• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle terk edilmek... Bunu yapan bir insan nasıl bir insan olabilir ki...

pink_wagoon

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
53
0
611
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar,

Biz aynı okuldan mezun olmuş ancak farklı zamanlarda okumuştuk, dolayısıyla yüzyüze birbirimizi tanımıyorduk. Yaklaşık 3 yıl önce benim tez dönemimde bana yardımcı olmak üzere ortak bir arkadaşımızın bizi internet üzerinden tanıştırıp telefonla görüşmelerimizle başlamıştık. O sıralarda yabancı bir kız arkadaşı vardı. Aradan çoook uzun süre geçti, geçtiğimiz yaz iki üç haftada bir görüşüyorduk. Daha sonra ben farklı bir ilde göreve başladım, o da farklı bir ilde göreve başladı, görüşmelerimiz sıklaştı ve bir süre sonra hergün saatlerce konuşmaya başladık. İlk sık görüşmeye başladığımız dönemlerde ben "yalnız ve bekar memurların sitesi" gibi bir siteye üye olduğunu görünce kızmıştım ve bu yüzden ona ciddi bir tavır koymuştum. Yaşadığımız ilk sorun buydu... Ancak beni ikna edip, bunun bana karşı olan duygularından önce olduğunu söyleyip benim kendisini yanlış anlamayıp affetmem için o kadar çabaladı ki bu olayı unutup konuşmamaya karar verdim. Ertesi gün mesaisi olmasına rağmen ve benim telefonu kapattırmak istememe rağmen saatlerce konuşuyordu benimle, hatta bazen kapattıktan sonra dayanamayıp tekrar arıyor, yine sabaha kadar konuşuyorduk. Birbirimizle o kadar çok şey paylaştık ve o kadar bağlandık ki farkında olmadan, her ikimiz de ciddileşmeye, gelecekle ilgili planlarımıza birbirimizi dahil etmeye ve birbirimizi sahiplenmeye başladık. Yılbaşında yanıma gelecekti, hem ilk kez görüşecek, hem de sanki yıllardır görüşen ve birbirini çok seven iki insan gibi birbirimizle özlemimizi giderecektik. Bir sürü plan yaptık, hayal kurduk, çok istedik, biliyorum... Daha sonra yine bu facebook'taki birtakım şeyler yüzünden birkaç ufak tartışmamız daha oldu. Bu tartışmalardan birinin üzerine eski kız arkadaşıyla olan fotoğraflarını koydu, bunun üzerine ciddi bir tartışma yaşadık vs derken aramıza biraz soğukluk girdi. Ama yine de her daim sevildiğimi hissediyordum çünkü üzerime titriyordu, benimle ilgileniyordu, ben onun "bebeği" idim. Son olarak bir arkadaşının amacı belli Azeri bir bayanın sitesine onu da eklemesiyle yine ufak bir çemkirdim. Ama tüm bu yaşadıklarıma diğer bayanların yaptığı gibi kaba konuşarak, bağırıp çağırıp hakaret ederek, kızarak tepki vermedim. Kızmadım mı? Kızdım... Yeri geldi, sesim yükselmedi mi? Yükseldi... Belki trip attığımı düşündüğü zamanlar çok oldu. Hatta artık benim bu facebook'ta birşeyler görüp ona trip atmama çok sıkıldığını söylemişti. "İstersen sana şifremi vereyim, gir için rahat etsin" dedi defalarca, ama ben buna bile "olmaz, yapmam böyle birşey biliyorsun, bana göre değil" dedim. Yani kısacası seven ve değer veren bir insanın verebileceği tepkileri verdim, kabul ama üzerine deli gibi düşüp, "sen beni neden aramıyorsun, neden sormuyorsun, sen şöylesin, böylesin, bana haber vereceksin, benimle ilgileneceksin, kiminlesin, neredesin vs" gibi sıkboğaz etmedim. Hatta iki kere üstüste aradığım çok azdır. Genelde işi olduğunu bildiğim için bazen ne kadar ilgi beklemenin dozunu ayarlayamasam da elimden geldiğince rahatsız etmemek için kendimi geri çekmeye çalıştım. Ancak son iki haftada (iki hafta önce daha bana "ister inan, ister inanma ama hücrelerimdesin") diyen kişinin kendini geri çektiğini farkediyordum ama sürekli bana olumsuz düşündüğümü söylediği için bunu olumsuz olarak yormak istemeden, göstermem gereken ilgiyi ve anlayışı göstermeye devam ettim. Yoğun olduğu için arayamadığı bir günde, uzun süre telefonuma cevap vermedikten yaklaşık 8-9 saat sonra da "bir mesaj bile mi çekemedin, aşkolsun sana..." diye azıcık sitemli bir mesaj çektim (olsun o kadar...). Sabahın altısında aldığım mesajı iletiyorum; "Ben lafı uzun tutmayacağım, ben baskıya gelemiyorum; hele hele "beni seviyor musun, özlemiyor musun vs" gibi cümlelere katlanamıyorum. Bence bunu söyleyen birinin karşıdakine güveni eksiktir. Ben de liseli aşıklar gibi sürekli "seviyorum, özlüyorum" diyecek biri değilim. Bunu ister karakterime yor, ister şimdiye kadarki ilişkilerime ama sana bunu dürüstçe söylüyorum "ben senin aradığın ya da sana layık biri değilim", SENİN İÇİN uyuyamadığım ve düşündüğüm gecelerde buna karar verdim. Ne ben senin dilediğin gibi olabilirim, ne sen benim dilediğim gibi. Ben sorgulamadığım ve sorgulanmadığım, rahat bir hayatı yaşamayı istiyorum. Ben attığı her adımın hesabını verecek kadar sıkıntıya gelecek bir adam değilim." diyerek benden ayrılmak istediğini belli etti. Ben de karşılığında "İki haftada fikrini bu kadar değiştiren şey ne bilemiyorum ama ben gerçekten seven ve değer veren birinin sorgulaması gerektiğinden fazla sorguladığımı düşünmüyorum; kaldı ki ne büyüttüm, ne sorun haline getirdim. Belki bir gün gerçekten sorun haline getiren biriyle karşılaşırsan, o zaman ne söylemek istediğimi anlarsın; o zaman bir için sızlasın "Ben bu kıza haksızlık ettim" diye... Seni bilmem ama ben hep iyi niyetliydim, "sevdim" dediğimde gerçekten sevdim ama bir mesajla bitirmeye çalışan ya da insanların bir ömür heba edip arayıp bulamadığı şeyi bulup da elinin tersiyle iten biri de bundan böyle benim için bitmiştir. Artık hayatında ... diye biri yok. Hoşçakal..." diye bir mesaj yazdım ve bitirdim. Ayrıca telefon numaralarıyla birlikte fb hesabını da sildim. Ha! Bu arada, benim bu mesajımı alır almaz profiline "Free" yazıp altına bir de yorum da eklemiş; "İsteyen istediği anlamı yüklesin artık..." diye... Bu son anlattıklarımı duyan, bu kız bu çocuğu nasıl sıkmış acaba diyebilir belki ama düşünün ki sizinle birlikteyken profiline eski kız arkadaşıyla sarmaş dolaş resimleri koyan bir adama bile anlayışla yaklaşmaya çalışan, karşıdan cevap gelmediğinde saatler sonra "ilgilenmedi" demesin diye en fazla bir defa arayacak kadar sıkboğaz etmemek için çaba sarfeden, "hesap sorulduğunu" iddia eden bir ahmağa bir kere bile "Sen neredesin, kiminlesin bilmek istiyorum" demeyen bir insan ne kadar sıkboğaz etmiş olabilir bir düşünün derim... ;) Çok zor ve bunalımlı bir dönem geçirdiğini biliyorum ama bu bunalımın bu kadar adaletsizce bir yaklaşıma sebep olabileceğine anlam veremiyorum. Sadece düşünüyorum, bir gün aklına dank edip de üzülür mü, pişman olur mu bu yaptığı haksızlığa diye...

peki arıyomu şu anda tatlım:113:

Aramıyor tabii ki, arayacağını da pek sanmıyorum (en azından bunları söyleyen biri için), muhtemelen bu kadar net bir cevap beklemiyordu benden her ne kadar benim gururlu biri olduğumu bilse de... Ama biz netten hiç görüşmedik, biz zaten ortak arkadaşları olan, aynı okulda okumuş ve sadece telefonla iletişim kurmuş kişileriz. İnternet hiç olmadı...

Karaktersizin tekiymiş demek ki.Senin gibi birini kaybettiği için o üzülsün bırak düşünme bile.
Kıymet bilmeyen değer vermeyen aptalların dolu olduğu bir dünyada yaşıyoruz nede olsa,sanada onlardan biri denk gelmiş.
Hani sormuşsunya pişman olurmu? bence yüzde yüz pişman olucak hemde köpek gibi.
Senin gibisini bulamıcak arasada.

erekler çok çabuk sıkılıyorlar hem ilgi hem duyarsızlık istiyorlar amam en kötü yapılan şey bir kadına eski sevgili muhabbeti yapmak neyse o kaybetti benceee

Son düzenleme:
Karaktersizin tekiymiş demek ki.Senin gibi birini kaybettiği için o üzülsün bırak düşünme bile.
Kıymet bilmeyen değer vermeyen aptalların dolu olduğu bir dünyada yaşıyoruz nede olsa,sanada onlardan biri denk gelmiş.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ al bendende okadar

bukadar sıtemın olacak tabı
erkekler sık bogaz edılmeye gelmıyor ama ne kadar sık boğaz eden kızlar var bılıyorum ve ilişkileri devam edıyor
ben sende bır sorun goremedım sorun bence onda ya tam anlamıyla sevmedı senı yada sorunları var yada baska bırı vardır
pişman olacaktır
inşallah:kkk:

Sağolun güzel teselliniz için... Amacım bunu duymak değil, hatta kendimi kandırmak istemiyorum artık. Çünkü biliyorum, bunun bana bir faydası yok... Pişman olsa bile dönmeye çalışmayacaktır. Çünkü az biraz kişilik varsa (gerçi bunları yapan birinde ne kadar var olabilir orasını pek bilemiyorum ama...) kendi ağzıyla "onun aradığı kişi olmadığımı" (bu kararı kendi kafasına göre ve iki hafta önce hücrelerinde olduğunu söylediği insana nasıl verebiliyorsa) söyleyen birinin geri adım atması pek beklenecek bir durum değil... Köpek gibi pişman olmak bir kenara, kimbilir kimlerin peşine çoktan düşmüştür.

sıkmak neymiş görmemiş ki o insan. bi gün görünce anlar değerini.
canım üzülmeni anlıyorum ama eski sevgilisiyle foto koyan biri, yani seni düşünmeden rahatsız edebilen birisinin sana olan duygularında bi eksiklik vardır:50:
sen hiç bişi yapma, üzülme de. kesin arar zaten, her salak erkeğin yaptığı gibi önce mahveder, sonra döner gelir.
ama bu adam seni mutlu edemez.

sıkmak neymiş görmemiş ki o insan. bi gün görünce anlar değerini.
canım üzülmeni anlıyorum ama eski sevgilisiyle foto koyan biri, yani seni düşünmeden rahatsız edebilen birisinin sana olan duygularında bi eksiklik vardır:50:
sen hiç bişi yapma, üzülme de. kesin arar zaten, her salak erkeğin yaptığı gibi önce mahveder, sonra döner gelir.
ama bu adam seni mutlu edemez.

Duygusu eksik desem... Geceler boyu söylediklerini, anlattıklarını, hissettiklerimi ben bilirim... Gönülden inanıyorum sevildiğime, inanamadığım nasıl bu kadar kolay vazgeçebildiği, nasıl bu kadar aşağılaşabildiği... Stresli ve zor bir süreç yaşıyor bile olsa, ben bunu haketmiyordum. Bu kadarını... Aramak konusuna gelince, cidden hiç sanmıyorum, cidden...

yawrum ya bu çocuk bildiğin çapkınoğlu çapkın yani..saman altından su götüren cinsler vardır ya seninkinin olayı bu hesap.sen gereken önemi vermişsin kaptırmışsın kendini kaybetmek istememişsin ama o bunu umursamamış 1 gecede verilecek karar değildirdir ayrılmak yalan söylüyo onun varya başka sebepleri varda senden gizliyo sende böyle düşünüyosun ama kendine doğruyu söyleyemiyorsun.yaşın kaç bilmiyorum ama değmeyen bi adam için hayatını heba etme.bu dünyaya bi daha gelecekmisin.karşına öyle iyisi çıkarkı salla gitsin arasa bile açma..hatta aç sen kimsin tanıyamadım de :34::34::34:

Senın ona cevap olarak attığın mesajı okadar çok beğendım kı cukk dıye oturmuş :46::46::46::46::46:
karaktersızmış acaba aklından ne geçıyordu da o mesajı attı

Sana yemın edıyorum yok bazı sıtelerde kı üyelıklerıne hele kı eskı kız arkadaşıyla olan resmıne bıle sesını çıkartmamışsın ya
gözlerım yerınden fırladı :53: bu çocuk benım manıtam olsaydı görürdü bakalım sıkmak nasıl oluyormuş :26:

Üzülmene bıle değmez

bence adamın aklında başka birileri varmış ki boyle rahat davranabilmiş çünkü anlattığın kadarıyla hakkaten sıkmak görmemiş yani, senin gibi kızı arasa bulamaz çok ciiddi manada , senin gibi olmak isterdim yani. karektersizmiş , senin için hayırlısı olsun çok iyi olmuş bence seni haketmiyo:34:

Senın ona cevap olarak attığın mesajı okadar çok beğendım kı cukk dıye oturmuş :46::46::46::46::46:
karaktersızmış acaba aklından ne geçıyordu da o mesajı attı

Sana yemın edıyorum yok bazı sıtelerde kı üyelıklerıne hele kı eskı kız arkadaşıyla olan resmıne bıle sesını çıkartmamışsın ya
gözlerım yerınden fırladı :53: bu çocuk benım manıtam olsaydı görürdü bakalım sıkmak nasıl oluyormuş :26:

Üzülmene bıle değmez

Karaktersizlik olduğunu biliyorum, başka sebepler de olabilir, evet... Seven insan için hiçbir bahane olamaz, çok iyi biliyorum... Başka biri olsa yerimde, neler yapardı... Bunu da biliyorum! :) Attığım mesaj sadece içini sızlatsın, sadece hatırladıkça için sızlasın yeter... Ve gözü, kalbi hep beni arasın, hep bir yanı eksik kalsın, diliyorum... Ama böyle olmayacağını biliyorum, belki de hiç umurunda olmadığımı...

bence adamın aklında başka birileri varmış ki boyle rahat davranabilmiş çünkü anlattığın kadarıyla hakkaten sıkmak görmemiş yani, senin gibi kızı arasa bulamaz çok ciiddi manada , senin gibi olmak isterdim yani. karektersizmiş , senin için hayırlısı olsun çok iyi olmuş bence seni haketmiyo:34:

Benim gibi olmak istemezdin emin ol! ;) Çünkü ben 28 yaşına gelmiş ama hala deli gibi sevip değer verebilen bir aptalım! Hem de böyle bir insana!

yawrum ya bu çocuk bildiğin çapkınoğlu çapkın yani..saman altından su götüren cinsler vardır ya seninkinin olayı bu hesap.sen gereken önemi vermişsin kaptırmışsın kendini kaybetmek istememişsin ama o bunu umursamamış 1 gecede verilecek karar değildirdir ayrılmak yalan söylüyo onun varya başka sebepleri varda senden gizliyo sende böyle düşünüyosun ama kendine doğruyu söyleyemiyorsun.yaşın kaç bilmiyorum ama değmeyen bi adam için hayatını heba etme.bu dünyaya bi daha gelecekmisin.karşına öyle iyisi çıkarkı salla gitsin arasa bile açma..hatta aç sen kimsin tanıyamadım de :34::34::34:

bilmiyorum, belki de öyledir...

Sağolun güzel teselliniz için... Amacım bunu duymak değil, hatta kendimi kandırmak istemiyorum artık. Çünkü biliyorum, bunun bana bir faydası yok... Pişman olsa bile dönmeye çalışmayacaktır. Çünkü az biraz kişilik varsa (gerçi bunları yapan birinde ne kadar var olabilir orasını pek bilemiyorum ama...) kendi ağzıyla "onun aradığı kişi olmadığımı" (bu kararı kendi kafasına göre ve iki hafta önce hücrelerinde olduğunu söylediği insana nasıl verebiliyorsa) söyleyen birinin geri adım atması pek beklenecek bir durum değil... Köpek gibi pişman olmak bir kenara, kimbilir kimlerin peşine çoktan düşmüştür.

Ben o kadar çok hikaye okudum ki burda emin ol en gururlu adam en pişman olmaz denilen adamlar...
Seni artık sevmiyorum,senden bıktım,seni istemiyorum diyen Adam'cıklar hepside geri döndü.
Hemde bin pişman şekilde,bunlar gerçek hayat hikayeleri.
Ben demiyorum ki her insan aynıdır onlar döndü diye,bu insanda döner demiyorum.
Ama sana belli etmese bile pişman olucağına yüzde yüz eminim,dönmese bile yaşadığı her olumsuzlukta aklına geliceğine eminim.!
En önemliside yaşattıklarını yaşamadan ölmiceğine eminim !

Ben o kadar çok hikaye okudum ki burda emin ol en gururlu adam en pişman olmaz denilen adamlar...
Seni artık sevmiyorum,senden bıktım,seni istemiyorum diyen Adam'cıklar hepside geri döndü.
Hemde bin pişman şekilde,bunlar gerçek hayat hikayeleri.
Ben demiyorum ki her insan aynıdır onlar döndü diye,bu insanda döner demiyorum.
Ama sana belli etmese bile pişman olucağına yüzde yüz eminim,dönmese bile yaşadığı her olumsuzlukta aklına geliceğine eminim.!
En önemliside yaşattıklarını yaşamadan ölmiceğine eminim !

zaman gösterecek... "nasılsa yüzyüze görüşmedik bile" diyerek kendini çok kısa sürede avutur gibime geliyor her ne kadar zamanında o kadar bağlanmış olsa da... benim tek amacım kendimi bir an önce mutlu, huzurlu ve dimdik yapabilmek, az kaldı... değmeyeceğini biliyorum! çok iyi biliyorum...

Back