- 30 Eylül 2007
- 2.798
- 22
- 358
- Konu Sahibi EU3
ben buraya tartışmaya değil akıl danışamaya girdim.görüşlerine saygı duyarım ama lütfen kırıcı konuşmayalım olurmu
siz neden yazılanlara kırılıyorsunuz ki...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben buraya tartışmaya değil akıl danışamaya girdim.görüşlerine saygı duyarım ama lütfen kırıcı konuşmayalım olurmu
Herkesde hata olduğu gibi sendende çok fazla hata var...nişanlımla konuştum az önce sen canını sıkma dedi ben varken sana bişey yapamazlar sen ailemle iyi olmaya çalış evleneliim askere gidip geleyim durumumuzu düzeltip evimiza cıkarız dediCADIARZUdün abimede dediği gibi sana eli kalkanın elini kırarım dedi.dün abim beni dövüp rahCADIARZUatlayacağını söylerken nişanlım sen onu döversen bende seni öldürürüm dedi.banada diyo seni kim kırıyorsa bende onu kırarımyerimsenibeno da olmasa naparım ben
seninle hemşeriyiz galibaŞenizbizim oralarda beraber oturmak daha kolay ama burası daha büyük şehir ve yaşam farklı burda hele öyle bi kadınla oturmak zor cok zor ama bunu yapmak zorundayım
evet bende öyle yapıcam 2 ay beklicem 2 aya hazırlık yapayım hemen evlecem dua edin kızlar bana
iyi günlerin beni beklediğini sanmıyorum bıktım artık hayattan gelinlik bile giymek istemiyorum:1no2:
Herkesde hata olduğu gibi sendende çok fazla hata var...
eğer sen ailene karşı seni koruması için nişanlını çağırırsan babanda onunla çık git der...
hee tabiki dememeli seni nişanlının karşısında rencide etmesi çok büyük ayıp
ama senin evindeki herşeyi gidip nişanlına anlatmanda hiçe sayılacak gibi değil..
bazen bir an gelirki o verilen sözler atmosferde kaybolur gider ve sen aileni karşına aldığınla kalırsın..
nişanlın abine onu döversen seni öldürürüm diyor ve sen bundan mutluluk duyuyorsun ..
benimde abim var çok kavgalar ettik benimde çok kolay bir yaşantım yoktu ama asla bunalrı eşime yansıtmadım...
onları asla karşı karşıya getirmedim .. şimdi sen bunları anlamıyor , anlamak istemiyorsun ama
birgün mutlaka söylediklerimizde hak vereceğin yerler olucaktır...
hiçbirşey göründüğü gib toz pembe değil... el her zaman eldir...
ama ana , baba , kardeş değişmez kandır ,candır...
Bende normalde mantikli davranip mantiğiyla hareket eden biriyimdir
az çok tanidiniz beni burda nerdeyse 4 yil olacak burdayim
bazen el dediğimiz insanlar canim dediğimiz insanlardan daha da iyi oluyor
bende babadan muzdarip biri olarak bunlari söylüyorum:çok üzgünüm:
çok açmiyorum açsam roman olur zaten çitlembiğim
hayır arkadaşlar ben hatalı değilim buna şiddetle karşı cıkıyorumeğer yetim bir kızın bile bile parası yeniyor bile bile dalga geçiliyorsa ben buna dur derim bende bayanım ve benimde erkek arkadaşım var kendime yapılmasını istemediğim bişeyi başkasına yapmam ben karşılığı ölüm bile olsa yapmayın allah aşkına erkeklerin önünü böyle açmayın nolurr:1no2:sen ben o bunu yapmazsa kim durduracak bunları söyleyin bana kim:tomato:beni en cok siz anlamılısınız çünkü bayanız bayan bayan bayan:çok üzgünüm:
cnm eğer o yetim kız kendinden on yaş küçük bir erkekle ilişki yaşıyorsa birşeyleri sen anlatmadanda anlıyabilirdi.bu kadar saf olabileceğine inanmıyorum.erafında bu kadar esen savuran erkek varken kendini yok yere sıkıntıya sokmuşsun.tabiki iyi niyetinle.ama kabul etmek istemesende tek zarar gören sen olmuşsun.ağbinin siniri geçmezmiki biraz beklesen.babanada kocaman bir yuh diyorum başkada bişey demiyorum:1no2: