- Konu Sahibi berfinsena
-
canım korkma bak tahlillerinin neticesi gelsin ona göre bir hal çaresi olur.
aldın mı neticeleri merak ettim çok geçmiş olsun
canım sağol inan korkum kendimden değil küçük çocukları olunca insanın kendimizi onlar için gelecekleri için düşünmemiz gerekiyorarkadaşım geçmiş olsun. lütfen fıtığı da gözünde büyütme bu kadar. insanlar ne hastalıklarla uğraşıyor. Allah devasız dert vermesin. Benim sırtımda 15-16 yıldır fıtık da denen disk kayması var. Annemde ve birçok tanıdığımda da bel fıtığı. Dikkat edildiğinde bununla ömür boyu yaşamak mümkün.
Tabii umarım sadece kas sıkışması falandır. Ancak hazırlık olman açısından belirtmek istedim. insan hayatında öyle hastalıklar, dertler görüyor ki, fıtığı olduğunu önemsemiyor bile.
sağlıklı günler dilerim.a.s.
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım...
bu havalarda klimanın karşısında saatlerce oturulursa Allah saklasın insan felç bile olur...dolayısıyla sizin ki tutulma gibi geldi bana...ama fıtık bile olsa,canınızı sıkmayın..Allah çaresiz dert vermesin...
acil şifalar diliyorum...
sevgiler...
bende de var boyun fıtığı sana yazmamıştım. çok dikkat etmelisin doktorunu dinle ne derse yap tamammı canım. tekrar geçmiş olsun.. kolay gelsin işlerin çok bu aralar .sakın ağır kaldırma :):)
Geçmiş olsun .
Tam fıtık değilmiş en azından.Dikkat ederseniz umarım ilerlemez.Tabi dikkat etmek ne derece kolay olursa.
Bende 9-10 yıl önce kol ağrılarım başlamıştı.O zaman dr boyun fıtığı dedi üç hafta boyunluk kullandım, mr a girdim,çıkmamıştı.Ve hala ağrıyor ağrımın ismi konmadı.En son baharda iki hafta fizik tedavi gördüm.Nafile ,yine ağrılardan duramıyorum.
İnş gereken önlemi alır, kolay atlatırsınız.
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?