- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.879
- 63
- 30
Sırf bu olaydan hareketle aile bu kadar dolup şikayet etmez. Bence arka planı da var. Eşiniz bir şeyleri belli edip anlatmış olabilir.Esimin dedigini dusunmuyorum cunku soyledikleri suydu,biz gekdigimizden beri ogluma is buyuruyorsun,yani gorduklerini soyluyor,oglu deseydi oglumda boyle diyor derdi.
duyuyolarmis , ki zaten onların yanında da söylerim dediAilesi yanında degilmiş ama.
Mutfaktalarmış eşiyle kendisi
iyi siz kendi hayatınızda sokun .Ailesinin yanında çocuğumu ezen adamı yerin dibine sokarım.
Ben olsam bu sözlere kahkaha atar aynen yakıyorum oğlunuzu hem de cayir çayır derdimMerhaba kizlar, inanilmaz uzgun ve kizginim birileriyle paylasmam lazim sizlerim başini ağritacagim simdiden hakkinizi helal edin.
Malum deprem dolayisiyla ulkece zor bir donemden geciyoruz.Kayimvalidemlerde Malatya'dan yanimiza geldiler.Anne,baba gidecek yerleri yok,basimizin ustunde yerleri var.Fakat anlamsiz bir sekilde sabah olay cikardilar kisaca anlatmaya calisacagim.
36 haftalik hamileyim,calisabilir raporu aldim ve bu hafta okula basladim calisiyorum,dun cok kotu grip oldum,apar topar hastaneye gittik kanimda enfeksiyon varmis,antibiyotik basladi doktor.Eve geldik ben odama gectim,esimi tenbihledim kizi yanima yollama o da hastalik kapmasin.(kizim 2.5 yasinda) Kayimvalidemler bir akrabasina davetlilerdi aksam,esimde balik atmis firina sofra hazir olunca,kizim, esim ben gectik.Onlarda hazirlanip cikacaklardi.Sofrada esim kizima bagirip durdu,ben de haliyle esime-cocuga bu sekilde davranamazsin,insan gibi davran gibi seyler soyledim sesimizi yukseltip kimseyi huzursuz etmedik ama gerildik.
Sabah kalktik,esim ise gitti bende 12 de okula gidecektim ,11.30 kayinvalide kayinpeder mutfaga geldiler,simit ekmek yemeye basladilar.Neden kahvalti etmiyorsunuz dememle uzerime bagirip hakaret etmeleri bir oldubazilarini yaziyorum asagi.
-Benim oglum senin yuzunden dogru duzgun yemek bile yemiyor.
-Benim oglumu kendine kole yapmissin.
-Benim oglum bir atesin icine dusmus.
-cocugun altini bile benim oglum degisiyir.
-sen cok cahilsin.
-Sen nasil bir kadinsin.
Buna benzer bir suru hakaret ettiler.Esimi aradim cagirdim eve,su an okuldayim,aksam yuzlesecegiz inan yuzlerine bakmak dahi istemiyorum,ne yapacagimi sasirdim.Bir insan bu kadar hakareti hak eder mi?Bu seviyeye dusmeye gerek var miydi?
Ben de bu nobranlığı anlamıyorum. Onca kayıp verildi korkunç acılar yaşandı. Biz uzaktan kahrolduk. Olayı bizzat yaşayan insanların böyle gelinlerle iktidar savaşı yapmasını aklım almıyor. Acısı var anlayış göster deniyor ama acısı olan böyle mi davranır?Ben olsam bu sözlere kahkaha atar aynen yakıyorum oğlunuzu hem de cayir çayır derdimşey yapsana akşam kahveleri eşine yaptır iyice kudursunlar ayrıca depremle sinirleri bozulan insan daha vakur daha içli olur. Böyle çirkef olmaz. Keza bizim öyle oldu
Eşiniz bunu ailesine neden anlatmış ki?Sanki sadece bu balık olayı değil gibi geldi banaMerhaba kizlar, inanilmaz uzgun ve kizginim birileriyle paylasmam lazim sizlerim başini ağritacagim simdiden hakkinizi helal edin.
Malum deprem dolayisiyla ulkece zor bir donemden geciyoruz.Kayimvalidemlerde Malatya'dan yanimiza geldiler.Anne,baba gidecek yerleri yok,basimizin ustunde yerleri var.Fakat anlamsiz bir sekilde sabah olay cikardilar kisaca anlatmaya calisacagim.
36 haftalik hamileyim,calisabilir raporu aldim ve bu hafta okula basladim calisiyorum,dun cok kotu grip oldum,apar topar hastaneye gittik kanimda enfeksiyon varmis,antibiyotik basladi doktor.Eve geldik ben odama gectim,esimi tenbihledim kizi yanima yollama o da hastalik kapmasin.(kizim 2.5 yasinda) Kayimvalidemler bir akrabasina davetlilerdi aksam,esimde balik atmis firina sofra hazir olunca,kizim, esim ben gectik.Onlarda hazirlanip cikacaklardi.Sofrada esim kizima bagirip durdu,ben de haliyle esime-cocuga bu sekilde davranamazsin,insan gibi davran gibi seyler soyledim sesimizi yukseltip kimseyi huzursuz etmedik ama gerildik.
Sabah kalktik,esim ise gitti bende 12 de okula gidecektim ,11.30 kayinvalide kayinpeder mutfaga geldiler,simit ekmek yemeye basladilar.Neden kahvalti etmiyorsunuz dememle uzerime bagirip hakaret etmeleri bir oldubazilarini yaziyorum asagi.
-sen cok cahilsin.
-Sen nasil bir kadinsin.
Buna benzer bir suru hakaret ettiler.Esimi aradim cagirdim eve,su an okuldayim,aksam yuzlesecegiz inan yuzlerine bakmak dahi istemiyorum,ne yapacagimi sasirdim.Bir insan bu kadar hakareti hak eder mi?Bu seviyeye dusmeye gerek var miydi?
Ben de evladıma biri kızdığı zaman çok ama çok sinirleniyorum ya kim olursa olsun çok geriliyorum kaynana kayınbaba da herhalde kusur yazmaya gelmişler oraya sanki oğulları sırtında taş mı taşırmış evladına bakması yemek hazırlaması çok bir şey miMerhaba kizlar, inanilmaz uzgun ve kizginim birileriyle paylasmam lazim sizlerim başini ağritacagim simdiden hakkinizi helal edin.
-sen cok cahilsin.
-Sen nasil bir kadinsin.
Aynen insanın gururna dokunur ailesinin yanındasizin ailesinin yanında eşinize insan gibi davran demeniz çok mu normal Allah aşkına
bide böyle seviyesizlik görmedim yazmışsınız
katılıyorum kesinlikle
Siz niye her konuda saçma bir şeye takılıyorsunuzbunu söylemenin yolu bu değil , hele ailesinin yanında hiç değil.
Boyle bir kayinvalide olmayacaksaniz dertlenmenize gerek yok,anne baba sonucta her daim basimizin ustunde yerleri var ama onlarin da yerlerini bilmeleri lazim.Ben o yüzden ileride oğullarım evlendiklerinde evlerine yatıya asla gitmeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?