Ahhh dimi ya nasıl unuturum bu altın kuralı.Erkek kadına bağırınca, dövünce sövünce, iliğine kadar sömürünce geçerli o karı koca arasına girilmez kuralı. Bi öğrenemediniz.
Bu arada sabahki tartismada esim yoktu,sesler yukselince kizim agladi korktu bacagima sarildi,dedim ki cocugumun psikolojisini bozmaya ne hakkiniz var,kaynana diyorki sen de benim coxugumun psikolojisini bozuyorsun.Ya sen iki bucuk yasindaki bebeyle kirk yasindaki adami ayni kefeye mi koyuyorsun,bana diyor ki sen de kirk yasindasin36 yasindayim,ay tovbe tovbe gulermisin aglar misin
2,5 yaş tam bebek ya çocuk bile denmez. Hamile bebekli kadın.Siz söylemeden yapsa uyarma gereği falan duymazsınız. Ayrıca hamileliğinizden ötürü de gayet ekstra iş buyuracak durumdasınız. Evde 2 buçuk yaşında küçücük çocukta var.
Ne istiyorlar sizden tam olarak?
Eşinizde ailesinin etkisinde kalıyor ya da zaten içinde olanlar çıkmaya fırsat bulmus.
İki çocuklu evli barklı kadını, bir öğretmeni velisine şikayet nedir! Hadsizlikte son nokta.Ayrıca 36 haftalık hamile kadın bu kadar strese de sokulmaz. Kimsenin hakki yok böyle bir şeye. Babasına şikayet edeceklermiş. Laflara bak. Aile de aile olsa.
Adam zaten isteyerek yapmiyor belli. Her anne evladinin suratindan memnuniyetsizligini anlar, kayinvalide de anlamıştır. Kocasida bakti ki kendisine hak veren, arkasinda duran birileri var geri adim atmamis. Kadin zaten hamile, göstereceği tepki kısıtlı.Siz söylemeden yapsa uyarma gereği falan duymazsınız. Ayrıca hamileliğinizden ötürü de gayet ekstra iş buyuracak durumdasınız. Evde 2 buçuk yaşında küçücük çocukta var.
Ne istiyorlar sizden tam olarak?
Eşinizde ailesinin etkisinde kalıyor ya da zaten içinde olanlar çıkmaya fırsat bulmus.
Esim soyle dedi evet bana surekli is buyuruyorsun,ben zaten yapiyorum soylemene gerek yok,onlarin zoruna gidiyor bana is buyurman,yani evet onlarla ayni fikirde gibi.
Donulmez bir uola girdik,ya dogumdan sonra aile terapisine gider kendimize ceki duzen veririz ya da bosaniriz baska yol kalmadi.Kendi basimiza cozemeyecegiz
Al çocuğunu git, deyin. Götürüp avutsun. Sinirim bozuldu.Bu arada sabahki tartismada esim yoktu,sesler yukselince kizim agladi korktu bacagima sarildi,dedim ki cocugumun psikolojisini bozmaya ne hakkiniz var,kaynana diyorki sen de benim coxugumun psikolojisini bozuyorsun.Ya sen iki bucuk yasindaki bebeyle kirk yasindaki adami ayni kefeye mi koyuyorsun,bana diyor ki sen de kirk yasindasin36 yasindayim,ay tovbe tovbe gulermisin aglar misin
Allah sana peygamber sabrı mı verdi hemşire. Ben burada çatladım sinirimden. Kıyamet kopmuş dertlere bak bi lokmacık çocuk ya karşısındaki. Madem kıymeti yok sana torun yüzü yok bundan sonra diyeceksin buna o müstehak. O zaman kıymete biner torun.Bu arada sabahki tartismada esim yoktu,sesler yukselince kizim agladi korktu bacagima sarildi,dedim ki cocugumun psikolojisini bozmaya ne hakkiniz var,kaynana diyorki sen de benim coxugumun psikolojisini bozuyorsun.Ya sen iki bucuk yasindaki bebeyle kirk yasindaki adami ayni kefeye mi koyuyorsun,bana diyor ki sen de kirk yasindasin36 yasindayim,ay tovbe tovbe gulermisin aglar misin
O zaman herkes kendi çocuğundan sorumlu. Siz de kendi çocuğunuza bakın bir zahmet deseydiniz keşke. Kırk yaşındaki yavrusunun her çamaşırını yıkasın yemeğini o yapsın. Çayını o getirsin ayağına. Sizden de bir şey beklemesinler. Siz de kendi evladınıza bakarsınız.Bu arada sabahki tartismada esim yoktu,sesler yukselince kizim agladi korktu bacagima sarildi,dedim ki cocugumun psikolojisini bozmaya ne hakkiniz var,kaynana diyorki sen de benim coxugumun psikolojisini bozuyorsun.Ya sen iki bucuk yasindaki bebeyle kirk yasindaki adami ayni kefeye mi koyuyorsun,bana diyor ki sen de kirk yasindasin36 yasindayim,ay tovbe tovbe gulermisin aglar misin
Allah yardımcın olsun cnm ne diyeyim doğuma yakın böyle bisey olmasına üzüldüm inşallah hakkınızda hayırlısı olsun..Esim soyle dedi evet bana surekli is buyuruyorsun,ben zaten yapiyorum soylemene gerek yok,onlarin zoruna gidiyor bana is buyurman,yani evet onlarla ayni fikirde gibi.
Donulmez bir uola girdik,ya dogumdan sonra aile terapisine gider kendimize ceki duzen veririz ya da bosaniriz baska yol kalmadi.Kendi basimiza cozemeyecegiz
Emzirsin bi de, altını alsın. Gazını da çıkarsın yoksa gece huzur vermez.Resmen konudan hıncımı alamıyorum.Al çocuğunu git, deyin. Götürüp avutsun. Sinirim bozuldu.
Torun kıymetli değil böylelerine. Torun büyüyüp babadan bir şeyler istemeye başlasın yine ağlayacaklar oğluşum hep bunlara çalışıyor, bitmiyor istekleri diye.Allah sana peygamber sabrı mı verdi hemşire. Ben burada çatladım sinirimden. Kıyamet kopmuş dertlere bak bi lokmacık çocuk ya karşısındaki. Madem kıymeti yok sana torun yüzü yok bundan sonra diyeceksin buna o müstehak. O zaman kıymete biner torun.
Kaynanayı bulsam bi kaşık suda boğucam hırslı hırslı yazıyorum bak böyle kaşlar çatık çatık. Acuze ya. Kaknem karı.Emzirsin bi de, altını alsın. Gazını da çıkarsın yoksa gece huzur vermez.Resmen konudan hıncımı alamıyorum.
Ben kendi çocuğuma bakıyorum sizde kendininizkine bakın, ona düşen işleri yapıp, hizmetini de sağlayın deseydiniz.Bu arada sabahki tartismada esim yoktu,sesler yukselince kizim agladi korktu bacagima sarildi,dedim ki cocugumun psikolojisini bozmaya ne hakkiniz var,kaynana diyorki sen de benim coxugumun psikolojisini bozuyorsun.Ya sen iki bucuk yasindaki bebeyle kirk yasindaki adami ayni kefeye mi koyuyorsun,bana diyor ki sen de kirk yasindasin36 yasindayim,ay tovbe tovbe gulermisin aglar misin
Ah ah çok yazık ya. Gerçekten yazıklar olsun böylelerine. Hiç hak etmiyorlar böyle kadınları.Hamile eşin isteğini iş buyurmak olarak görüyorsa yazıklar olsun öyle adama. Bi halt olmaz ondan.
Al benden de o kadar nasıl kuruldum var ya. Kaynanaya 1 kocaya 2Kaynanayı bulsam bi kaşık suda boğucam hırslı hırslı yazıyorum bak böyle kaşlar çatık çatık. Acuze ya. Kaknem karı.
Sinirlendim ben de çok fena akşam akşamEmzirsin bi de, altını alsın. Gazını da çıkarsın yoksa gece huzur vermez.Resmen konudan hıncımı alamıyorum.
Sen ağa ben ağa inekleri kim sağa?Su konuya da aciklik getireyim,cunku burda her seyi seffaf anlatiyorum gercekten.Kayinvalide kayinpeder benden is beklemiyor,tamam hamilesin sen yaoma ama ogluma da is buyurma ben onun yerine her isi yaparim diyor.Yani simdi ben kayinvalideye git tuvaleti mi yika diyeyim, ya da bulasiklari yikar misin diyeyim.Tabiki esime diyecegim,onlar her zaman yanimizda olmayacaklar,esimin bunu aliskanlik haline getirmesi lazim.Bu defa gelin bize is buyuruyor diyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?