Evet kızlar
Haberlerde hep sıkışmasın diye vapur hareket ettirildi vs.deniliyor ama bariz belli aradaki açıklık. Halatı çekmeyi nasıl akıl edemediler acaba, o oluşan dalgayla o korku ile nasıl baş etsin... O an neler düşündü kimbilir
Orda düşen izleyenlerin! canı, canının parçası olsaydı böyle izlerlermiydi acaba...
Okulum için hergün günde iki kere vapura biniyorum ve açıkcası ben o herkesin küçük gördüğü "aman o boşluktan nolur adımını az büyük attın mı tamamdır" dedikleri mesafeden korkuyorum ki tahtanın üstünden geçerken bile...
Hergün ne manzaralar görüyorum. Özellikle yaşıtım erkek arkadaşlarVapurun dış tarafında oturuyolar. Vapurun bir kısmı kıyıya yanaşma esnasındayken hemen parmaklıkların demirine çıkıp, ilk ulaştıkları kara parçasına atlıyolar. O an vapur kımıldasa (ki zaten yanaşmaya çalışıyor) manzara Allah korusun hep böyle olur.
Topu topu benden 1 dakika önce iniyorlar oysa ki
ölümden korkmak sonucu değiştirmiyor,ya ben ölümün hayırlısını istediğim gb Allah'la olan kavuşmanın da kavuşma olmasını dilerim kötü son olmasını istemem ...
Evet kızlar
Haberlerde hep sıkışmasın diye vapur hareket ettirildi vs.deniliyor ama bariz belli aradaki açıklık. Halatı çekmeyi nasıl akıl edemediler acaba, o oluşan dalgayla o korku ile nasıl baş etsin... O an neler düşündü kimbilir
Orda düşen izleyenlerin! canı, canının parçası olsaydı böyle izlerlermiydi acaba...
Okulum için hergün günde iki kere vapura biniyorum ve açıkcası ben o herkesin küçük gördüğü "aman o boşluktan nolur adımını az büyük attın mı tamamdır" dedikleri mesafeden korkuyorum ki tahtanın üstünden geçerken bile...
Hergün ne manzaralar görüyorum. Özellikle yaşıtım erkek arkadaşlarVapurun dış tarafında oturuyolar. Vapurun bir kısmı kıyıya yanaşma esnasındayken hemen parmaklıkların demirine çıkıp, ilk ulaştıkları kara parçasına atlıyolar. O an vapur kımıldasa (ki zaten yanaşmaya çalışıyor) manzara Allah korusun hep böyle olur.
Topu topu benden 1 dakika önce iniyorlar oysa ki
Hıc ummadıgımız anda olum bızım yakamızı tutar..Bunun adı ıhmal olur,kaza olur,hastalık olur..
Allah rahmet eylesın..Aılesıne sabır versın İnşallah..
Oradakıler hatalı olabılır ama beyfendının yaptıgıda yanlıs..guvenlık ıcın oradan gecmek yasak normalde..Iste ecel gelıyorum dememıs.. Ayrıca oradakı gorevlılerın bu konuda egıtımsız oldugu cok asıkar..Bunun ıcınde yetkılı mercılere sıkayette bulunulmalı..
Dılerım tekrarı yasanmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?