Böylesi ölüm zaten anca bizim ülkemizde olurdu :(

raiin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
1.437
1.150
123
35
Kızlar Beşiktaş iskelesindeki kazayı izlemez olaydım. İzlediğimden beri gözyaşlarım durmuyo bu kadar mı basit insan hayatı ya...
Adamcağız tamam hatalı tahta üzerinden geçmek yerine öbür yolu seçiyor... Hava yağmurlu olunca ayağı kayıyor.
Ee iyi de sen nasıl kaptansın da vapuru bi'gıdım kımıldatmanla oluşabilecek o büyük dalgaları hesaba katamıyorsun! Hadi onu geçtim adam can havliyle halata tutunuyor da o kadar görevliden biri de onu yukarı çekmeyi akıl edemiyor. Herkes kendi derdinde ya, resmen 3 çocuğu olan adam böyle bir ihmal yüzünden gözlerden kayboldu, boğularak can verdi. Adamın yüzü gitmiyo gözümün önünden:14:

BEŞİKTAŞ İSKELESİNDE DEHŞET - WEB TV :: Hürriyet

N'olur sadece 1dakika erken inebilmek için bu basit görünen ayrıntıları atlamayın:14:

Ben de izledim haberlerde hele su halati tutup , gerilince birakip dusuyo ya cidden ben de cok etkilendim. Orda oyle bi bosluk ne geziyor bir ihmal mi anlamadim Allah rahmet eylesin ailesine sabir versin.

Ben de izledim haberlerde hele su halati tutup , gerilince birakip dusuyo ya cidden ben de cok etkilendim. Orda oyle bi bosluk ne geziyor bir ihmal mi anlamadim Allah rahmet eylesin ailesine sabir versin.

Bi'de güya kaptan adam sıkışmasın diye vapuru hareket ettirmiş-miş. Zaten tarla gibi açık arası:25:

Allahim cok kötü oldum ya

ecel geldi mi hersey bahane ama cok kötü birsey Allah rahmet eylesin

Göz göre göre yaa... Bu kadar mı basit..... O adamın sevdikleri, onu sevenler...........

çok üzücü cidden Allah ailesine sabır versin :26: kimsenin suya atlayıp kurtarma girişiminde bulunmamasıda ayrı bir rezalet bu nası kurtarma girişimi o kadar insan var ama halata adam tırmansın diye bakıyorlar adam göz göre göre gitti o kadar kalabalık içinde:26:

çok kötü oldum izleyince allah ailesine sabır versin göz göre göre gitmiş adamcağaz

Sadece bir resim gördüm, izlemedim izlemeyeceğim de yüreğim dayanmaz çünkü :(
Yalnız tek bir şey söylemek istiyorum kadere inanırım, o adam o gün ölecekmiş öyle ya da böyle ecel gelmiş...

bende akşam haberlerinde izledim çok üzüldüm ya ecel işte ALLAHIM koru cümlemizi RABBİM kazalardan,belalardan AMİN
ALLAH o müslüman kardeşiminde taksiratını affetsin ALLAH rahmet eylesin AMİN

Vapur hareket etmeseymiş kurtulabilirmiş
Ne kadar üzüldüm şuan zaten ağlayasım vardı
Allahım kimseyi muhtaç etmesin işte böyle adam kendi tutunmaya çalışmış :14:
Yazık günah :14::14:

bende biraz önce izledim gördüğümde çok kötü olmuştum hala da öyleyim ne kadar da ucuz insan hayatı bu şekilde yolcu mu indirilip bindirilirmiş :20: dediğin gibi sadece bizim ülkemize ait bu tür olaylar kaç insan ölürse ölsün yine o şekilde yolcu indirilip bindirilir :20: neden böyleyiz biz bir başka gün bizimde başımıza gelebilir hiç mi vapura binmiyoruz :26: Allah sabır versin ailesine çok üzücü bir durum :50:

Offfff kızlar ben de o haberi izledim çok üzüldüm.sanki oradaki vatandaşlarımızda tv izliyor gb rahat ve umursamazdı.arkasında üç çocuk kalmış,acaba ölüme hazırlıklımıymış?.Allah hepimize ölüme hazırlıklı gitmeyi nasip etsin...

Kaç görevli halata tutunmuş adamı başında durmuş izliyor, biri de suya inip kolundan tutmayı düşünmüyor. okyanusa falan da atlamıcak yani, bi adım atsa adamı yakalar. Denilecek bir şey yok gerçekten, bunu izlemek çok acı.

off cok kotu ya ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANI CENNET OLSUN INSALLAH(AMIN):nazar::5:ecelin ne zaman nasil gelecegi belli olmuyor iste bir ihmalle bir can gitti..
hep dua ediyorum ALLAH ÖLÜMÜN BILE HAYIRLISINI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

ayrica o insanlarin gectigi yer hic guvenli degilki bir cocuk annesinin elinden kaysa o parmakliklardan duser gider ALLAH KORUSUN daha guvenli bir inme binme duzeni bulmalari lazim bence,
boyle dusen eminim bir tek bu adam degildir..

Bende izledim adamcağızın o anlarını. Artık insanlık namına bir şey kalmamış insanlarımızda. O adam orda ölüme okadar yakınken hiç kimsenin umrunda değil. Yazık çok yazık.

offf içim gitti kötü oldum...Allah ımmm sen rahmet eyle...gride kalanlara sabır ver yardım et..amin..biz böyle izleyince aa göz göre göre gitti dediysek yakınları bunu izleyince naptı...:(( ecel geldi o ayrı bişey tabi ama...Allah ım ..kızlar ben bu aralar çok kötüyüm ya...haberleri izledikçe içim daralıyor..savaşta ölenlere yaralananlar..mülteci kampını gösterdi tv geçen;2-3 yaşında bi kız çocuğu abalasına sarılıyor tirtir titriyor ayaklarda hiç bişi ...hiçbişi yok çamur soğuk kar...ve sadece çekiyorlar bunu!!!afrikada açlıktan ölen bebekler..korede 18 bebek bakılamıyormuş mama yetmiyormuş yetimhanade açlıktan ağlayamıyrlarmış bişe:(((((((((((((( evde kendi çocuğumu tıka basa doyuruken hatta artanı atarken veya kalırken utanıyorum..Allah ım yardım et lütfen diyorum...açlıktan fakirlikten savaşta ölenleri cennetine al ölürken acı çektirme diyorum...ya bu nebiçim hayat..bi ayakkabıya 300-500 tl hatta milyarlar veren bi köpeğinin bakımını binlerce tl harcayan ne bileyim araba koleksiyonu yapan...bilmem ne derisinden bi el kadar çantaya binlerce lira harcayan bi ev parası dökenleri gördükçe bir de açlıktan kıvrarann çocuk-bebek ;insanları gördükçe sinir olyorummm..ne var o 20 binliralık çantayı takmayıverse de o parayı açlara bağışlasa....Allah ım hayırlı zenginlik ver bana yardım edeyşm onlara nolur kimse üşümesin aç kalmasın evinden barkından olmasın diyorum...

Ordan kurtarılması gayet kolaydı Allah askına ya nıye hareket edıyor o oluşan dalga yuzunden olmus .

Çok sınırlendım cok uzuldum keske ızlemeseydim gözumun onunden gitmiyor AKLIM ALMIYOOR.

Göz yumanlar , sessiz kalanlar , ihmale sebep olanlar . Allah sizi bildiği gibi yapsın o adamın hakkı sizde kalsın.

Ağlıcam şimdi çok kötü oldum ooff :(

Ölümle yaşam arasındaki ince bi çizgide yaşıyoruz...
Çok üzüldüm izleyince kurtulma ihtimali vardı bu kazada... Ama bu kazadan kurtulup başka bir şey onun hayatına mal olabilirdi zira vakit gelmiş bu dikkatsizlik ve son anda hayata tutunamayışta bunun göstergesi..

Back