Böyle dost mu olur?

25 yaşındaymışsın bende 18 falan sandım bu sınav olayı üni. de mi oldu lisede mi?? geçmişe takılıp kalmışsın ve ona fırsat veriyorsun seni üzmesi için. malesef insanlar böyle fırsatı buldumu yaparlar. fırsat vermiceksin..

bu tipler önce megaloman sonra paranoyak oluyorlar.dahasıda oluyorlar tabide.neyse.benimde bu kadar olmasada buna yakın bi tip iş arkadaşım vardı.canımsın dostumsun die gezerdi benle tanıştırırdı arkadaşlarıyla ama ben olayı hemen farkedip kıza oynamaya başladım.yaptım maleseffff...o istediği kadar dostum desin ben hiç önemsemedim.yaptığı planlarla çakışan bi planım hep cebimde hazırdı.sürekli atlatmaya çalıştım.yakalandığım zamanlar oldu tabi ama sıyrılabildiğim kadar sıyrılıyordum.ona hissettirebileceğin en acı duygu aslında sana ondan daha yakın,akıllı,güzel,eski bir dostunun aslında varolduğu.o gereksiz DOSTUNA yavaş yavaş ama akıllıca joker muamelesi yap derim.plan yaptığında katılma bahaneler uydur illaki katılacaksanda al yanına ii bir arkadaşını yalnız kalıp oyunlarına alet olma.mesela hep bir acil telefon muhabbetin olsun.yani siz birlikteyken birini görevlendir ve seni araması için rica et.bu annen bile olabilir.o ortamdan sıyrılmak için ii olacaktır.belki şu an sen değilde diğer arkadaşlar ''ay ne kötü fikirli kız''diyordur benim için ama inanın arkadaşlar bu tiplerden kurtulmak için başka yollar yok.akıllıca ve çaktırmadan hayatından çıkartma yolları bunlar.sen sessiz ve görmemez kaldıkça seni aptal kendini çakal sanıp her şeyi yapar.ilişkinde hatta ileride evliliğin bile bozulur.yaşını bilmiyorm ama bunlar yaşanmış ve tarafımca denenmiş şeylerdir.
aldığın bişeyin aynısını alacağını tahmin ettinmi,sen kullanmadan git değişitir kendininkini :)))))))oyna biraz yaaa...aslında istersen parmağında çevirirsin sen o kızı.:dance:

Ahanda bastım seniiii :))
Kuşum sözleniyorsun da bi haber vermiyorsun, aşkol e mi?
Kutlama yapardık ne güzel, tebrik ederim hayatım, Allah mesut etsin inşallah, bi daha sorun çıkmasın.

Ha bu dost kılığındaki kişi içinse tek diyeceğim "Allah başka dert vermesin"
Nasılsa görüşmüyormuşsun da, hiiiiç kafana bile takma.
İnsanın hayatından buna benzer kimler geliyoorrr kimler geçiyoorrrr..
Bak yeni bi hayata başladın, sen onu düşün artık, onlara odaklan.
Kötü söz de kötü düşünce de sahibine aittir.
Öptüm seni kuşum a.s.

canım ınsan bır gelır haber bırakır vefasız seni...:1closedeyes::mymeka::mymeka:
seni merakta etmiştik 34 cüm..:1closedeyes:
sözlenmişsin hayırlı ugurlu olsun..:dance::teytey::hooray:
allah her daim mutlu etsın...

asıl mevzuya gelınce aman boşver ya...:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

neden illa ki dostluk arkadaslık kurmak zorundasınız ki?

yalnız gezin tozun mesafeli arkadslıklarınız olsun.ben lise yıllarımda çok yakın arkadsımdan bir kaç olumsuz tepki aldım ve bir daha tüm arkadslarımla mesafeliydim.17 yıllık bir arkadsım var herşeyimizi biliriz birbirmizin çok da iyidir aramız ama ben cep no mu bile vermem. ev telefonundan hallederiz. msnden hallederiz. herkezin bana her koşulda ulaşmasından da hiç hoşlanmam ihtiyaç halinde herkezin yanındayımdır ama benim hayatım tek kişilik.
ve yapışık ikiz gibi gece gündüz sürekli suyu çıkmış beraberlikler yılar sonra da olsa genelde suyu çıkıyo işte böyle...

mutlaka mesafe koyun.

Canım ya ben seni çok iyi anlıyorum.
Şimdi ona kızıyorsun tabi, kendi enayiliklerini daha net görüyorsun ama özlüyorsunda hafiften.
Özlediğin içinde kendine kızıyorsun. Tabii yılların verdiği bir alışkanlık, kolay olmayacak ama alışacaksın. Bende aynı durumdayım. Karşımdaki insanın kıskançlığındanda, sömürmesindende bıkmıştım, 1 aydır görüşmüyorum, genelde çok seviniyorum ama bazende eksikliğini hissediyorum maalesef. Ama eksiler çok artılar az, nerdeyse yok bile.
Bazı şeyleri hazmedemiyorsun, bundan dolayı olayı silemiyorsun ama başarıcaz.
Valla benim arkadaşımın bana 400 lira borcu var. Muhattap olmamak için onu bile istemiyorum.
Aman hayatımdan çıksında, o da bu garip arkadaşlığın diyeti olsun varsın.

kafaya takmaya değmez böle insanları herkeze tecrübe oluyo hayat hep tatlı gitmiyo bazen ekşi ve acıda oluyo benimde başımdan olay geçti aldırmıyorum boşuna dememişler AZ KAŞARDAN TOST,ÇOK KAŞARDAN DOST OLMAZ DİYE. MUTLULUK HEP SİZLERLE OLSUN

ilişkini kesinlikle kesmelisin,hayatı sana zindan eder böyleleri,evlenirsin yine başına bela olur,iftira bile atar böylesine de dost denmez,bir dost tavsiyesi:"uzak dur,kes arkadaşlığını"...

canım benım ya.
Sen dostunu!!! çözmüşsün zaten,üzüleceğin kadarda üzülmüşsün ıyı nıyetınden dolayı..
Bosver tatlım..
Geçmişe MAZİ geleceğe niyazi demişler....

bilmem mii ? benim de böyle insanlar cıktı karşıma.. dostum falan degildi normal arkadasımdı tabıı ama mesela boyu boyuma gelsin die topuklu giyerdii, dik durmak icin cabalardı (boyu kısaydı cunku) arkadaslarmla arama girerdi...ay neler neler...dönüp arkama bakıyorum da ay ne sacma ne cocukca aman Yarabbiiiiiii:1no2:

Yazdıklarını okurken sinir oldum , senin iyi niyetine bak , onun kötü niyetine bak...
Ama Allahtan içindeki kurtları dökmüş de karakterini anlamışsın hemen...
Böyle dost değil ancak düşman olur canım...

bence bir daha görüşmeee
yakında evlenirsin daha çok patavatsızlaşırsa çok zor işin eşinin yanında
yavaş yavaş aaranı aç

benim de böyle beni cekemeyen piskopat kiskanc tipler hayatimi zindan etmeye calisyordu ama artik kizlarla mizlarla arkadaslik etmiyorum. valla nefret ediyorum hepsindende. acaip agir oldu ama. en iyi görünende bile bi kötü niyet war.inanirmisin kendi kizkardesim bile böyle. en iisi fazla isine karistrma herseyini anlatma buna yanina da alma derim.

valla evet aslında böylesi daha dogru tabii ama kızları da kızlar anlıyor erkekler degil cnmcım...

kızlardan ya çok iyi dost olur yada çok dişli bi düşman..bunun arası olmaz bence..tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu..erkekden de dost olmaz..olmadı bugüne kadar benim için..dost bildiklerim hikayenin sonunda hep bana aşık oldular..kız arkadaşlarımda bu kıskançlıklar yüzünden beni kaybettiler.çünkü dost değildiler..benim iki dostum var artık..bayan olarak..diğerleriyle mesafeliyimdir hep.sır vermem sır almam..aile işlerine gönül işlerine burnumu sokmam hiç..fazla muhabbet tez ayrılık getiriyo çünkü..zaten senin dostum diye anlattığın tip benim yanıma en fazla iki kere yaklaşabilir,üçüncüde sepetlemiş olurum çünkü...etrafımızdaki insanları iyi tanıyıp gözlememiz lazım..yoksa hayatımızı zindana çevirebilirler..bi kadının dostluğu ne kadar sağlamsa,düşmanlığı,kıskançlığı da o kadar tehlikeli boyutta olabilir çünkü..Allah hepimizi böyle şer kutularından uzak tutsun..sanada geçmiş olsun canım..uzak dur ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…