- 15 Şubat 2015
- 13.339
- 47.011
- 598
Aynen valla. Deprem, yaşanan onca kötü şey, kalplerini yumuşatmamiş demek, 36 haftalık kadın hem çalışsın hem yemek yapsın, hem çocuk baksin ama zinhar sesi çıkmasın. Oğulları ne yapsın bu arada, işten gelip yatsın tabi.
Yapıyorlar. Kaynanam mesela, ağzına geleni saydıktan sonra bizi kahveye çağırdı.Ben en çok bu lafları saydıktan sonra yüzünüze nasıl bakacaklar onu merak ediyorum. Ağzına geleni yutkunmadan say, sonra o evde otur. Olacak şey değil.
Allah yardım etsin konu sahibi
Anlamadim? Mutfakta ben kizim ve esim vardi doyorum,ozellikle onlarin yaninda demedim ama evet onlarin yaninda da derdim,insan gibi davranmali cunku,karsisinda insan var.
40 yıl herifin gözüne bakamamış, oğlu elin kızına eşlik edince bi buruluyor tabi, benim 40 yıl hiç mi oldu diyor. Zoruna gidiyor.Paranla rezil olmak böyle birsey herhalde.
Konu sahibi ne yaparsa yapsin yaranamaz. Gelin hep ayakta olur zihniyetinden cikamamis, memnuniyetsiz insanlar var karşısında. Iş eşinde bitiyor. Toplumda ne kadar hastalikli insan var yahu konulari okuyunca agzim acik kaliyor
Konu sahibi öğretmen, errrrrkek oğullarına ev kızı bulsunlarmış madem, hem para getirsin hem de oğullarının elini bişeye değdirmesin oohhh ne güzel memleket ama öyle bişey yok.
Ben deBen en çok eşinizin tavrı ne olacak onu merak ediyorum, inşallah size edilen hakaretin hesabını soracak bir adamdır, yoksa geçmiş olsun. Kapı dışarı edilmeyi haketmişler.
Evleri köyleri yıkılmış, hala pislik peşindeler.Ay evet bir de 36 haftalik hamile ve hala calisiyor gelinleri, insanda biraz merhamet olmali ya ne kadar merhametsiz insanlarmis.
İnsanlar diyor ki ne anlamsız şeyleri dert etmişim, hayat ne kadar kısaymış her şey boşmuş. Bunlar daha huzur kaçırma peşinde. İnanılmaz ya.Evleri köyleri yıkılmış, hala pislik peşindeler.
40 yıl herifin gözüne bakamamış, oğlu elin kızına eşlik edince bi buruluyor tabi, benim 40 yıl hiç mi oldu diyor. Zoruna gidiyor.
Çocuklu insanlar bile koruyucu ailelik başvurusu yapıyor şu zamanlarda, bunlar özünün yuvasını yakmaya çalışıyor. Umurlarında değil, oğlunun yuvasında huzur bozulmuş, çoluğun çocuğun içine ateş düşmüş. Ağamların keyfi görülsün.İnsanlar diyor ki ne anlamsız şeyleri dert etmişim, hayat ne kadar kısaymış her şey boşmuş. Bunlar daha huzur kaçırma peşinde. İnanılmaz ya.
Kesinlikle katılıyorum. Benimkinin deprem olan bölgeyle alakası bile yok, ben evimde yokken şehir dışından gelip eşimle kalmak istemiş. Deprem psikolojisini bozmuş da yalnız kalmak istemiyormuş. Aramız da iyi değil üstelik kv ile. Gerçekten her şeyi kullanıyorlar yaKaynana milleti depremi fırsat olarak görmeye başladı resmen. Gelinler el ele genel greve!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?