- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
black basıldın gene ajan yakaladıı seniii!!! sözlendin mözlendin nie kulübe uğrayıp bi hbr vermezsin kız senklava:vefasız seniiiii
neyse konuna gelince,hayatım bu kız senin dostun falan deilmişki seni böylesine kıskanan bu kadar fesat düşünen bir kişi senin dostun olamaz ki, dost diyeceğimiz insan farklıdır dostluk kavramı farklıdır bu anlatılan insan bundan ne kadar uzak...bide kişiliği karakteri oturmamış hep seni taklit etmiş,sana imrenmiş o kadar kıskanmış ki hayatının odak noktası haline getirmiş bu kıskançlığı hatta hırs yapmış erkek arkadaşının yanında sölediği sözlere bakılırsa :bbo: samimiyeti kes canım bu kişiyle,dost falan olmaz bu kişiden,normal arkadaş bile olmaz bence sadece sinirini bozar senin canım aldırma boşver bozma sinirlerinii
valla çok küçük bi olay değil zaten tasalanman normal:1closedeyes: benim anlamadığım,sen nasıl anlayamadın o kızın böyle seni çekemeyen bi tip olduğunu..ben ona şaşırdım :sm_confused: neyse geç de olsa kurtulmuşsun sana ders olmuştur bu olay artık arkadaşlarını seçerken daha dikkatli davranırsın:1hug:
canım benim ben sana DOSTUM dediğim insanın bana yaptığını anlatayım da azcık rahatla...
yıllardır tanışırız onunla ama bu kadar sıkı olmamızın sebebi eşinin öldürülmesi... (eşini de tanırdım bu arada)... sonrasında biz baya iyi bi ikili olduk.. beraber yiyip içiyorduk.. gece yarılarında çok hastaneye yetiştirdiğimi bilirim.. ama bir gün olsun BENDE SANA ŞUNU YAPTIM demedim ki o da demedi...
bir mekan işletiyor bu arada.. çıkan olaylar sebebiyle koruma tuttu ve ne olduysa ondan sonra oldu.. yakın zamanda sevgilimden ayrıldım yalnızım ya, bana o korumayı ayarlamaya çalıştı. itiraf edeyim bende adamdan az biraz hoşlanıyordum.. bana sürekli onun benden hoşlandığını söylüyordu bende kendi kendime e madem hoşlanıyo niye gelmiyo diyodum kiii olanlara bak.. çarşıya çıktığımda uğrayayım dedim ve gittim eleman dışarda camları siliyo, mutfaktan da sesler geliyodu.. kulak kabartıp dinlemeye başladım çünkü adım geçiyordu konuşmalarda.. konu ise benim paravan olarak kullanılmamdı.. sözde benimle flört edecekti ama benim bundan haberim olmayacaktı..olduğum yerde kalakaldım... sonra içimde ne varsa söyleyip gideyim dedim ve bir adım daha attım bir baktım mercimek fırına verilmiş... gözünü açınca beni gördü ve şokkkkk.. en son bir mesaj atıp yaptığı utanmazlığı her yerde anlatacağımı söyledim ve bir daha da görüşmedim...
yaaa arkadaşım.. bak daha beteri var...
o yüzden çok üzülme her şerde bir hayır vardır....
Kıskançlık onun elinde değilki..bazı insanlar böyledir...kendine güveni yok özgüveni eksik ve aşağılık kompleksi var...oluyo böyle şeyler yaa :1closedeyes:
böyle dost olmaz...dostum demeyin bari...
huyunu biliyorsun sende araya mesafe koy olsun bitsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?