- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 864
- 123
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
ya çok sağolun takıntı oldu sürekli boynuma bakıyorum biraz da kilonun etkisi var sanırım eskiden bu kadar belli değildiBence kötü görünmüyor canım elbette düzeltilebilir bir durumsa doktorla konuş için rahat etsin ama tamamen abartıyosun. Millet bakmıyodur sana öyle geliyordur bence.
Evet çok araştirdim o kişilerinki oradaki yağ dokusunu alarak düzeliyormuş ama ben armut tipim ve boynumu ellediğimde elime yağ değil kemik geliyorBen bunu biraz kilolularda cok goruyorum.
Mesela elma sekilli fizik, karin bolgesinde kalcasina gore daha fazla yag, ve boyunda boyle resimdeki gibi bi yogunluk.
Kilonuz varmi?
evet benim zaten vardi ama göze çarpmiyordu kilonunda etkisiyle iyice çoğaldı yani hem orada kemik eğriliği vardı üstüne birde yağ dokusu eklendi.Omurilik cerrahisine gidicem galiba ama bebeğim var ameliyat vs. mümkün değil olamamAynından bende de var. Ben de doğumdan sonra farkettim. Kilo aldığımdan mı oldu yoksa hep var mıydı hiç fikrim yok. kocaman yumurta buyukluğunde yağ bezesi sanki. Ortopediye mi gitmek lazım acaba. Benim de aklımda da hep erteliyorum.
Belki ameliyatsız çare vardır. Benim de 8 aylık bebeğim var. Onun dışında 2 çocuğum daha var. Ameliyat bana da zor olur..evet benim zaten vardi ama göze çarpmiyordu kilonunda etkisiyle iyice çoğaldı yani hem orada kemik eğriliği vardı üstüne birde yağ dokusu eklendi.Omurilik cerrahisine gidicem galiba ama bebeğim var ameliyat vs. mümkün değil olamam
Evet çok araştirdim o kişilerinki oradaki yağ dokusunu alarak düzeliyormuş ama ben armut tipim ve boynumu ellediğimde elime yağ değil kemik geliyor
evet ağrı zaman zaman oluyorağrı var mı?
Kilo vermeye başladım zaten 3 ayda 8 kilo verdim.Ama ideal kiloma daha -20 kilo varBiraz kilo verme ve platesle düzelir
bende de doğum kilolarim yüzünden arttı bu görüntü eskiden çok azdı pek takmazdım ama artık sorun ediyorum zayiflayinca düzelir inşallaharkadaşımda vardı, aşırı büyük memeleri vardı, ondan olmuş, meme küçültme operasyonu geçirdi şimdi daha iyi görünüyor.
çok sinir bozucu dimiBundan benim de var yaa
işte bayan olunca dikkat ediyor insan kendimi övmek istemem ama eliyüzü düzgün bi bayanım bu durum beni geriyor yani istedigini giyememek saçını istedigin gibi yapamamak vs.Benimde eşimin de böyle. Hiç sorun etmedim bunu. Neden olur diye düşünmedim.
Anladım. Tedavisi var mı peki?işte bayan olunca dikkat ediyor insan kendimi övmek istemem ama eliyüzü düzgün bi bayanım bu durum beni geriyor yani istedigini giyememek saçını istedigin gibi yapamamak vs.
aynen zayifken göze batmıyordu kilo alınca zaten eğrilik olan yer daha da belirginleşti.Bana da düzeltilemez gibi geliyor ameliyat olamam zaten ama liposuctionla oradaki yağ dokusunu alıyorlarmış ben de yaptıran var mı diye merak ettimArkadaşım bir tanıdığın da aynı bu şekilde boyun bölgesi bombeli.Kötü bir hastalıkla alakası yok vücut yapısıyla ilgili biraz kilo almaya müsaitseniz o kısım daha çok belirginleşiyor.Çok fazla takmayın kilo verdikçe biraz daha normalleşir ancak tamamen geçmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?