arkadaşlar nolur yardım edinbundan 9 ay önce boynumun sol tarafında 2 cmlik lenf bezi şişmesi vardı doktora gittim kbb hemaoloji enfeksiyon herbiri sorun edilecek bişiy değil deyip gönderdiler beni ultrason ve kan tahlilim temiz çıktı için. bende inandım güvendim hatta doçent doktora bile gittim ben biraz pinpirikli olduğum için ameliyatla alayım onu ordan dedi doktor kabul ettik sora kan tahlillerim temiz çıkınca bi şekilde beni ikna etti boşuna yapmış oluruz bu ameliyatı daha çok gençsin dedi.neyse sonuç olarak 2hafta önce boynumdaki şişlik iyice arttı 3 cm olmuş ultrasonda öyle çıktı.şimdiki doktorum çok geç kalmışsın diye azarladı durdu beni tahlillerim yarın çıkıcak çok korkuyorum kötü şeyler olmasından ve geç kalmış olmaktan.Kısacası demek istediğim şu daha önce boynundan lenf bezi aldıran varmı?ve bana önerebileceğiniz iyi bir kbb uzmanı?istanbul avrupa yakası olsa daha iyi olur.lütfen yardımlarınızı bekliyorum...
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Boynumdaki lenf bezleri
- Konu Sahibi milkybar
- Başlangıç Tarihi