- 20 Ağustos 2014
- 1
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi benbilmemkim
-
Bence en fazla 1.65 olursun canım...Boyum 1.62 en az bir 1.67 65 Allah kısmet ederse 70 olmak istiyorum yaşım şuan 15 2 ay sonra 16 olacağım 5. sınıfta yani 11 yaş olması lazım regl olmuştum boyumun uzamasını istiyorum sizce uzar mı? Ne yapmam gerek? Aranızda o yaştan sonra uzayan varmı? Yardımcı okursanız çok sevineceğim. :)
Kızın moralinin içine ettik...
Boyum 1.62 en az bir 1.67 65 Allah kısmet ederse 70 olmak istiyorum yaşım şuan 15 2 ay sonra 16 olacağım 5. sınıfta yani 11 yaş olması lazım regl olmuştum boyumun uzamasını istiyorum sizce uzar mı? Ne yapmam gerek? Aranızda o yaştan sonra uzayan varmı? Yardımcı okursanız çok sevineceğim. :)
Kızın moralinin içine ettik...
Hahhaaha çok yaşa sen aynısını düşünüyodum
11 yaşımda regl oldum 20 yaşıma dek uzadım lisede günlük olarak süt tükettim spor yapmadım. Boyum 1.75 Ama kalıtsal faktörler de var bende.
Valla ben de kisayim ama kizimin uzun olmasini isterdim açıkçası. O yuzden uzun boylularin bebeklik ve cocukluk caginda nasil beslendigini ogrenmeye çalışıyorum.Hahhaaha çok yaşa sen aynısını düşünüyodum
11 yaşımda regl oldum 20 yaşıma dek uzadım lisede günlük olarak süt tükettim spor yapmadım. Boyum 1.75 Ama kalıtsal faktörler de var bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?