kızlar dün erkek arkadaşım bana sürpriz yapıp istanbula geldi görev için marmaristeydi her neyse ben mutlu oldum falan bu sonra benım boynumdaki morluğu gordu bu ne falan dedi bende o dediğinde fark ettim hatta görememiştim fotoğrafını cekti bak diye ya sanki biri emmiş kann oturmuş bende yegenlerımden bırı yapmıştır dedim şüpheli baktı sonra ne demek istiyorsun falan dedim ıkı uc kere daha sordu nasıl bilmezsin ne olduğunu falan dedi sinir oldum açıkçası ben sana guvenıyorum dıyıp duran bı ınsan nıye sımdı böyle yaptı
güven vardır ama en azından ne olduğunu net bir şekilde söylemen lazımdı. garip değil mi sence de emilme tarzı morluk başka şekilde oluşmuyor çünkü.. bence haklı ikna etmen lazım.
hakkaten bilmiyormsn ne olduğunu boyun yani bu bi yerede çarpamazsın..keşke kolyem yapmış falan deseydin şüphelenmiş adam napsın bak yazanlar bile öyle yazıyor.
Morluğun masıl oluştuğunu bilmiyorsanız, dokunduğunuzda acı hissetmiyorsanız, vücudunuzunda başka morluklar varsa... Boşverin sevgilinizin ne dediğini. Tez zamanda bir hematoloğa görünün.
Morluğun masıl oluştuğunu bilmiyorsanız, dokunduğunuzda acı hissetmiyorsanız, vücudunuzunda başka morluklar varsa... Boşverin sevgilinizin ne dediğini. Tez zamanda bir hematoloğa görünün.
çok çok doğru bir yaklaşım olmuş
bende bir kaç ay önce bu tarz bir morlukla gittim doktora hala çıkamadım
en son kanı genetiğe gönderdiler bacagıma emboli atmış genetik kan bozukluğum varmış
kötü bir süreçti bi ton kanser taramalarından geçtim
benimde ayağımda var o tarz morluk. acıma yok sadece emilmiş gibi mor. ayaklarımı sağa sola çarparım da o tip olmuyor. farklı. eşim çarmışsındır dediği için üstünde çok durmamıştım. daha yakından takip edeyim.
sebebi bilinmeyen morluklar çok önemli hastalıkların habercisi olabilir
en basiti karaciğer rahatsızlıkları, dolaşım sorunlar en ciddilerden biri lösemi
bence sevgilinizin veya başkalarının ne düşündüğünü önemsemektense ilk olarak arkadaşımızında dediği gibi acil bir şekilde
hematologa görünün
buna benzer bir olayı ben babamla yaşamıştım çok kötü bir ten yapım var o yüzden takı filan takamam genelde ama liseye gittiğim dönemlerde bunu bilmiyordum taktığım cevşen kolyeden boynumun etrafı önce morardı sonra kahverengi bir renge döndü babam boynumu görünce çok sinirlenmişti anneme bağırıp çağırmıştı bense şaşkın şaşkın ne olduğunu anlamaya çalışmıştım sonra olay anlaşılınca babam çok kötü olmuştu ya günlerce yüzüme bakamamıştı
Benimde tenim çok hassas sadece bende olduğunu sanırdım bu morlukların sayenizde öğrendim bir çoğumuzda var demek ki konuya gelince makul bir açıklama yaptıktan sonra beraber doktora gitmeyi teklif etsen olmaz mı?