H Hayatyolculugu Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2020 1.858 762 17 Temmuz 2024 Konu Sahibi Hayatyolculugu #1 Merhaba; Boyun düzleşmesi olan var mı?Tedavi sürecinde nasıl bir yol izlediniz birbirimize yardımcı olabiliriz. Sevgiler.
Merhaba; Boyun düzleşmesi olan var mı?Tedavi sürecinde nasıl bir yol izlediniz birbirimize yardımcı olabiliriz. Sevgiler.
minesin Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2023 680 312 17 Temmuz 2024 Konu Sahibi Hayatyolculugu #2 Hayatyolculugu .!.: Merhaba; Boyun düzleşmesi olan var mı?Tedavi sürecinde nasıl bir yol izlediniz birbirimize yardımcı olabiliriz. Sevgiler. Genişletmek için tıkla... Bana da bu tanı kondu doktor fizik tedavi önerdi ama hiç başlamadım böyle yaşıyorum hala
Hayatyolculugu .!.: Merhaba; Boyun düzleşmesi olan var mı?Tedavi sürecinde nasıl bir yol izlediniz birbirimize yardımcı olabiliriz. Sevgiler. Genişletmek için tıkla... Bana da bu tanı kondu doktor fizik tedavi önerdi ama hiç başlamadım böyle yaşıyorum hala
H Hayatyolculugu Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2020 1.858 762 18 Temmuz 2024 Konu Sahibi Hayatyolculugu #3 minesin .!.: Bana da bu tanı kondu doktor fizik tedavi önerdi ama hiç başlamadım böyle yaşıyorum hala Genişletmek için tıkla... ağrı yapmıyorsa sıkıntı yok.
minesin .!.: Bana da bu tanı kondu doktor fizik tedavi önerdi ama hiç başlamadım böyle yaşıyorum hala Genişletmek için tıkla... ağrı yapmıyorsa sıkıntı yok.