

Eklentiler

• 1000025168.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 20
Beni yanlis anlama gorusmenizi istemiyorum dedihinde ben olsam ben kicami namusumla bosadim kimseyi boynuzlamadim esas ben sizinle gorusmek istemiyorum derdim .
Aslan parcasina bak boynuzu yiyip oturmus bide seni begenmiyor

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için bende omuz ve kol ağrısı da başladı bir an önce yüzmeye başlasam iyi olacak.

Yastık aldım bu arada ama uyuduğum zaman çok ters uyuyorum sırt üstü uyumayı beceremedim.

Merhaba tavsiyeleriniz için teşekkür ederim boyundan omuzlara ve kollara vuruyor pilates ve yüzmeye aynı anda gitsem olu nu acaba?

Merhaba tavsiyeleriniz için teşekkür ederim boyundan omuzlara ve kollara vuruyor pilates ve yüzmeye aynı anda gitsem olu nu acaba?
Ben aynı anda gitmedim, en doğrusu dr sormak. Birden yüklenmek doğru olurmu bilemedim.birde ben dr tafsiyesi ile magnimore plus diye vitamin kullanmıştım.haftada 3 gün gibi.oda iyi gelmiş olabilir siz gene bunuda doktorunuza sorun.visco yastik bende kullanıyorum.ayrica uzulunce ,sinirlenince ,strese girince ağrılarım artardi. kaslar kasiliyor haliyle. agri kesici kas gevşetici ilaclari da kullandım.platesten sonra yaklaşık 2 yıldır bir kere atak oldu.onun dışında hiç ilac almıyorum.bu kış tekrar plates planım var

doktor pilates yapabilirsin dedi sizin omuzda ağrı oluyor mu

Arkadaşlar belirti ne tam olarak benim omuzlarım beton gibi sert ve ağrıyor masaj ile yumuşamiyor bende de olabilir mi ya :/ sabahları tır geçmiş gibi üstümden. Yorgunlukta var ama bilemiyorum

Arkadaşlar belirti ne tam olarak benim omuzlarım beton gibi sert ve ağrıyor masaj ile yumuşamiyor bende de olabilir mi ya :/ sabahları tır geçmiş gibi üstümden. Yorgunlukta var ama bilemiyorum
Cok net belirtisi yok, tomografiye girdiginde boyun kemiklerinin ters c seklinde durmamasiyla teshis konuluyor.

Ama benim şüphelenme sebebim suydu, sanki boynumun alt kismindan bir sopa kafatasima saplaniyor gibiydi yani boyun bolgemde ciddi sertlik hissi vardi, ayni bolgeye disardan masaj uyguladigimda da o sertlik agrilarim yogunlastiginda elimle hissedebildigim birsey.

Merhaba;
Boyun düzleşmesi olan var mı?Tedavi sürecinde nasıl bir yol izlediniz birbirimize yardımcı olabiliriz.
Sevgiler.
Benım boyun düşleşmesi sağ kolumda ağrı yaparak başladı.Bana 1 tane hap ve 2 tane krem vermişti. Hap uyku yaptığı için gece kullan dedi. Ama nöbet usulü çalıştığım için hapı kullanmadım kremleri de ilk zamanlar kullandım bir daha kullanmadım. Birde boyun egzersizi verdi onları da başta yaptım sonra bıraktım. O dönem sabit oturarak çalışıyordum çalışma şeklim değişince kolumdaki ağrı geçti. He birde medikalden ortopedik yastık almamı önermişti. İnternetten almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…