• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyum 150 🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

neomiwattshayrani2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
277
-251
48
25
Boyum 150 ve baliketliyim kilom 56 burada yüzümü gösterdim beğendiniz ama .
Yüzüm de ortalama zaten çok güzel olmayınca hali ile hiç bir erkek dönüp bakmıyor.
Binde bir teklif alıyorum senede bir oda evli adamlar ve gönül eğlendirmek için gelenler.
Yüzümü guzellestirmeye cabaliyim kilo mu vereyim anlamadım ...
Genetik olarak çok şanssızım.🥺

Ozguvensizligimin sebebi de haklıyım bence beni bukadar ozguvensiz yapan güzel olmamam 24 yaşıma geleceğim hiç adam akıllı birinden teklif almadım.
Ortalama bı kızsın. Birisinin dönüp dönüp bakacağı bı güzelliğin yok ama çirkin diyebileceğim bı yerin de yok. Yani ozguvensiz olduğun için hiç teklif almıyorsun. Sürekli bı yerini elestiriyorsun. Yani bence ya gerçekten psikologa ihtiyacın var ya da fakesin bizi kandiriyorsun

Ortalama bı kızsın. Birisinin dönüp dönüp bakacağı bı güzelliğin yok ama çirkin diyebileceğim bı yerin de yok. Yani ozguvensiz olduğun için hiç teklif almıyorsun. Sürekli bı yerini elestiriyorsun. Yani bence ya gerçekten psikologa ihtiyacın var ya da fakesin bizi kandiriyorsun
Ortalama olmak can sıkıcı boyum uzun olsaydı en azından kurtarırdi.
Psikologa gidiyorum zaten 8 yıldır yinede bu takıntı geçmiyor.
Herşey güzel ve zengin olmak.

Yüzüm de ortalama zaten çok güzel olmayınca hali ile hiç bir erkek dönüp bakmıyor.
Binde bir teklif alıyorum senede bir oda evli adamlar ve gönül eğlendirmek için gelenler.
Böyle düşünmeyin.Sizi de beğenen olur.Kisa boylu erkekler de var.

Herkesin alıcısı vardır. Devede de boy var. O kadar takılmaya gerek yok. Topuklu ayakkabıyla biraz daha uzarsiniz. Türk erkek boy standarti da 1.70 lerde o yüzden sıkıntı yok. Güzel yönlerinizi görün.

Psikolojinizi anlayabiliyorum.Kimse dört dörtlük değil .Herkesin kusuru var.Benim de göğüslerim yok denecek kadar küçük.Ben de bunu takıyorum mesela .Keşke kendimizle barışabilsek

Koşa boylu erkek istemem çocuğumda kısa çıkar.
Kalsın...
Onun yerine kaportayi duzelttiririm.
Uzun boylu erkek arayışına geçerim daha iyi.
Bu işler belli olmaz, gönül sevince fizik göze gelmiyor. Belki de uzun boylu olan da sizi istemeyecek? Çocuğunuz kısa olsun ne olmuş ki, sağlık konusunda sıkıntısı olmasın kâfi. Kısa boylu olmak bir kusur değil ki, uzun boylu olmanın bir kusur olmadığı gibi.

Koşa boylu erkek istemem çocuğumda kısa çıkar.
Kalsın...
Onun yerine kaportayi duzelttiririm.
Uzun boylu erkek arayışına geçerim daha iyi.
Eee kendiniz kısa boylu erkekleri hor görüyorsunuz. Birileri de sizi hor görse hoş mu? Kimi seveceğinizi seçebiliyor musunuz ki? Allah huyunu suyunu güzel etsin boy pos sonra gelsin.

Boyum 172, sevgilim 186. Ama 175 bile olsa bir şey değişmezdi benim için. Benim erkek arkadaşımla aramda 14 cm boy farkı var. Sizin de 170 boyundaki biriyle gayet ideal bir boy farkınız olur. Elinizi yüzünüzü görmedim insanlar çirkin değilsiniz yazmış. Hadi diyelim çok şikayetçisiniz yüzü biraz değiştirirsiniz de boyu ne yapacaksınız? Kaportayı düzeltip uzun boylu bulurum yazmışsınız. Uzun boylu erkek de ben ne yapayım 150 cm kızı derse?

Eee kendiniz kısa boylu erkekleri hor görüyorsunuz. Birileri de sizi hor görse hoş mu? Kimi seveceğinizi seçebiliyor musunuz ki? Allah huyunu suyunu güzel etsin boy pos sonra gelsin.

Boyum 172, sevgilim 186. Ama 175 bile olsa bir şey değişmezdi benim için. Benim erkek arkadaşımla aramda 14 cm boy farkı var. Sizin de 170 boyundaki biriyle gayet ideal bir boy farkınız olur. Elinizi yüzünüzü görmedim insanlar çirkin değilsiniz yazmış. Hadi diyelim çok şikayetçisiniz yüzü biraz değiştirirsiniz de boyu ne yapacaksınız? Kaportayı düzeltip uzun boylu bulurum yazmışsınız. Uzun boylu erkek de ben ne yapayım 150 cm kızı derse?
Yüz güzel olduktan sonra illeki uzun erkek dek gelir bacım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back