• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi böyle uyku şekli olur mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

fxuxsfxuxs

yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.482
11
116
46
Diğer
kızım uykusunda hareket etmeye başladığından beri uyurken çok garip şekilere giriyor
hadi yan dönmesini, yüzüstü dönmesini anlıyorum da bizimki yüzüstü dönüyor ve kafasını yatağın köşesine sokuyor, sokmak ne kelime tam anlamıyla gömüyor resmen
dün gece ben çektim o girdi, bıraktım en sonunda
park yatak yatağımız, canı acımaz onu biliyorum ama garibime gitti
var mı bibim kız gibi yapan bebiş

Çınar da kafasını deve kuşu gibi gömüyor yatağının yanına. Bir bacakta yatağın kenerına atıyor. Ben de ipin ucunu bıraktım. Düzeltmiyorum artık demek ki öyle rahat ediyor.

benim kuzucumda başını uyanıkken yatağın başucuna saplıyo ayaklarıyla iterek kendini hadi oneyse yastık olduğu için korkmuyom ama uyurken yan dönüm yastığa saplıyo ozaman nefessiz kalacak diye korkuyorum çevirsemde nafile.bana çekmiş :))

barış da öyle merak etme
koca karyolada gidip köşelere sıkıştırıyor kendini

ben çokta kendi haline bıraktım
tek endişem yan korumaların içi elyaf olduğu için bazen başı terliyor gece üşütecek diye korkuyorum

ay iyi bari rahatladım, oluyormuş demekki
ben de ortaokula kadar yatağın duvar tarafına bir yastık koyup kafamı oraya gömerdim
bizimki de bana çekmiş heralde

Benim kızım 2,5 yaşına girdi hala kafasını köşelere gömer bunun için sürekli yastık ve minder dizerim o da yetmez bacaklarını duvara dayayarak yatar.kaydirigubbakcemile3Bir fotosu vardı bacakları duvarda bulursam eklerim.:kahve:

canim normaldir bu benim cocuklarimda kücükken tuhaf yatarlardi gülmekten gecemezdin yani mesela bir gün kücük kizim poposu yukarda kafasi karninin icinde uyuyor sanki yada nebileyim ayni senin dedigin gibi yatagin kösesinde kafalari öyle, bende coook alip düzelttim oldu onlari.......

:))
ela da kafasını sokacak birşey arıyor iki tarafına dönüyor kafasını yukarı doğru atıyor kafasının üstüne yastığı atıyor yani ille biyere sokulma ihtiyacı duyuyor belki güven duygusu bulmak istiyordur bilmiyorum ki
ama çok tatlılar yaaa:))

demirin de kafası köşelerde yüz üstü ve popo havada oluyor genellikle ben aşağı çekiyorum o yukarı aynı pozisyona dönüyor

Boşver Füsfüs uyusunda yeterki nasıl uyursa uyusun?Ya benimkine ne diceksin 2 tane yatağı var dokuzbuçuk aylık oğlum hala yenidoğan beşiğinde uyuyor bir iki cm daha uzasa sığmayacak ama diğer yatağı sevmiyor güvenlik düşündürdüğü için kendi çapımda önlemler aldım.Öfff birde onu o beşikten ayırma derdim var hergün aklıma kaç kere geliyor.

arkadasin cocugunu ilk gördügümde baya bir garibime gitmisdi.
secde pozisyonunda uyuyor...

bizim cadıda ben düz yatırıyorum hemen yan dönüyor.parmağı ağzında.ben ne kadar aşağı yatırsam o illaki ykarı çıkacak başını beşiğine dayayacak.birde üstünü örtmemi hiç sevmiyor.ben örtüyorum o tekmeleyip açıyor.bazende ayağının birini beşiğine dayıyor birinide açıyor bacakları ayrık ayrık yatıyor.bende çok deli yatardım

canım benim oglum çok deli yatardı ayakları beşigin demirinden çıkardı sallanırdı kafasını korumalıklara sokardı olur bazı bebekler böyle yapabilir

Back