• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Böyle gelinlik mi olur?

esqer

⏳☝
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
1.341
2
156
bunu begenn war mı acaba??
kaydirigubbakcemile3
attachment.php

Eklentiler

• $2009alhalimahgelinlikle.jpg
    $2009alhalimahgelinlikle.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 374
Son düzenleme:
ben de aynı gelinlik kadın merdivenlerde oturmuşken görüneni var ama ön tarafı böyle net görünmüyor ve yandan da işlemeler fln o bacaklardaki çok hoş duruyor.ben çok beğenmiştim ama tabi ki şu halini değil.önü daha kapalı hale getirilip o kolları ve bacakalrındaki işlemelerle giyilir bence

Niye öyle dersiniz arkadaşlar alan var alamayan var kaydirigubbakcemile3 bu garibim de yazık perdesini sökmüş onu atıvermiş sırtına öne yetişmemiş perde kaydirigubbakcemile2

owww onu bunu bilmemde yılbaşında bunun kırmızısını giyip nişanlıma züpriz yapasım geldikaydirigubbakcemile3nasıl girersen yeni yıla öle geçermiş ya:jeyyar:

wlla farklılık olsun die iice sacmalıolar yani farklı oluyum die bunu giymek isteyende olmstr belki :jeyyar:

aYY ben bayılldımmmm
kendi düğünüm de de giyicemm
tabii bunu giyince düğün kalırsaaakaydirigubbakcemile

kopum yorumuna arkadaşımm..:DDDsen bi giyde olay olmazsa kk gelinlii yapalım bunu herkes sıraylaa giysinkaydirigubbakcemile2

ay bende bir garipklik var sanırsam bir ben beğenmişim.valla ben bunun önü biraz daha kpalı olanını giyerim bayıldım parlaklıgına falankaydirigubbakcemile3

ay sabah sabah amma güldüm bu nasıl gelinlik yahuuuuuuuuuuu

bu giyilsin diye tasarlanmış bir kıyafet değil ki. nasıl otomobillerin konsept tasarımları oluyor, satmak için değil sadece tanıtım için yapılıyor, aynen onun gibi tasarımcının adını duyurmak için yaptığı tasarımlardan biri.

Artık ünlüler tarz yapıcam diye böyle şeyler giyebiliyor. Ben giysem ne düğün kalır ne de damat

Back