- 17 Nisan 2013
- 630
- 6
- 46
- Konu Sahibi ekonomist89
Tost makinesinin fiyatı 225 lira olmuş:) benimki hala tedarik için bekleniyor :) bulurlar herhalde. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tost makinesinin fiyatı 225 lira olmuş:) benimki hala tedarik için bekleniyor :) bulurlar herhalde. :)
su ısıtıcısı bitmiş mail atmıştm cevap geldi başka bahara kaldık napalım![]()
ya canım git öğren ya kız arkadaşlarımda bekliyo hep gönderin de ya![]()
müşteri hizmetlerini aradım buraya gelirseniz hallederiz falan dedi stokta var mı dedim boşuna gelmiyim bilgim yok o konuda diyor, yani boyner'in akılsızlığını ayaklarım çekicek :) 8 gibi evde olcam ordan foruma geçicem artık eve döndüğümde buraya atarım korkmaz çkb'nin fotosunu canım
Ben müşteri hizmetleriyle görüştüm, tost makinesini yollayın renk önemli değil dedim. Şimdi kafalarına göre iptal ederler tedarik edemiyoruz diye. Kırmızıyı bulamıyor olabilirler mor falan yollasınlar dedim :) 225 tl olmuş yahu alamam bir daha bu fiyata :)
Canim bekliyorum ben burda seni beni ihmal etme bi git verirler sana belki . D
ben kirmizidan baska istememm cildiririm farkli bi renk gonderirlerse valla off yaa tost makinemi istiyorum benn gold hemen gonderdi supurgemi yarin sabah elimde olur
Bende alamam valla ins. Gonlumuze gore gelirrr:)valla ben fıstık yeşiline bile tamam derim :) mor yollarlar herhalde. bence bi sakıncası yok gönlüm mordaydı, nişanlım kırmızı secmişti :) hiç farketmez. yeter ki gelsin. sonra 200 liralık bir tost makinesi alamam ben :)
canlar maalesef mor kettle yok, önce değişme için bir kağıt aldım istediğinizi seçin dediler yan reyona bi gittim ki mor kettle yok işin komiği nerdeyse verdiğimi alamıyordumhiçbir yerde mor kettle yok dedi zaten artık fiyatlar da değişti dedi, ben de baya sitem ettim bir sürü insan sipariş verdi herkese farklı renk mi gidicek yani diye... inş sizinkiler istediğiniz gibi gelir..
bu çkb senin için seh123 , mor tostkolik de bence pembe için
ayyy morun tatlılığı :) inşallah yarın mor falan yollarlar tost makinesi . çok güzelmiş zahmet oldu şekerim. Ellerine kollarına sağlık. Güle güle kullan :):) bayıldım![]()
Canim telden giriyorum suan giremedim resmi sabah gorucem artik cok tesekkur ederim canim saol tost makinemi gondermezlerse ben naparim yaaaa .s
gönderirler kuzum ya sıkma canını, rica ederim ayrıca kettle yokmuş tostmakinası hakkında fikrim yok zaten müşteri hizmetleri benden daha bilgisizdi
Sıkmamak icten degil ikiyuz liralik seyi yari yariya ucuz aldim diye sevinirken olan ise bak cok uzuluyorum :-( musteri hizmetleride bi alem zaten uf ya giciklar neolucakkk.s
canım çok renge takılma gelsin yeter bence :)
Ama hayalimde hep kirmizi vardi