• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle olan varmıı:?

durubaby

DURU
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
348
0
96
İstanbul
merhaba kızlar bir sorum olacak. 34 haftalık hamleyim bebeğim 3.200kg boyu 50 cm şuanda. sata göre ben 34 haftalığım ama bebeğim 36 haftalık görünüyor 2 hafta erken gidiyor. ölçümleride 36 haftalık bebek ölçümünde. normal doğum yapmak istiyorum ama çok kilolu olur da doğuramam diyede çok korkuyorum. varmı benim gibi olan aranızda yada sizce 4 kilodan fazla olurmu çok korkuyorum açıkcası mafoldumben

canım maşallah bebişine :nazar:
benimde bebeğimin aynen gelişimi 1-2 hafta önde diyor doktoru, pazartesi gidicez bakalım ne kadar oldu son durum.Bende normal doğum istiyorum ama iri bebeklerde çatı dar olursa riskli oluyor o nedenle malesef sezeyan olmak durumunda kalabiliriz...bende 4 kilo olucak diye korkuyorum açıkcası benim kızım olacak senin bebişin cinsiyeti ne?

canım maşallah bebişine :nazar:
benimde bebeğimin aynen gelişimi 1-2 hafta önde diyor doktoru, pazartesi gidicez bakalım ne kadar oldu son durum.Bende normal doğum istiyorum ama iri bebeklerde çatı dar olursa riskli oluyor o nedenle malesef sezeyan olmak durumunda kalabiliriz...bende 4 kilo olucak diye korkuyorum açıkcası benim kızım olacak senin bebişin cinsiyeti ne?

cnm benimkide kızopuyorumnanaktan. bilinmemezlik ne kadar zormuşeyvahedigeldismile

aynı sıkıntı bende de var bende 35 haftalık hamileyim 3.100 kg olmuş bebeğim
ölçümlerde 1-2 hafta önden gidiyor. doktor böyle giderse 4'ü geçecek normal doğumu zorlaştırır dedi bende ne yapacağımı bilmiyorum nisan 8'e çatı muayenesi için randevu verdi bebek artık kilo almasa iyi olur dedi ama nasıl olacak bu. bu arada benimde kızım olcak...

:nazar:yaşasın tontiş kızlarımız kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
evet canım gerçekten bilinmezlik zor bekliyoruz ne olacak diye ama hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda.
kızlar bebişler böyle kilo alırken siz kaçar kilo aldınız? 36.haftamız ben şuana kadar 13 kilo aldım.geceleri uyumakta zorlanıyorum sırt ağrılarım var ve kaburgama baskı yapıyor e haliyle bu kadar tombik olunca sizde durum nasıl?

bende de aynı durum söz konusu.36.haftadayım kızım 3kilo 250 gram olmuş.benim kız henüz ters duruyor daha dönmemiş.dönmezse normal doğumun imkanı yok dedi doktorum bense normal doğumu çok istiyorum.hayırlısı bakalım.bu arada ben 16 kilo aldım umarım bu kilolarımızı verebiliriz bayanlar..

aynı sıkıntı bende de var bende 35 haftalık hamileyim 3.100 kg olmuş bebeğim
ölçümlerde 1-2 hafta önden gidiyor. doktor böyle giderse 4'ü geçecek normal doğumu zorlaştırır dedi bende ne yapacağımı bilmiyorum nisan 8'e çatı muayenesi için randevu verdi bebek artık kilo almasa iyi olur dedi ama nasıl olacak bu. bu arada benimde kızım olcak...
cnm bana da 1 nisana çatı muaynesi günü verdi. çatı muaynesinden sonra çoğu kişinin doğurduğunu duydum :umursamaz: umarm böyle olmaz hayırlısıyla gelirlerolumunekankayizsmile
:nazar:yaşasın tontiş kızlarımız kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
evet canım gerçekten bilinmezlik zor bekliyoruz ne olacak diye ama hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda.
kızlar bebişler böyle kilo alırken siz kaçar kilo aldınız? 36.haftamız ben şuana kadar 13 kilo aldım.geceleri uyumakta zorlanıyorum sırt ağrılarım var ve kaburgama baskı yapıyor e haliyle bu kadar tombik olunca sizde durum nasıl?
ben 15 kilo aldım sırt ağrılarım dışında bir şikayetim yok çok şükürolumunekankayizsmile
bende de aynı durum söz konusu.36.haftadayım kızım 3kilo 250 gram olmuş.benim kız henüz ters duruyor daha dönmemiş.dönmezse normal doğumun imkanı yok dedi doktorum bense normal doğumu çok istiyorum.hayırlısı bakalım.bu arada ben 16 kilo aldım umarım bu kilolarımızı verebiliriz bayanlar..

cnm bu haftadan sonra dönermi bilmem biraz zor gibi sanki. ben güveniyorum verebiliriz hain kilolarıolumunekankayizsmile

Kızlar bebişlerinize maşallah. Sezaryan öyle kötü bişey değil. Benim ikincide sezaryan olacak inşallah. Kilolu bebeklerde normal doğum zor oluyor diye biliyorum. Zayıf olacağına kilolu olsunlar varsın.

en çok kiloyu ben aldım sanırım şimdiden 20 kilo aldım :( çok yemedim ama tatlıya fena düştüm... benim bebeğim döneli 1 ay oldu yatarken kolum bacağımın uyuşması dışında sıkıntım yok çok şükür hastane çantamıda hazırladım sabırsızlıkla bebeğimin gelmesini bekliyorum şimdi.

canım seninle aramızda 1 gün var görünüyor,benim bebiş de henüz dönmedi bakalım hayırlısı

bizim hastane çantalarımızda hazırda bekliyor

çatı muayenesinden sonra hafif kanama oluyormuş galiba ve doğumu erken başlattığını bende duymuştum bu nedenle benim doktorum 38.haftada yapacak çatı muayenesini tırsıyorum hafiften (bir de normal doğum istiyorum düşünün artık)

sezeryanda da sonraki ağrılardan ve bebeğimle istediğim gibi ilgilenememekten korkuyorum normal olanlar çok memnun çünkü,bir de bebeğin karından pat diye çıkarılması yerine normal yolla gelmesi sağlığı için daha faydalı diye okumuştum,kilolarda çabuk gidiyor normal doğumda,doğal olan doğum normal sonuçta ama tabi şartlar uygun olmazsa yapacak bişey yok kesin normal doğum olacak diye hazırlamayalım en iyisi arkadaşlar kendimizi sonra sezeryan olursa kabullenmek daha zor olur
hakkımızda hayırlısı inşallah sağlıkla ve kolay bir şekilde atlatırız,bebişlerimiz sağlıklı olsunda...
doğum şekliniz netleşince haber verin.

nupe evet seninle aramızda 1 gün var benim bebeğim döndü normal doğum için şuan bi engelim yok iş çatı muayenesine kaldı onda da sorun olmazsa inşallah bende normal doğum istiyorum çatı muayenemide 37+2 de yapacak herşeyin hayırlısı dediğin gibi önemli olan sağlıkla kavuşmak bebeklerimize... doktorun sana şu tarihte doğumu bekleriz gibisinden bişi söyledi mi?

inşallah çatı muayenesini de kolayca atlatırsın ve normal doğum yaparsın canım:emir_bebek:
doktorum herşey normal giderse 25-30 nisan arasında olabilir demişti ama gelişimi 1-2 hafta önde olduğu için normal olursa bana sanki daha erken gelecek gibi geliyor henüz dönmemesine rağmen böyle düşünüyorum işte nedense:sm_confused:
birde şu var kızlar bebekler ultrasonda olduğu kilodan 500gr eksik doğabiliyormuş yani 4 kilo doğacak sandığımız bebişler 3500 , 3250 olabiliyormuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum...bilmiyorumkismile

banada 15 nisandan ay sonuna kadar doğumu bekleriz mayısa kalmaz dedi artık sabırsızlıkla bekliyorum. ultrasondada tabiki hata payı oluyo ama eksik olacak diye bişi yok artıda olabilir mesala doktorun bana verdiği ultrason bilgilerinin olduğu kağıtla kilo 3.100kg 400gr +/- yanılma payı diye yazıyor. artık eksisi artısını artık doğumda göreceğiz...

selam kızlar banada doktorum eğer normal yapamazsan 22 nisana sezeryan günü verebilirim dedi. ama ben istememiştim. ultrasonda bebeğim 36 hftlık görünüyor benimde içime doğan çok fazla kalmıcakmış gibi içerdekaydirigubbakcemile4 tabi herşeyin hayırlısı. rüyamda 10 nisanda doğuracağımı söylüyorlardı tanımadığım 2 kişiakannehir korkuyorum bu tarihten

merhaba kızlar bir sorum olacak. 34 haftalık hamleyim bebeğim 3.200kg boyu 50 cm şuanda. sata göre ben 34 haftalığım ama bebeğim 36 haftalık görünüyor 2 hafta erken gidiyor. ölçümleride 36 haftalık bebek ölçümünde. normal doğum yapmak istiyorum ama çok kilolu olur da doğuramam diyede çok korkuyorum. varmı benim gibi olan aranızda yada sizce 4 kilodan fazla olurmu çok korkuyorum açıkcası mafoldumben

Ya benim de aynı şekilde, hadi doğur diyor herkes ama doğur diyince doğmuyor ki:/

38. haftadayım, doğur artık dediler sabah ben de yahu 2 haftam var dedim, iki hafta bekleyip 5 kilo mu doğuracaksın diye güldüler:(

BU ölçümlerde hata çıkıyormuş, benim bebeğim 37. haftada 3.5 kilo çıktı ben de korkuyorum.
Normal doğumun zarar vermesinden ya da sezaryen olmak zorunda olmaktan.şimdi hemen doğsun istiyorum, doğması için ne yapmak gerekir ki acaba?

Ya benim de aynı şekilde, hadi doğur diyor herkes ama doğur diyince doğmuyor ki:/

38. haftadayım, doğur artık dediler sabah ben de yahu 2 haftam var dedim, iki hafta bekleyip 5 kilo mu doğuracaksın diye güldüler:(

BU ölçümlerde hata çıkıyormuş, benim bebeğim 37. haftada 3.5 kilo çıktı ben de korkuyorum.
Normal doğumun zarar vermesinden ya da sezaryen olmak zorunda olmaktan.şimdi hemen doğsun istiyorum, doğması için ne yapmak gerekir ki acaba?

cnm ne kadar az zamanın kalmış rabbim su gibi kolay doğum nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

ayyy yerim yaa tontiş bebişlerinizi biz daha küçüküğüz ama
sizin tosunlara öçzendim
ben de 4 kilo 750 gr doğmuşum normal doğumla hem de
annem tombiş bebişe bakmak daha rahat der hep
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

kilosu artı da olabilir tabiki ama ben bebekteki ödemden vs doğumdan sonra eksiye düştüğünü duydum.sağlıklı olsunlarda +- çok önemli değil.

chocuk,ben forumda doğuma son 1 ay kala hurma yemenin doğumda etkili olduğunu ve kolaylaştırdığını duymuştum.

katrem tombiş bebişe bakmak kolayda doğurmak zor:)) bebişini sağlıkla kucağına alırsın sende inşallah canım

ayyy yerim yaa tontiş bebişlerinizi biz daha küçüküğüz ama
sizin tosunlara öçzendim
ben de 4 kilo 750 gr doğmuşum normal doğumla hem de
annem tombiş bebişe bakmak daha rahat der hep
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

teşekkür ederiz cnm. bende 4.500 doğmuşum normal doğumla. ama ben şimdi aynısına cesaret edemem bilmiyorumkismile

şaşırdım anne adayları hemde çok şaşırdım.bende 28 haftalık hamileyim ama ultrasonda 31 hafta görünüyo ve benim bebğimde kız.Sanırım bizim nesilin kız bebekleri ilerde erkeklerden daha iri yarı olacaklar.Kadınların hakimiyeti mi başlıyor yoksa? sositososito

Back
X