Böyle süslü ayna gördünüz mü?

birzey

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
265
1
621
41
Kütahya
eşimin ögrenciliğinden kalma bir aynamız vardı hanı su sıyah cercevelı olanlardan yenı tasındıgımız evde ona ıhtıyac kalmadı ne yapsamkı derken ponponcuklar geldı aklıma hemen rengarenk simli iplerden ponponlar yaptım ve sıcak silikonla yapıştırdım ben cok sevdım ya siz????opuyorumnanaktan

ayna.jpg

harikasin canim
süper fikir
cok seker civil civil olmus
özellikle cocuk odasina cok yakisir bence
aklimda bulunsun kizimin odasi icin güzel bir fikir
tsklerrrrrrrrrrr

harikasin canim
süper fikir
cok seker civil civil olmus
özellikle cocuk odasina cok yakisir bence
aklimda bulunsun kizimin odasi icin güzel bir fikir
tsklerrrrrrrrrrr

teşekküredrim canım aslında böyle fikirler benden pek cıkmaz cıkamazdı daha dogrsu ama kk sayesınde ufkum genişledi valla:enbuyukkk:

teşekküredrim canım aslında böyle fikirler benden pek cıkmaz cıkamazdı daha dogrsu ama kk sayesınde ufkum genişledi valla:enbuyukkk:

kaydirigubbakcemile3senmi benmikaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5al bendende okadar canimkaydirigubbakcemile5
ben kim beceri kim yapmak kim derdim
:enbuyukkk:ama kk sayesinde canim arkadaslarim sayesinde ben bile asdim kendimi:enbuyukkk:
kizkardesime yengemle kina sepeti yaptik
ani defteri yaptim
yüzük tepsisi yaptim
fotograf albümü yaptim
yaptikcada yapasim var halakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3senmi benmikaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5al bendende okadar canimkaydirigubbakcemile5
ben kim beceri kim yapmak kim derdim
:enbuyukkk:ama kk sayesinde canim arkadaslarim sayesinde ben bile asdim kendimi:enbuyukkk:
kizkardesime yengemle kina sepeti yaptik
ani defteri yaptim
yüzük tepsisi yaptim
fotograf albümü yaptim
yaptikcada yapasim var halakaydirigubbakcemile3

ellerine saglık canım insanın yaptıkca yapası gelıyor zaten bide sevdıklerıne seveceklerı bişey yapmak daha mutlulk verici:içelim:

güzel ve orjinal bişi olmuş zemuszemus bi de sanki gazinolarda assolistlerin aynları olur ya onlar gibi olmuş :P

güzel ve orjinal bişi olmuş zemuszemus bi de sanki gazinolarda assolistlerin aynları olur ya onlar gibi olmuş :P

ay allah ıylıgını versın emı a.s cok guldum valla sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bak şimdi içime kurt düştü abesmı olmus yoksa kafamçokkarıştı

BERFıNBıLGEN , SBNMCSM , DEPRESYONNN , YILDIRIMIN YAGMURU cooook teşekküredrim yorumumlarıız içinnnnnn...............

harika olmuşş ya çok yaratıcı bende deneyeceğim ellerine sağlık

tamam tatlım eklerim tabide silikon tabacam yok onu nerden ne kadara alıyorsunuz ki emanet kiralanmıyo değil mi benim sonra pek işime yaramaz yani

arkadaşlar bugün derya baykada duvardan duvara bir halının kenarlarını artan kumaslarla kapladı. rengarenk kumaşları teğellemişler. donra da silikonla etrafına yapıştırdı. çok cici oldu. bir de aynı kumaslardan tekli bir sandalye tipi koltuk kapladılar. mükemmel olmuş.

Back
X