Böyle ucuzluk görülmediiii

salon takımı bu sadece bir parçası 12 mendil kare örtü iki sehpa örtüsü birde dikdörtgen ört mevcut 30 tl ben bursaden 280 tl ye almıştım

Eklentiler

• $131020094588.jpg
    120,4 KB · Görüntüleme: 52
canım baharat takımının 3.rafında 2 tane mi 3 tanemi?

evet canım iki tane ama ortasına çay kaşığı tarzı bir kaşığı vardı ama çeyizim gelirken kutularda kaybolmuştu bende çay kaşığı koyuyordum istersen resmini çkip gönderirim o şekilde

inan ki gümüş olsalardı hemen alırdım zaten sonradan pişman olmuştum keşke doreli alsaydım diye kısmet işte

hayırlısı canım gümüş de güzel ama dore biraz daha havalı bu takımın tamamı var bende ama mumlukları kullanmadığım için satıyorum

salon takımı bu sadece bir parçası 12 mendil kare örtü iki sehpa örtüsü birde dikdörtgen ört mevcut 30 tl ben bursaden 280 tl ye almıştım

Canim ya bu tam benim salonuma uyuyor bunu takas yapsak olurmuolurmu mesela bende simbonun sarjli supurgesi var onunla yapabilirmiyiz

Canim ya bu tam benim salonuma uyuyor bunu takas yapsak olurmuolurmu mesela bende simbonun sarjli supurgesi var onunla yapabilirmiyiz

canım sadece teve ile takas konuştuk bakalım başka bir arkadaşta ayırttı :) çok karışık yani ayırtan arkadaş ayrıntılı resim bekliyor

bayanlar elimde birde simbo yumurta haşlama makinası var iki defa kullandım ...haşlanmış yumurta sevmediğimiz için kullanmıyorum fiyatı 10 tl

merhaba canım örtülerim geldi mis gibiler teşekkür ederim ...görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…