Böylesi ölüm zaten anca bizim ülkemizde olurdu :(

Evet kızlar :(
Haberlerde hep sıkışmasın diye vapur hareket ettirildi vs.deniliyor ama bariz belli aradaki açıklık. Halatı çekmeyi nasıl akıl edemediler acaba, o oluşan dalgayla o korku ile nasıl baş etsin... O an neler düşündü kimbilir:14:

Orda düşen izleyenlerin! canı, canının parçası olsaydı böyle izlerlermiydi acaba...

Okulum için hergün günde iki kere vapura biniyorum ve açıkcası ben o herkesin küçük gördüğü "aman o boşluktan nolur adımını az büyük attın mı tamamdır" dedikleri mesafeden korkuyorum ki tahtanın üstünden geçerken bile...

Hergün ne manzaralar görüyorum. Özellikle yaşıtım erkek arkadaşlar:25:Vapurun dış tarafında oturuyolar. Vapurun bir kısmı kıyıya yanaşma esnasındayken hemen parmaklıkların demirine çıkıp, ilk ulaştıkları kara parçasına atlıyolar. O an vapur kımıldasa (ki zaten yanaşmaya çalışıyor) manzara Allah korusun hep böyle olur.

Topu topu benden 1 dakika önce iniyorlar oysa ki :25:

Haberlerde hep sıkışmasın diye vapur hareket ettirildi vs.deniliyor ama bariz belli aradaki açıklık. Halatı çekmeyi nasıl akıl edemediler acaba, o oluşan dalgayla o korku ile nasıl baş etsin... O an neler düşündü kimbilir:14:

Orda düşen izleyenlerin! canı, canının parçası olsaydı böyle izlerlermiydi acaba...

Okulum için hergün günde iki kere vapura biniyorum ve açıkcası ben o herkesin küçük gördüğü "aman o boşluktan nolur adımını az büyük attın mı tamamdır" dedikleri mesafeden korkuyorum ki tahtanın üstünden geçerken bile...

Hergün ne manzaralar görüyorum. Özellikle yaşıtım erkek arkadaşlar:25:Vapurun dış tarafında oturuyolar. Vapurun bir kısmı kıyıya yanaşma esnasındayken hemen parmaklıkların demirine çıkıp, ilk ulaştıkları kara parçasına atlıyolar. O an vapur kımıldasa (ki zaten yanaşmaya çalışıyor) manzara Allah korusun hep böyle olur.

ölümden korkmak sonucu değiştirmiyor,ya ben ölümün hayırlısını istediğim gb Allah'la olan kavuşmanın da kavuşma olmasını dilerim kötü son olmasını istemem ...

ölümden korkmak sonucu değiştirmiyor,ya ben ölümün hayırlısını istediğim gb Allah'la olan kavuşmanın da kavuşma olmasını dilerim kötü son olmasını istemem ...

Aynen işte... Burda zaten insan adamın ölmesinden ziyade bu şekilde yitip gitmesine üzülüyor. Yoksa ölüm Allah'ın emri:25:

Bende cok uzuldum Allah rahmet eylesin benim svgilimde kaptan biz vapura falan bindigimizde asla tam olarak durmadan ayaga kalkmaz hep soyler motor gemi artik herneyse sizin o aciklik diye bahsettiginiz bosluk yani tam olarak yanasip oraya degdigi andan ayakta inmek icin bekleyenlerin hepsi ölur denize duserse makina parcalar uctaysa skisir der cok dikkatli olmak lazim zaten su tahta iskele olayini hic anlamiyorum kac kisi oldu hicbise degismedi olen olduguyle kaldi:(

Can çekişmek böyle bir şey olsa gerek....
İnsan hayatı bu kadar basit bu ülkede işte... Allah'ım sen esirge, bizi böyle vicdansız ellere muhtaç etme...

inanamıyorum ..bu kadar mı basit ellerini uzatsalar alabilecekler .bunlar nasıl insandır yazık günah gerçekten :(

suan haberde tekrari var video orda daha net gemi hareket ettirilmeseymis adam kurtulurmus gemi hareket edince halat geriliyo ve adam tutunamiyor ve pervanenin dalgalari galiba kayboluyor adam yazik :31:

Allah rahmet eylesin çok kötü şekilde can verdi adamcağız..

Gene ihmalkarlık, gene ciddi hatalar ve gene cezasız kalır diye düşünüyorum.

Vurdumduymazlık da artısı...

inan ben de kaç defa o boşluktan atlamıştım şimdi tırstım....böyle rezillik olamaz....ya can simidi neden atmadılar bu da ayrı muammaa!!!!eşime bi gün "bu vapura bindiğimiz yer derin mia diye sorduğumda "evet derin "demişti.madem bu kadar derin can simidi hemen elinin altında olmalı biri düştüğünde hemen atılmalı...

görevlinin biri dalga geçer gibi adam dalgaya kapılıp gittikten sonra can simidini atıyor. baştan sona ihmalkarlık ve eğitimsizlik sonucunda bir hayat gitti... görevliler böyle bir durum karşısında ne yapacağını bilmiyor gibi görünüyor. ayrıca dikkat ederseniz videoda, adam sanki tahta iskeleye basacakken kayıp düşmüş gibi geldi bana...

Son düzenleme:
offf, nasıl da ihmal sonucu bir ölüm. o tahtalar bile emanet durur, güvenli gelmez hiç.
bu görüntüleri yakınları da izleyecek, Allah onlara sabır versin.
çok üzüldüm :((((

Utanç verici bir haber,Allah ailesine sabır versin... :ssz:

Baştan sona rezillik.. o tahtalar ne ya!adam gibi geçiş sistemi yapmak çok mu zor(vapurun icadından bu yana 1 arpa boyu yol alınmamış)... :47:
Motorun çalışması!! el birliğiyle az ittiler zaten ara açıldı.. elinde simitle izleyen görevli!!!!! Demek ki tehlike anında yapılacak bir plan yok!!Kara düzen gidiyor.. :20:

Resmen göz göre göre adamı el birliğiyle öldürdüler... Başta olanlar, ist.deniz.işletmeleri hesap vermeli,tedbirsizliğin hesabını vermeli.... :ssz: :47: :47:

Hıc ummadıgımız anda olum bızım yakamızı tutar..Bunun adı ıhmal olur,kaza olur,hastalık olur..

Allah rahmet eylesın..Aılesıne sabır versın İnşallah..

Oradakıler hatalı olabılır ama beyfendının yaptıgıda yanlıs..guvenlık ıcın oradan gecmek yasak normalde..Iste ecel gelıyorum dememıs.. Ayrıca oradakı gorevlılerın bu konuda egıtımsız oldugu cok asıkar..Bunun ıcınde yetkılı mercılere sıkayette bulunulmalı..

Dılerım tekrarı yasanmaz..

Hıc ummadıgımız anda olum bızım yakamızı tutar..Bunun adı ıhmal olur,kaza olur,hastalık olur..

Allah rahmet eylesın..Aılesıne sabır versın İnşallah..

Oradakıler hatalı olabılır ama beyfendının yaptıgıda yanlıs..guvenlık ıcın oradan gecmek yasak normalde..Iste ecel gelıyorum dememıs.. Ayrıca oradakı gorevlılerın bu konuda egıtımsız oldugu cok asıkar..Bunun ıcınde yetkılı mercılere sıkayette bulunulmalı..

Dılerım tekrarı yasanmaz..

canım benim izlediğimden beri aklımdan çıkmıyo bende senin gibi aradan geçti zannettim ama öle değil tahtanın üzerinde yürüyo ayağı kayınca demirin altından düşüyo bir tahta yanlarda 2 demir parçası çok zor ya daha güvenli bişi yapmak
tekrar tekrar izledim tahtadan kayıyo
allah rahmet eylesin ömür bitmiş ama gerçekten de büyük ihmal var işletmede

bende çok üzüldüm göz göre göre öldü adam kimse yüzme bilmiyormuydu orda onu kurtarcak kimse yokmuydu:14:

Insanin ici parcalaniyor birde dikkat ettiyseniz o can simidide adsm kaybolunca atiliyor nekadar salak bir insan onu atan.:(

Bende izledim cok uzuldum esim isten gelince ona da anlattim
sasirdi burda mi oldu bu olay dedi kimse neden yardim etmedi dedi
psikolojim bozuldu valla insan hayati bu kadar ucuz olmamali pamuk ipligine bagli hayatlar yazik valla yazik

Son düzenleme:
Back