Merhaba, ben 19 yaşındayım, boyum 150 cm.49 kiloyum biraz fazlam var.belim ince ama basenlerim var ve bacaklarım kalın.kendimi bildim bileli özgüven sorunum var boyum yüzünden.merak ediyorum benim boylarımdaki herkeste bu sorun var mı acaba? Ah keşke 157-160 felan olabilseydim.inanın cm'ler bile o kadar farkediyor ki,çok daha farklı görünüyorsunuz.topuklu giy diyeceksiniz biliyorum, ama giymekten bıktım artık.2 saat topuklu üstünde kalsam ölmüş bitmiş bi vaziyette oluyorum gün sonunda.özel günler için giymek güzel ama günlük kullanımda o kadar zor geliyorki
ve topukluyu çıkardığımda yine aynı boydayım sonuçta.. kendimi başkalarıyla kıyaslamaktan bıktım, yüz güzelliğimiz birbirine yakın olup da boyu benden daha uzun kızlar hep benden bi kaç adım önde gibi hissediyorum, ki öyle de zaten.özellikle kısa bayanlardan yorum bekliyorum, var mı 150civarıyım ama kendime çok güveniyorum diyen? Keşke 5-6 cm daha uzun olsaydım , daha ne isterdim..bir de 20yaş civarında uzayanınız oldu mu kızlar? Asılmak boy uzatıyormuş, dün barfikse asılmaya başladım, uzarmıyım acaba 4-5 cm