Boyum kısa diye dalga geçenlerden nefret ediyorum

bodur tavuk her daim piliç:)
canım 152 boyunda bı kadınsın topukluyla cok sık olabılırsın
ya erkek olsaydın ne yapacaktın?
ıyıkı kadınızda bızı kurtaran seyler var:)

Hiiiç kafanıza takmanıza gerek yok, ben 160 boyundayım ama hiç umrumda bile değil.
Hem ne güzel işte her zaman minik çıtı pıtı kalmak güzel birşey... O dalga geçenler kusursuzmuymuş sanki?
ayy sinir oluyorum insanların kusurlarıyla dalga geçenlere, kendilerini ne sanıyorlar acaba..?
Bir bayana çok uzun boy da yakışmıyor bence, minyon ve normal boy ideal. Üzülmeyin boşu boşuna...:34:

Son düzenleme:
benim boyumda 170 ama türk ortalamasına göre uzun kalıyorum, bu da beni küçüklüğümden beri hep rahatsız etmiştir :59:

uzun olan kısa olmak ister, kısa olan uzun olmak ister.
saçı düz olan kıvırcık olsun ister, kıvırcık olan düz olsun ister.....

hiç üzmeyin kendinizi herkesin memun olmadığı bir yönü var ve böyl yaşamak zorundaız

Hiiiç kafanıza takmanıza gerek yok, ben 160 boyundayım ama hiç umrumda bile değil.
Hem ne güzel işte her zaman minik çıtı pıtı kalmak güzel birşey... O dalga geçenler kusursuzmuymuş sanki?
ayy sinir oluyorum insanların kusurlarıyla dalga geçenlere, kendilerini ne sanıyorlar acaba..?
Bir bayana çok uzun boy da yakışmıyor bence, minyon ve normal boy ideal. Üzülmeyin boşu boşuna...:34:

yakışana yakışıyor.... siz de uzun boylu hanımlar hakkında iyi düşünmüyorsunuz demek ki...

Çok uzun derken, sırık gibi derler ya, o bakımdan demek istemiştim. Çok aşır uzun tabiri caizse manken gibi. İri yarı ve uzun anlamında demek istemiştim, Asla kötü anlamda demedim, zaten genelde kadınlar da okadar uzun olmaz,istisnalar var tabi bazı mankenler mesela... Nedense hep manken gibi uzun boylu poslu yakıştırması yapılır, çok uzun boylular iyiymiş de, kısa boylular kötüymüş gibi lanse edilir. Bu yüzden söyledim, neden boy konusuna bu kadar takıyor insanlar onu anlamıyorum sadece hepsi bu. Dalga geçmek falan çok saçma, herkesin güzel özellikleri olduğu kadar kötü özlellikleri de var, ayrım yapmak dışlamak yanlış...:50:

yakışana yakışıyor.... siz de uzun boylu hanımlar hakkında iyi düşünmüyorsunuz demek ki...

Son düzenleme:
Çok uzun derken, sırık gibi derler ya, o bakımdan demek istemiştim. Çok aşır uzun tabiri caizse manken gibi. İri yarı ve uzun anlamında demek istemiştim, Asla kötü anlamda demedim, zaten genelde kadınlar da okadar uzun olmaz,istisnalar var tabi bazı mankenler mesela... Nedense hep manken gibi uzun boylu poslu yakıştırması yapılır, çok uzun boylular iyiymiş de, kısa boylular kötüymüş gibi lanse edilir. Bu yüzden söyledim, neden boy konusuna bu kadar takıyor insanlar onu anlamıyorum sadece hepsi bu. Dalga geçmek falan çok saçma, herkesin güzel özellikleri olduğu kadar kötü özlellikleri de var, ayrım yapmak dışlamak yanlış...:50:

Eee nolmuş..ben de 1.80 im..evliyim..2 de çocuğum var..benden uzun eşim var...fiziksel özelliklerimin bana yakıştığını düşünüyorum..teyzem 1.58 boyunda ve fiziksel özellikleri de ona yakışıyor..her boydan arkadaşım var..arkadaşlarımı ve çevremdekileri hiç boylarına göre değerlendirip seçmem,yargılamam... Siz de boy konusunda uzun boy hanımlara yakışmıyor dediğinizde o kızdığınız insanlar gibi düşünüyor olursunuz....sizin de sırık gibi vs diyerek uzun boyluları aşağılamamanız yakışık alır......

Allah iyliğini versin emi bende başlığı okuyunca bayaa kısa bişey sandım hani 1 m altında filan. Bence boyun lafı edilecek kadar kısa değil. Bence kısa diyenlerde bir problem var. Yada sende olup onlarda olmayan bişeyden dolayı boyunu öne sürüyorlar.... Salla gitsin güzelim Boşverrr...

bu-fotografla-dalga-gectiler-kris-humphries-kim-kardashian-1258825.jpg

Bak bu da nişanlısı 2.02 boyunda :34:

anam ne kadar uzun adam:37:canım ya senın alan almıs begenen begenmıs onlara neymıs ayrıca en kucuk gelın esprısı cok soguk buna mı guluyolar ne kadar kaba ınsanlar var kısa olmak bence takılcak, uzulcek bı sey degıl

Benim annem 1.50 , gayet mutlu hatta halamların boyu ile ilgili espirilerine hep güler geçer "bodut tavuk her daim tazedir , oğlunuz beni beğenmiş de almış " der cevabını şakayla karışık verir hiç sorun etmez ne gerek var sorun etmeye bu arada annem yaşından çok çok daha genç gösteriyo minyon olduğu için yani dert edilcek bi şey yok sen böyle de şık,güzel olabilirsin:)

Allahın layık görüpte verdiği hiçbir şeyle dalga geçilmez çok ayıp

hiç üzülme lütfen ,

baz insanlar her zaman, her konuda karşısındaki insanın açığını/eksiğini(onlara göre)aramaya bayılırlar..
akraban olacak çocuk ve özellikle ailesinin; nezaketten çok uzak oldukları ne kadar bellii..
mümkün olduğunca, söyledikleri densiz sözler yüzünden kırıldığınızı açık bir şekilde ifade edin, bir daha bu tarz şakalar! yapmaya cüret edemesinler..
benim de boyum 1.60, ben bebek beklerken sevgili babaannemizden hoş bir söz; boyu babasına, yüzü sana benzer inşaAllah!
demem o ki;bu tarz söylemlerle her durumda karşılaşabiliyorsun...uzun olsan, kısa olsan, gözlüklü olsan... ne olursan ol, kendilerince bir noksanlık aramaya çalışacak insan çok...
mühim olan insanın tüm fiziksel özellikleriyle kendisi ile barışık olması ve kendini bilmez insanların saçma sözlerine kulak tıkaması...

canııımmm alıngan olma. insanlar yaradılıştan böyle.. uzun olsan da dalga geçecek birşey bulacaklar.. kilolulara kilolu diye dalga geçiliyor kısalara kısa diye yakıştırmalar yapılıyor zayıflara çelimsiz diye takılıyorlar vs.. ciddiye alma bunları ya. bana da 3 çocuklu gibisin derler hep hamile gibisin falan.. duyacak olursam depresyona girerim. duymuyorum. sende duyma. kendini sev. gerisini de zerre kadar önemseme. insanlar eğlence arıyor. bakıyor ki sende alınıp üzülüyorsun ooohhh egosunu tatmin ediyor bir güzel. izin verme bunlara. kimseye fırsat verme. hiç kimse senden değerli olamaz.
boy kilo yüz ırk bunlar bize bağlı şeyler değil.:7:

canıımmmm bodur tavuk her zaman piliçtir hehe :) şaka fln değil ha, cidden şimdi sorun ediyorsun ama yaşını göstermeyeceksin, minyonsun bundan daha güzeli mi var ya.. bence bir kadına yakışan da ufak tefek olması ya :) topuklu ayakkabı topuklu terlik istediğini giyebilirsin :)
ayrıca bunu dalga konusu yapanlar da kompleksli insanlar zaten.. sinir olduğunu belli etme, hatta boyunla övün.. bi süre sonra vazgeçeceklerdir, vazgeçmeseler de azalacaktır en azından.. şöyle bir şey var ki boyunu sevmemenin esas sebebi de onlar... kendi boyunu beğenmemen için hiçbir sebep yok :)

amaaan ne takıyosun. herkesin bi kusuru vardır onların yok mu sanki. kım kardashıan da kısa sevgilisiyle de arasındaki boy farkını gör ama kadın takıyo mu banane deyip geçiyodur. kardesi ondan da kısa.kimseyi takma sen keyfine onlarda kendine baksın

benim boyumda 1.78 benimle de deve gibi dalga geçiyorlar :D yani her türlü dalga geçiliyor merak etme sen :) hatta eşimde 1.90, bizi görenler sizin cocuğunuz 1 metre fln doğar diyorlar. takmamak lazım herşeyi...

berbat bişey buu...benimde ortaokulda çok vardı bu sıkıntım..yaşıtlarım yanımda iri kalıyordu hemde nasıl amaa..arada kaybolanda bir ben..benden yaş olarak küçüklerin dalga geçmesi gelip karşımda sırıtmaları deli ederdi beni..hele bunu arkadaşıma deyince "amaann, boşver, üzülme" demesi yokmu uyuz edici..boşverilmiyordu işte..insan olduğu yaşı yaşayamıyor sonuçta sayelerinde..arkadaşlarının arasında bebek yada mini çocuk gibi farklı bakışlar ve sözler istemiyor haliyle kişi..akrabalardanda vardı bazı sözler söyleyen boyumla posumla ilgili mesela ana babası bişey demiyorduki çocukları doğruyu yanlışı bilsin..çocuğun yaptığına yanındaki büyük insan gülerse yada susarsa çocuk napsın devamı gelecek tabii..yani bu cinslerden mantıklı olmasını beklemicen arkadaşım..hiç lafın altında kalma..içine atma asla bak..anında yapıştır lafı..ezdirme kendini..başkada bişey yok yapılacak..

hiçç üzülmene gerek yok canım
boyun uzun olsa yine aynı benzer şeyler yaşıyorsun.
benim boyumda 1 74 çok espri konusu olmuştur evde,arkadaşlar arasında
önemsemeyeceksin
mesela ben topuklu ayakkabıyı çok sevmeme rağmen giymeye çekiniyorum
metrobüste olsun yolda olsun insanlar kendine vaziyet çıkarıp
zaten uzun birde topuklu giymiş muhabbeti yapıp insanı sevdiği şeyden bile soğutmaya çalışıyorlar
umursamayacaksınnnn :82:
başta bende çekinirdim topuklu giymeye
şimdi hiççç takmıyorumm
kime ne benim boyumdan
kime ne benim zevkimden

Çenesi olan konuşuyor aklı olan değil ki :)
Her insanın kusurları vardır ki sendeki kusur değil bence kafana takmana gerek yok.
O insanların dış yapılarında dalga geçildiğinde eminim üzülecekleri bir nokta vardır.
Herkesin vardır.
Ama sen kendine güvenin olduğu zaman hepsinden üstünsün unutma bunu, onlar bazı değerlerden mahrum olmanın eksikliğinde yaşadıklarını düşünsünler boşcer :34:

Boşver topuklu ayakkabılar ne güne duruyorki :34:Benim boyumda 1.70 topuklu ayakkabı giydiğim zaman kendimi zürafa gibi hissediyorum:1: Çok istiyorum yüksek topuklu ayakkabı giymek ama erkek arkadaşımın boyuda 1,80 olunca giyemiycğm hiç bizaman bence uzun boya çare hiç hiç yok:31:

Back
X