boyum ve kılom

sormanehald

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
435
19
118
Amasya
boyum 158 42 kıloyum sızce nasıl kılomu cok sorun etmıyorumda boyumla ılgılı epey dalga konusu oluyorum

canım merhaba bende yeni üye oldum valla geldim 2.yorumumu da buraya yazıyorum:)
benimde boyum 1.60 kilomda 43 kilo boyumuza göre normal duruyor hatta güzel bile ama bende boy konusunda insanların yorum yapmasından pek hoşlanmıyorum yaş kaç senin bu arada?

17 ben memnunm aslında ma benıde boy yorumları olduruyor senın yas kac

kızlar ben ne yapıyım kilo alamıyorum ya hu yiyorum yiyorum yok kilodan eser yok böle hızlı çalışan metabolizma yok tüm tahlilleri yaptırdım hepsi temiz cıktı hiç bi sorun yok Allah a şükür ya bir de kilo alsam 1.70 boy da 51 kiloyum ya

ama sen zayıf değilmişsin ki, ideal yani bence.

aynı boydayım ama kimse benle dalga da geçmiyo
dalga geçmeye çalışan olsaydı da ağzının payını verirdim.
sonuçta öyle çok çok da kısa durmuosun

ama sen zayıf değilmişsin ki, ideal yani bence.

saol canım benim ama cevremdeki insanlar ay cok zayıfsın zayıflıktan ölcen sen afrikada mı yasıyorsun ? gibi seylerle karsı karsıya kalıryorum hani takma demeklede olmuyor bi kişi demiyor ki genellikle herkes diyor bunu ben de takıyorum hoş kime ne ki bi bes kilo daha alsam bişey istemiyorum ideal kilom 60 aslında ama ben bi 4 kilo opsiyonlu bırakıyorum :)

ben de 1.74 boyundayım ve 51-52 arasında gidip geliyorum fakat kimse bana çok zayıfsın falan demiyor aslında ve kendimi gayet iyi hissediyorum. hatta birçok iltifat alıyorum fiziğimle ilgili. gerçekten çevren bu konuda fiziğini falan kıskanıyor olabilir canım fazla da kafaya takmamak gerek :))

5-6 kilo alman yeterlidir normal kilon için .boy çok da önemli değil bence topuklu ayakkabı denen müthiş bişey var benim boyum 1.73 bazen diorum keşke boyum biraz kısa olsaydı da her zaman giyebilseydim

ay ole dıyorsunda çıldırıyorum ya ne kıskançlar: ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…