Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşimin ögrenciliğinden kalma bir aynamız vardı hanı su sıyah cercevelı olanlardan yenı tasındıgımız evde ona ıhtıyac kalmadı ne yapsamkı derken ponponcuklar geldı aklıma hemen rengarenk simli iplerden ponponlar yaptım ve sıcak silikonla yapıştırdım ben cok sevdım ya siz????opuyorumnanaktan
ayy canım ellerine sağlık çoook güzel olmuş çok hoş bir fikir bunu eklediğine sevindim çünkü benim annemdede böyle siyah iki tane ayna var.yapalım böyle bişey anneciğiminde pek hoşuna gider bende iyisim aynanın birini kapıp geleyim eve kendimede yapayımkaydirigubbakcemile3
çok güzel olmuş canım. ama bence birbirine çok yakışan iki yada 3 rengi koyup öyle yapsan daha hoş dururdu. böyle biraz karışık duruyor. yeşil mor kırmızı bunlar birbirine pek yakışmayan renkler. ama zevk meselesi. ellerine sağlık canım.