• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle yerleşme olur mu?

papatyakiz1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
300
296
53
Merhaba kızlar
Adetlerim hep duzenlıdır ama ılk defa boyle bırsey yasıyorum neden olabılır elımde test de yok. kıstım yok hormonlarım normal.
sat:27 subat

bat:23 mart

yumurtlama ve ilişki: 8 mart

16 mart gece ilişki sonrası hafif leke pembe kahve, sonrasında ve gündüz devam etmedi anlık bırseydı

17 ilişki olmadı, gündüz de temiz

18 ilişki oldu temiz herhangı bır leke olmadı

19 gece ilişki oldu hafif kahve leke belli belirsız sonrası yıne temız

20 gündüz ilişki sonrası leke oldu ve devam ediyor pembe ve kahve tuvalet sonrası peceteye geliyor rengi koyu pembe gibi

bunun dısında agrım sancım kaşıntım kokulu akıntım vs şikayetim yok sadece adet oldgum zamanda ki bacaklarımın halsizliğini yasıyorum

Merhaba kızlar
Adetlerim hep duzenlıdır ama ılk defa boyle bırsey yasıyorum neden olabılır elımde test de yok. kıstım yok hormonlarım normal.
sat:27 subat

bat:23 mart

yumurtlama ve ilişki: 8 mart

16 mart gece ilişki sonrası hafif leke pembe kahve, sonrasında ve gündüz devam etmedi anlık bırseydı

17 ilişki olmadı, gündüz de temiz

18 ilişki oldu temiz herhangı bır leke olmadı

19 gece ilişki oldu hafif kahve leke belli belirsız sonrası yıne temız

20 gündüz ilişki sonrası leke oldu ve devam ediyor pembe ve kahve tuvalet sonrası peceteye geliyor rengi koyu pembe gibi

bunun dısında agrım sancım kaşıntım kokulu akıntım vs şikayetim yok sadece adet oldgum zamanda ki bacaklarımın halsizliğini yasıyorum
Canım ben hiç kanama yaşamadım ama olabiliyormuş kahve ve koyu pembe diyorlar açık renk olmuyormuş sanıyorum inşallah bebeşin sağlığıyla seninledir🥰

bugun lekelenme camur gıbı acık kahveye dondu silince peceteye geliyor

16sından beri ara ara leke oluyor gercekten anlamadım nedır bu elimde test de yok :(

Canım test yaptınmı sonuç ne oldu bende aynı durumdayım adet olamadım bi türlü arada pembe kahve leke geliyor
Baya 1 gün kala test pozitif ti beta 7.6 çıktı ama batın 3. Günü sabah kanamam oldu :.( Kimyasal yaşamışım

Back
X