Böylesi ölüm zaten anca bizim ülkemizde olurdu :(

Bende haberi izledim, en çok şaşırdığım hem görevliler, hemde vatandaşın rahatlığıydı!
Orda bir can söz konusu iken o denli rahat olmaları içimi sızlattı.
Ne desek boş, ecel işte.
Mekanı cennet olsun. Allah ailesine sabır versin..

malesefki akşam erkek arkadaşımla dışarı çakacaktık beni almasını bekliyordum, 5 dk tvye bakayım dedim bu habere rastgeldim o kadar etkilendimki saniyesinde adamcağız gitti...ağladım içim o kadar kötü oldu ki, sevgilim de diyor üzülme unutmauya çalış, haberi izlemesem o kadar etkilemicekti belki ama şıp diye ayağı kayıverdi adamcağzın.bi an babamı koydum onun yerine.çok üzgünüm çok( can havli o kadar kötü bişey ki.

allah rahmetlinin ailesine sabır versin.bu görüntüler ölümden bile acı be..

çok çok üzüldüm. bizki o kadar duyarsız bir milletizki bu adamı öldüren ne kaptan ne bir başkası hepimiziz. sen ben o herkes. 1 kişi kendine kıyıp suya atlayıp adamı tutamadı. aşağı halat atıldı ama 1 can simidi atılamadı. 1 merdiven uzatılamadı. merak ediyorum oradaki görevlilerin işi nedir. can kurtarmayacaklarsa neyin görevini yapıyorlar. Ailesine sabırlar ölen abimize de Allahtan rahmet dilerim. Umarım ailesi yüklü bir tazminat davası açıp en azından yaşamlarını rahatlatırlar. tabiiki bu adamı yandan atladığı için kusurlu çıkartırlar kusurlu evet ama bunu canıyla ödememesi gerekirdii. kusur onda ama eksiklik o çalışanlarda, eksiklik 0 vicdanla yaşayan insan olduğunu iddia eden bizlerde.. ben utanıyorum şahsen bu haberlere.
başka yere bağlayacağım ama o kadar pislik ,nsan varki çevremizde Allah gani gani burunlarından getirsin herşeyi tamken dileniyorlar. birde gerçekten ihtiyacı olanlar var onlar yüzünden kimseye güvenip para veremez olduk. sadaka bile verirken insan tereddüt ediyor. bizi bu hale getirenlerin....

çok haklısın hepimizin abisi, babası, eşi, dayısı, amcası olabilirdi. bunu düşünmeyen vicdanı olmayan insanlar geçmeseymiş oradan derler. ama inanlık hali belki ailesine gidecekti 5 dk bile önemliydi, belki işine.. yazık ki ne yazık. Allahım sen sabır ver bu adamın ailesin ve nolursun geride kalan bizlere vicdan ver..

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm ne kadar basit bir ölüm
Allah sevenlerine ailesine sabır versin

Böylesine bir ölüm olabilir mi?
Gercekten bir inanilmaza daha imza atmisiz. Allah askina ben anlayamadim adamcagiz nasil kurtarilamiyor ya.... Oradaki tahtalari attiklarinda aslinda görülüyor ki yeterince aciklik var tam o sirada biri el uzatip alsa ya da oradayken can simidi verilseydi. Vapur aciliyor iyice, ve yarattigi dalgalar asil adami öldürüyor. Adamcagizin ne kadar korktugu da bariz halata nasil tutunmus..

çok kötü oldum,resmen göz göre göre ölmüş allah rahmet eylesin

Çokkk zor bir durum gerçekten ( Allah yakınlarına metanet versin...

bende dün aksam haberlerde izleidm ve cok etkilendim.. Allah rahmet eylesin

Adamcagiz belki evine gidiyodu.. evine varamadi bukadar kolay ve basit iste ölmek.. Allah hayirli ölümler versin...

Allah kahretmesin sizi !
Dizi izler gb suda ki adamı izliyorlar lanet olasıcalar !
Atsana can kurtaran sımıtı !
bağla belıne ipi suya atla !
Birbirinize tutunup uzatsanıza adama elinizi ! öyle bakıp duracagınıza ..
Yazıklar olsun ya ..

Aılesını dusundukce gozlerımden yaş bosalıyor,göz göre göre ölüm ne acı ..
Tamam ölümden kaçış yok ama nedır bu ınsanlarda ki gamsızlık ya !
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..

dün izledim haberlerde ve çoook üzüldüm ben de...
yüzlerce insanın olduğu yerde göz göre göre öldü adamcağız.....
bir babayiğit çıkmadı suya atlayıp yardım edecek

haberlerde tam görememiştim fakat internetten videodan izledim ve çok acı ki çoğu kişi düşen adamı gördüğü halde yoluna devam ediyor, ben buna benzer olayı İstanbula ilk geldiğim zamanlarda bir kadının otobüsten düşüşünü gördüğümde yaşadım bağırdım kadın düştü diye şoför dahil kimseden ses çıkmadı ve şoför durmadı herkes arkasına dönüp camdan baktı kadın birilerinin yardımıyla kaldırıldı yerden benim gözlerim doldu nasıl ya? dedim kadın otobüse binmeye çalışırken kapıyı kapatan şoför; hiçbir insanlık belirtisi göstermeden yola devam etti, benim bütün günüm vicdan azabıyla geçti anlatamam en azından durup kadından özür dileyemez miydi birşeyiniz varmı diye soramaz mıydı ya?
bu olay da o kadar benzerki anlattığıma; görevlinin birinin elinde can simiti var atmakta direniyor sanki babanın malı mı ya at gerekirse 10, 15 tane at adam yakaladığını tutsun en azından su üstünde kalsın, halatı da dikkatli izledim adam bırakmıyor ki vapur hareket edince vapurda halatı tutan adam gevşetiyor ve halat gevşeyince sudaki adam da halata tutunamayıp akıntıya kapılıyor o görevlileri de ordan geçen adamları da vapuru hareket ettiren kimse onu da anlayamıyorum şuanda, eceli gelmiş olabilir evet ama bu duyarsızlık beni kahrediyor.

keşke izlemeseydim çok kötü oldum. adam gözlerinin önünde hayata tutunmaya çalışıyor insanlar film izler gibi izliyor. insanlık ölmüş yazıklar olsun.

Son düzenleme:
Of kızlar ben de Allah göstermesin istemsiz izlerken babamı koydum o amcanın yerineBiz bile böyle etkilendik ailesi ne halde kimbilir
Yine üstü kapatılacak ve "ölmüş adam suçlu" gösterilecek. Hiç kimse görevlilerin nasıl bukadar bilinçsiz olduklarını sorgulamayacak!
Resmen gösteri izler gibi izlediler bugün vapura binerken baktım da aradaki açıklık bir adamın kolaylıkla düşebileceği kadardı ve insanlar yine zor zar oradan geçtiler birkaç saniye erken binebilmek için

Bir keresinde de Kabataş motorlarına binecektim Üsküdar'dan... Daha motor tam yanaşmadan bir kadın atladı hemen sonra tabii bir ayağını atamadı motorla kara arasına sıkıştı ayağı bi'de nasıl bağırıyo "ayağım koptu gerizekalıı" diye... En son kaptan aşağı indi "hem hatalısınız hem bağırıyosunuz yanaşmaya çalıştığımı görüyorsunuz herkes böyle yaparsa ben nasıl kıyıya yaklaştırayım 1dakika beklemek zor mu" dedi:44:

Herkes hatalı da en kötüsü insanlığımızın ölmüş olması, bi'kendi canımız acıyınca aslan kesiliyoruz

hadi millet mel mel bakıyor, güvenliğe ne demeli? ağır ağır hiç acelesi yokmuş gibi
aşagıya iniyor.

ya nasıl insan bunlar, kimsenin acelesi yok.

hadi millet mel mel bakıyor, güvenliğe ne demeli? ağır ağır hiç acelesi yokmuş gibi
aşagıya iniyor.

ya nasıl insan bunlar, kimsenin acelesi yok.

Aile dava açıyormuş şimdi onlarda "o vapur niye çalıştırıldı" diye soruyolar haklı olarak

Aile dava açıyormuş şimdi onlarda "o vapur niye çalıştırıldı" diye soruyolar haklı olarak

ölüm her yerde, aslında o adamın azraili o gün görevini tamamlamak için gelmiş.
allah rahmet eylesın...ama ben takıldım oradakı trene bakar tarzı insanlara.

Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.
Adam göz göre göre gitti yaa çok üzüldüm
Cidden millet salak gibi izlemiş resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…