Böyle dost mu olur?

öyle deme caanım ya :çok üzgünüm: ben suankı sozlumle kusmustum ufak bı tartısma yuzunden sozlumde bı kac gun aramamıstı:çok üzgünüm: o kız ne dese begenırsınkötükedihüso haha haaa sende sozlun senı arayıp ozurdılıcek pesınden koscak sandın dımı haaa haa aramadı demezmıklava: klava: bu laflar cok agır ve cok kırıcı laflar..ınsanın hassas oldugu donemlerde denılmemelı:çok üzgünüm:

canım okadar da büyütülecek bir sorun değil ama seni anlıyorum gençsin ve tabikide arkadaşların olacaka ama birinide dostum diye bu kadar da itibar edilmez çünkü daha dostum diyebilmen için çoook şeyler görmeniz lazım takma kafana takılma fazla okızla sana bela olmasın sonra...

benı dınledıgınız ıcın tesekkurklava:ler[/QUOTE]
Eline oklavayı almışken dinleyenleri de sopadan geçirmişsin be güzelim:roflol:,yapma,bu kadar üzüldüğüne değer mi,bu kadar kızdığına değer mi,onu düşünmen bile ona hala değer verdiğini gösterir:1no2:.Sen değeri hak edene ver,o kara melek kılıklı hatunu da yolla gitsin:1closedeyes:

ya kıskanc fesat ınsanlarla ugrasmak cok zor. sen bıde dostluk kumaya calısmıssın.... bosver sıl at gorusme gorumek zoundaysan mesafe koy ben ole yaptım 4 cok samımı arkadastık dostuk hepsıyle mesafelıyım sımdı cokda rahatım... hakkında hayırlısı olsun...

yol ver o kıza gitsin memlekette arkadaş kıtlığımı var ben olsam ağzıma geleni söylerdim ya fesat kız işte

hiç şaşırmadım gerçekten o kadar çok olan şeyler ki bunlar.insan dostunu iyi seçmeli bence bu anlatılan az buz şeyler değil.bunların onda biri silip atmaya yeter o kişiyi hatta artar bile...dostluk kavramının içi bu kadar boş olmamalı.herkes dost olamaz herkesle dost olunamaz!!!hele fesat bi insanla hiç bi şey olunmaz...ben o kadar çok insanı hayatımdan çıkardım ki saymakla bitmez.haketmeyen biriyle bir an bile paylaşmamalı insan hayatından...
benim bir tane dostum var o da doğduğumdan beri yanımda diyebilirim başkasına da ihtiyacım yok zaten.başka arkadaşlarım yok mu elbette var. ama adı üstünde arkadaş.ama onları da iyi seçtim...
son olarak kısaca yaşadığım bir olayı anlatayım;
bundan bir kaç yıl önce çok samimi bir arkadaşım vardı,çok fazla zaman geçirirdik birlikte çok da yakındık.sonra bana dedi ki bir gün; "seni biriyle tanıştıracağım,çok efendi bi insan kardeşim gibi görüyorum sana çok uygun dedi"neyse tamam dedim ben.tanıştık ve kısa süreli bi arkadaşlığımz oldu o kişiyle.ayrıldık 6 ay sonra bizi barıştırdı.ne gereği varsa salak gibi tekrar o ilişkiyi sürdürdüm ben yine çok kısa bir süre.ayrıldıktan bir süre sonra benimle görüşmek istediğini konuşmasoı gereken bir şey olduğunu belirtti bana.bir süredir de görüşmüyordk zaten kendisiyle.neyse gittim ben buluştuk.o daha hiç bi şey söylemeden "dur ben söyleyeceğim...berabersiniz sanırım " dedim.şok oldu kız...ben hiç tepki vermedim gayet normal karşılamış gibi güldüm geçtim açıkçası....birbirlerine kuzen diye hitap ediyorlardı sonuç itibariyle sevgili kuzen oldular...sonra evlendiler zaten...
Allaha yakın bana uzak...Allah insanları böylelerinden korusun walla ne diyeyim....

ahh ahh bi an benim dostum sandıgım kişi geldi aklıma.bende onu yanımda götürürdüm hep.erkek arkadasımla ilk onu tanıstırırdım ama o ne yaptı benim sevgilime göz koydu ve gelip bunu bana söyledi birde.aylarca kimseyle konusmadım.depresyona soktu beni.ama uzun zamandır yok hayatımda ve ben cok mutluyum meger o olmadan ben daha mutluymusum.o da beni cicili bicili laflarla kandırıyordu ama allaha sükür BİTTİ!

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:boylelerıde varmıs demekkı canım

bak sinirlerim boşandı yaa hala bu insana dostummu diyorsun sen ? benımde öz ve öz dayımın kızı böyle anneme anlatırdım böyle yaptıklarını ufaktım ozaman ama annemde dayının kızı bişey yapamazsın edemssin dedi ama benım canımı yakmaya başlayınca bn anladım anneme dedim bu öyle olmıcak köyde oturuyorlardı o köyde olmadıgı zman gittim köye bize gelmezdi zaten hiç ben varım yaaa terbiyesiz o teyzemde oldugu zaman felan hiç gitmezdm teyzeme benim sevgilim oldugunu duydu ozamanda askere gidicekti askerden önce nişan olsun istiyorduk annemde onun yanınd anlatmış bunu abartmıyorum sevgilimin datıgıma geldiği gün kocaya kaçtı sırf bende önce evlensin diye, ben lise okudum şehirde oturuyoruz dayım köyden şehire gidip gelmesi çok zor çünkü her dk araba yok okumasına izin vermedi.. ben okudum diye sırf açıktan okudu ben kulagımı deldirdim şehre gelemediği için kendikulagını iğne ile deldi.. ama şimdi telde felan hiç görüşmem asla yolda karşılaşırsam slm sabah okadar asla ve asla konuşmam sırrımıda vermem..o evlendi benım sevgilim askerden gelicen 28gün sonra inş. ama bende bu arada üiversiteye yerleştim=) o da açıktan okuma hayallerini sürdürüyomuş şimdi=)..aşkım gelince nişan flan yapıca inş. benım okuluum bitmesine 1 yıl var okul bitmesine yakın ozaman da benden önce çocugu olsun diye çocuk yapar=)

arkadasının ve senin yasın kaç???
bide madem böyle gereksiz sorunlar yasanıyor neden görüşmeye devam ediyosun ki.
yolvergitsin yaaaaaa. öyle insana bide dost diyosun. dertle uğrasıyosun bide derdim var diyosun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…