Boynumda ki kambur

Orası omuriliğin geçtiği bir bölge sakın ola liposaction vs.. gibi şeyleri ehil olmayan kişilere yaptırmayın.Yüzme,plates gibi sporlarla sırtınızı dikleştirmeye ve zayıflamaya bakın.

peki liposuctionla alabiliriz vs. dedimi size dr.

Orası omuriliğin geçtiği bir bölge sakın ola liposaction vs.. gibi şeyleri ehil olmayan kişilere yaptırmayın.Yüzme,plates gibi sporlarla sırtınızı dikleştirmeye ve zayıflamaya bakın.
elbette yaptirirsam çok araştirmam lazim her dr. yaptirilmaz omurilik sonuçta ama çok sinir bozucu ya şu aralar diyetteyim 3 ayda 8 kilo gitti inş. kışa kadar ideal kiloma gelicem biraz olsun düzelir inş.

aslında bebeğim olmasa hemen dr. gidip gerekli neyse yaptirirdim o kadar taktım bu duruma yani ama emziriyorum bi ağri kesici bile içemezken operasyon vs. çok uzak bana

Bir de emziriyorsun ya daha çok çıkıntı oluyo o bölgede.Bence kafayı takıpta şu an için zayıflamaya vs. çok çabalamayın.Unutmayın doğumdan sonra vücut 2 senede toparlıyo kendini.Emzirmeyi kesince hem spora yazılırsınız hem de zayıflarsınız.

çok iyisiniz moral verdiniz çok ama çok teşekkür ederim

Bendede var ama bu kadar bariz değil zamanında okulda evde ders calisirken vs oturuş sekillerinden oldu diye düşünüyorum ben çok kambur otururdum hala dik oturmam bazen kendimi toparlarm sonra yorgun hisseder aynı pozisyona dönerim gerçekten kötü bi goruntu tedavisi varmiyms takipteyim

bende de var bu kadar büyük değil ama kiloyla alakalı sanırım. zamanında yaptığımız duruş bozukluğunun eseri kendisi

Canım inan kötü durmuyor..Hiç canını sıkma mutsuz etmesin bu durum en müsait zamanında Dr.a görun ama bence duzelecek birseye benziyor.cok takıntı etmişsin.lutfen mutsuz etme kendini.en azından kamufle etme imkanin da var canını skıyorsa. Doğum tetiklemiş tır bence geçer inş.canini skma.

Kardeş aynı ben Evet saçlar açık sürekli yazın bile

Ameliyat filan düşünmedim hiç ama bende çok rahatsız oluyorum ve uzun boyunlu hanımları kıskanıyorum

Konu sahibi buralarda mı ya da yazanlar? Ben de ikinci bebeğimi doğurdum dokuz ay oldu. Bende de aynı sorun var üstelik arttı. Ne yapılabilir?

Konu sahibi her hangi bir çözüm bulabildin mi bu konu için ben de aynı sorundan muzdaribim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…