Böyle dost mu olur?

aynen yaaa erkeklerde genelde (yüzde 90 diyeyim) hoslandiklari kizlara arkadasmis gibi yaklasirlar zatennn...onlarla arkadaslikmi olur yaaa...kizlardan biktigimda erkeklerle arkadas oluyordum ama fazla sürmedi tabii ki..bi arkadaslik dönemindensonra acilmalarini seyretmekten biktim hepsininde...hepsidemi ayni olur ya

ÇOK HAKLISINIZ CANLARIM AMA BAZENDE O KADAR BUYUK YARDIMLARI OLURDU BANA BEN ISTANBULDA OKURKEN EW TUTTUGUMDA EWI BERABER TEMIZLEMISTIKkafamçokkarıştı BOLE ARADA IYILIKLERI OLUO AMA DUSMANLIGIDA DAHA KOTU kafamçokkarıştı BEN BIR ERKEKLE CIKARKEN HEP BENI YARALAYICI LAFLAR SOLERDI:çok üzgünüm: SENI KANDIRIO BASKA AMACLAR ICIN CIKIO FALAN DIE LAF SOKARDI BU LAFLARI DIREK SOLEMEZDI AMA LAFI DOLANDIRIP SOLERDI ...IYIMI KOTUMU KIZ ANLAYAMAZDIM DOSTMU DUSMANMI BILEMEZDIM

ŞEKERİM SENİ O KADAR İYİ ANLIYORUMKİ..aynısı benim başımdada var bu konuda daha önce topik açmıştım...yalnız benimki eltim çok seviyordum çünkü seninde dediğin gibi bana bazı yardımları oldu olurda ama onun kıskançlığı bıktırdı beni ...artık nefret ediyorum...çünkü 36, 37 yaşındaki bir kadını çocuk gibi eğliyorum...dün yine terör estirdi durdu ...:1no2:topik senin olduğu için eyrıntıya girmeyeceğim..tek söyleyeceğim o.. ve onun gibilerinin iyiliği yere batsın...böyle dost olmaz ...olmasında

benı cok ıyı anlamıssın canım...bazen ıyılıklerı oluo anlayamıorum dostmu dusmanmı:uhm:

aman böyle dostunu iyilikleride kendiside olmasın lütfen helallik al vedalaş :dilcikar:

dost yok canım. ben de çok kazık yedim dost dediğim insanlardan. hep insanı kullanmaya çalışıyorlar. yüz verince astarını istiyorlar. dostluk imkansız ve zor!

nasıl bir insanmış o öyle yaklava:

valla ben seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki,basit bi olay gibi duruyor olabiir,,ama insanın gerçektende sinir sistemini bozuyor, benm ki biraz daha beter bir durum,benm nişanlımın bir ark.ı var,daha işte 1,5 yıldır falan arkadaşlar,bu çocuğunda nişanlısı var,biz 4 ümüz takılmaya başladık,sonra kız benm işyeri mailimi aldı ve sürekli rahatsız etmeye başladı,şimdi bişey diyemyrm çünkü nişanlılarımız kanka oldu,ama bana sürekli her konuşmada biz şöyleyiz biz böyleyiz,bir üstünlük kurmaya çalışıyordu,bişeyleri hazmedemiyordu ama neyi hazmedemediğini ben çözemedim,nişanlılarımız askere gitti,ben kendi derdimi unuttum bunu teselli ediyrm,bide bana sanki ben hiç sevmiyormuşum özlemyrmuşm gibi davranmayı başladı mı böyle yargılayıcı konuşmalar falan,inanılmaz sinirlerm bozuldu,kendi ark.ım olsaydı 40 kere bitirirdim ark.lığı,,nişanlımada söylemyemyrm üzülcek çünkü,ama ben dayanamıyordum artık,neyse mail attım ben buna şirket te özel mailleşme yasaklandı diye geçen hafta,allahım kurtuldum yanii şimdilik :)))) nişanlımda şu an askerde 2 ayı kaldı gelmesine,bütün bana attığı mailleri döktüm,o da okusun diye :))) en azından nişanlım yanımdayken onlarla bi yere gitmek beni çok etkilemez,ama böyle hergün maille başımı yemesinden kurtuldumm :))) bence sende zaten hemen bitir bu ark.lığı en azından senin benm gibi başka bi bağında yok...

uzak durun görüşmeyin silah zoruyla görüşmüyorsunuz sanırım.böyleleri yarın siz evlensenizde eşinie göz koyar bugun tokana çizmeni kıskanan yarında eşini kıskanıp alır:))uzak durun ondan tellerini açmayın biitirin.dost kazıgı yemeden ...

canım hata sende dost kelimesini her insana yakıştırmanda ve gördüğün şeyleri sanki serap der gibi görmemezlikten gelmende hata ...

Dostluğu geçtim sen de kabahatlisin belli ki kızdan hoşlanmıyorsun yoksa bazı anlattıkların da kızılacak bir şey yok şeker..Hem çocukların yapacağı bir şey sürekli dibim de birini gezdirmek.Aklın da bulunsun bir daha ilk bir kaç buluşma hariç kız arkadaşlarını yanın da götürme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…