Hayır her boyun kırığı mutlaka öldürmez. Boyundaki omurlar arasındaki sinirler veya diyafram kası gibi kaslar zarar görürse ölüm olabilir ama sadece omurda kırıl oluştuysa kişi bilincini bile kaybetmeyebilir. Bazı kırıklar boyunluk ve yatak istirahati ile tedavi edilir, bazılarına vida takılır. Ama her boyun kırığı ölümcül değildir.Allah kurtarsin ya cok sasirdim ama boynu kirildiysa ölür ya bir insan demekki boynu tam kirilmamis. Boynu tam kirilsaydi begine gecen sinir damarlari tamamen etkisiz hale gelirdi ve o an ölmesi gerekirdi. Oooff offf cok üzüldüm
Hayır her boyun kırığı mutlaka öldürmez. Boyundaki omurlar arasındaki sinirler veya diyafram kası gibi kaslar zarar görürse ölüm olabilir ama sadece omurda kırıl oluştuysa kişi bilincini bile kaybetmeyebilir. Bazı kırıklar boyunluk ve yatak istirahati ile tedavi edilir, bazılarına vida takılır. Ama her boyun kırığı ölümcül değildir.
Rica ederim. Allah korusun tabii, hiç de duymayın bundan sonra inşallah.Iyi oldu bildirdiginiz bilmiyordum bu türlüde olabilecegini bende sasirmistim okudugumda daha öncede hic duymamistin tesekkür ederim.
InsallahRica ederim. Allah korusun tabii, hiç de duymayın bundan sonra inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?