Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiiiç kafanıza takmanıza gerek yok, ben 160 boyundayım ama hiç umrumda bile değil.
Hem ne güzel işte her zaman minik çıtı pıtı kalmak güzel birşey... O dalga geçenler kusursuzmuymuş sanki?
ayy sinir oluyorum insanların kusurlarıyla dalga geçenlere, kendilerini ne sanıyorlar acaba..?
Bir bayana çok uzun boy da yakışmıyor bence, minyon ve normal boy ideal. Üzülmeyin boşu boşuna...![]()
yakışana yakışıyor.... siz de uzun boylu hanımlar hakkında iyi düşünmüyorsunuz demek ki...
Çok uzun derken, sırık gibi derler ya, o bakımdan demek istemiştim. Çok aşır uzun tabiri caizse manken gibi. İri yarı ve uzun anlamında demek istemiştim, Asla kötü anlamda demedim, zaten genelde kadınlar da okadar uzun olmaz,istisnalar var tabi bazı mankenler mesela... Nedense hep manken gibi uzun boylu poslu yakıştırması yapılır, çok uzun boylular iyiymiş de, kısa boylular kötüymüş gibi lanse edilir. Bu yüzden söyledim, neden boy konusuna bu kadar takıyor insanlar onu anlamıyorum sadece hepsi bu. Dalga geçmek falan çok saçma, herkesin güzel özellikleri olduğu kadar kötü özlellikleri de var, ayrım yapmak dışlamak yanlış...![]()
![]()
Bak bu da nişanlısı 2.02 boyunda