How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Boynunda Bezesi olan varmı?

kendim dr olduğum için basit görüp önemsemedim :)
senelerdir orda aynı şekilde duruyor zaten :))
Aa öylemi peki benim için neden öyle düşündün :) ne dedim şurada iki satırda

isyancım inşalalh benimde enf karşındır zira o beze agrıyormu agrımıyormu emın degılım dedıgım gıbı bogazımda agrıyacak gıbı ama grıp degılım suanda
hatta domuz gıbıyım dıyebılırım

Geçmiş olsun canım 15 yıl önce annemde vardı,annemin ki ameliyat ile alındı kötü birşey çıkmadı 15 yıl geçti hiçbir şey yok,bende de ve kardeşimde de çıktı fakat doktor korkulacak birşey yok dedi eğer büyürse alırız demişti ama zamanla geçti şimdi hiçbir şey yok.

Boyunda beze olması doğal bir şey. Geçirdiğimiz boğaz enfeksiyonları, diş problemleri vb. olaylar bunların müsebbibi. Zaman zaman ağrımaları, şişmeleri de lenfadenitin bulgusu. Elinle yokladığında lastik kıvamındaysa, alttaki dokuya yapışık değilse, kısa zamanda hızlı bir büyüme göstermemişse paniğe gerek yok. Geçmiş olsun ..

Kesin bilgi : ))

Son düzenleme:
Aa öylemi peki benim için neden öyle düşündün :) ne dedim şurada iki satırda

isyancım inşalalh benimde enf karşındır zira o beze agrıyormu agrımıyormu emın degılım dedıgım gıbı bogazımda agrıyacak gıbı ama grıp degılım suanda
hatta domuz gıbıyım dıyebılırım

hani görüp muayene edemediğim için bir şey diyemiyorum tabi ama lenf nodudur muhtemelen, dişten kaynaklanıyor olabilir, çürükmüş ya enfekte olmuştur.
hazır kbb'ci kuzen varken baktırıp rahatlamak en iyisi bence :1:

Son düzenleme:
Evet lastik kivaminda gibi bastiriyoum hafif yana kaciyo gibi bi yere sabitlenik gibi degil ama cok kicuk degil yani bastitinca sekil alcak gibi zaten ellemeyede cekimserim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burada ben dogum kontrol hapi kullaniyorum ama iki keredir oldu ilaci icmeyi unutuyoruk talimatina gore 50 gundr bir adet oluyorum bu ada oyle olacak regli duzeniyle oynuyorum yani

Geçmiş olsun muhtemelen ağzınıza ilgili bir enfeksiyon varsa mesela diş iltihabı aft uçuk gibi onlarda çene altında lenf bezlerini şişirir..bir anda büyüdüyse büyük ihtimalle dediğim gibidir..ama çene altında tükrük bezleriyle alakalı bir sıkıntıda olabilir..birkaçgün içinde geçmezse mutlaka doktora gösterin derim..

Benim oglumdadq oldu dr hastalik sonrasi normal dedi gidwrek kuculdu
ama arkadasimi. 5 yasinda kizininmini aupheli gorduler ve geceb hafta ameliyatla alinarak incelemeye aldilr
2 cm ustuyse ve hic kuculmuyirsa takibe aliniyor
Tabi yapisida cok onemli
dis rahatsizlari ardindan da cikiyormus

Kızlar selam bundan yıllar önce boynumdaki minik bir bezeden ötürü doktora gitmiştim, hatırladığım tek şey iyi huylu beze dediği doktorun aylarca ve yıllarca kaldı gecende yokladım yok aklıma geldi yani.

bir kaç gündür cenemın altında fark edıyorum ama sanki ona göre kısmen daha büyük , cok oynayıp oynamadığını kestiremiyorum

Önümüzdeki hafat içi doktora gideceğim bu durumu yaşayan birileri varmı acaba?

merhaba :) benim erkek arkadaşımın da kulağının arkasında var birazcık büyük saçlarının altında kalıyor hatta birazı ona da iyi huylu dediler yağ bezesiymiş zaten bi zararı yokmuş geçen günlerde üstü pıtır pıtır şişti böyle ufacık sonra geçti falan sıcaktan mı oluyor bilmem onda da 5-6 yaşından beri varmış aldıralım diyorum yanaşmıyor aldırınca çoğalma gibi bi riski varmış sanırım yani başka yerlere sıçrayabilirmiş dedi, korkmayın yani sağlığınız açısından kötü bi durum teşkil etmiyor ama hemen bi doktora görünün ki içiniz rahatlasın bence :31:

Bendede yok yoo curuk elma gibiyim gece haftda ucuklamistim :)

Bende de var
Ama göstermedim hiç
Hatta kulağımın arkasında da var
Kulağımın arkasındaki baya şiş
Ama boynumdaki içte gibi oynuyor sadece öyle :44:

Valla aldırın ıkinizde gecen ayda kafamda tomurcuk vardı uc tane onu aldırdım acımıyo korkmayın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşimin vardı boynunda çok dikkat cekiyordu
doktor iyi huylu dedi görüntü olarak rahatsızsan alalım dedi
5 dk lık bir operasyonla aldırdı

Bi'arkadaşımın yanağında vardı. Dıştan şiş duruyodu dokununca ele geliyodu böyle o ilaç tedavisiyle kurtuldu bi'arkadaşımın da boynunda var şimdi ameliyatla aldıracakmış dıştan belli çünkü şiş duruyo:26:

Kızlar selam bundan yıllar önce boynumdaki minik bir bezeden ötürü doktora gitmiştim, hatırladığım tek şey iyi huylu beze dediği doktorun aylarca ve yıllarca kaldı gecende yokladım yok aklıma geldi yani.

bir kaç gündür cenemın altında fark edıyorum ama sanki ona göre kısmen daha büyük , cok oynayıp oynamadığını kestiremiyorum

Nisanlimin boynunda vardi. Kulaginin arkasinda enseye dogru. Onemsemedi bi gidisinde iyihuylu dediler. Surekli alsir şunu kurtul dedim dinlemedi. Geçenlerde agri yapti kizardi. Iltihaplanmis kocaman şişti. Once bir hafta antibiyotik kullandi iltihap icin. Sonra 15dklik operasyonla halloldu kurtulduk. Hic uzatma cabucak halloluyir.

telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...

Benim küçüklüğümden beridir vardır boynumda. Şimdi bir de gıdımda çıkmış bir tane.
Kbb ye gitmiştim. Doktor önemli bir şey olmadığını söylemişti, sıkıntı ve stres anlarında meydana çıkan küçük bir bezeymiş sadece.
Korkmayın, bende tiroid olduğu halde korkmadım:34::34:

stresli dönemlerimde çenemin alt kısımlarında olur benim de ama dediğim gibi stres zamanı olduğundan çok önemsemem.

Yağ bezesi ve rahatsız edici boyutta ise alıyorlar yakıyorlar canım doktorunla görüşebilirsin küçük bi operasyonla almışlardı kardeşimin bezesini şimdi çok rahat sorun yaşamadı

korkulacak birşey yok.
ya enfeksiyon kapmış yada dişle kaynaklı bir durum.:34:

Back