• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle dost mu olur?

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
40
Yozgat
yazdıklarımı sabırla okuyun ve tesellı verın nolur:Saruboceq: kızlar bir insan bir dost ne kadar kıskanç olabilir????? tahmin edemeyeceğiniz kadar kıskanç ve " fesat" bi dostum varsenağlama nasıl anlatsam nerden baslasam bılemıorum...suanda ben sozluyum ve bu anlattıklarım sozlenmeden once oldu...

şöyle anlatıyım dostum dediğim insan ben ne alsam gider aynısından alır çizmeden tutunda tokaya kadar....bende bundan hoşlanmıyorum.ve hoşlanmadıgımı bilio....buna rağmen hep aynısını alıo...İKİZ GİBİ GEZİORUZkafamçokkarıştı
DİĞER OLAY: HERKESE İKİ DOST GİBİ DAWRANALIM DİO....HERKES BIZI KARDES GIBI YAKIN BILIO...VE BU olayda benım canım cok sıkıo...
SİZLERE BASİT OLAY GİBİ GELİO OLABILIR AMA ICINDE OLUNCA COK SINIR BOZUCU VE UZUCU OLAY...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BI KAC SENE ONCE BIRINDEN HOSLANIODUM ODA BENDEN HOSLANIODU BAKISIODUK FALAN NESE TANISMAYA GELDI BI YERDE KONUSALIM DEDI ARKADASIM DEDIKI TEK BULUSMA DEDI:( BENDE SAFTRIK INANDIM TAMAM DEDIM ALDIM BU DOSTUM DEDIGIM KIZI YANIMA O COCUGADA DEDIMKI SENDEN YANINDA BIRINI GETIR....NESE BULUSTUK BU ADOSTUM DEDIGIM KIZ BENDEN HOSLANAN COCUGUN ERKEK ARKADASINA SIRNASMAYA BASLADI...BEN DOSTUMU BUN UN ICIN CAGIRMADIM...BENIM YANIMDA DESTEK OL DIE ...AMA NERDEEEEE BU KIZ DIGER COCUGA SIRNASIO...VE BENDE BENDEN HOSLANAN COCUKDA UTANDIM TABIKI......BULUSMA BITIP EWE GIDERKEN BEN DOSTUMA!!! DIORUMKI NASILDI COCUK(BENDEN HOSLANAN COCUGU KASDEDIORUM) DIOKI AYYYYYYYYY SENDEN HOSLANANIN YANINDAKI COK HOSSSSS OLDU BU IS FALAN FILAN DEMEYE BASLADIkötükedihüso BENDE SIGORTALAR ATTI TABIKI...AMA COOOK KIRILDIIMMM ONA BU SOZU ICIN.....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

SIZE KOMIK GELMESIN AMA BEN ONDAN DAHA ALIMLI GUZEL OLDUGUM ICIN HEP KISKANIRDI BANA LAF ÇAKARDI....HALBUKI BEN ONA HEP GUZEL IYI LAFLAR SOLERDIM KALBINI KIRMAMAYA CALISIRDIM AMA O HEP BENIM ESKI YARALARIMLA ILGILI LAFLAR ÇAKIP BENI KIRARDI....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
dıceksınızkı bunları nıye anlatıosun ama kalbımı cok kırdı unutamıorum soledıklerını ve yaptıklarını.....

nese bız o bulustugumuz cocukla cıkmaya basladık...dostum dedıgım ınsanın canı sıkılmasın dıe hep onuda yanımızda goturduk...cıktıgımla nereye gıtsek o kızıda gotururduk....sonra bız cıktıgım cocukla ayrıldık...aylar sonra bu dostum baska bırıyle cıkmaya basladı..bbana dedıkı senıde tanıstırıyım gel cafeye gıdelım...gıttık....cay ıcıoruz...cay ıcerken bu kız ne dese begenırsınız:oklava: " AHHHH AHHH BEKLEDIGIM AN GELDI SIMDI BENIM YANIMDA CIKKTIGIM ERKEK WAR SEN YALNIZSIN BI KEREDE BEN YALNIZDIM SEN CIKIODUN AHHH AHHHH HEP BU GUNUNU BEKLIODUM DEMEZMI:oklava: BESLE KARGAYI OYSUN GÖZÜNÜ DİYE BUNA DERLER.....KIZ BOLE DIYINCE COCUKDA ANLAMADI NE OLDUGUNU.....
ben o lafı solemesıne anlama veremedım .ben ona ıyılık yapıp yanımda gezdırıyorum o bunu bıle kıskanırmıs meger:oklava:

canlarım daha neler neler yaptı bu kız ama anlatmıorum anlayın benı..ınsallah benı anlamıssınızdır..dısardan sıze pek buuk bı olay gıbı gelmeyebılır ama benı cok kırdı ınanın...

benı dınledıgınız ıcın tesekkur:oklava:ler

black basıldın gene ajan yakaladıı seniii!!! sözlendin mözlendin nie kulübe uğrayıp bi hbr vermezsin kız sen :oklava:vefasız seniiiii
neyse konuna gelince,hayatım bu kız senin dostun falan deilmişki seni böylesine kıskanan bu kadar fesat düşünen bir kişi senin dostun olamaz ki, dost diyeceğimiz insan farklıdır dostluk kavramı farklıdır bu anlatılan insan bundan ne kadar uzak...bide kişiliği karakteri oturmamış hep seni taklit etmiş,sana imrenmiş o kadar kıskanmış ki hayatının odak noktası haline getirmiş bu kıskançlığı hatta hırs yapmış erkek arkadaşının yanında sölediği sözlere bakılırsa :bbo: samimiyeti kes canım bu kişiyle,dost falan olmaz bu kişiden,normal arkadaş bile olmaz bence sadece sinirini bozar senin canım aldırma boşver bozma sinirlerinii

valla çok küçük bi olay değil zaten tasalanman normal:1closedeyes: benim anlamadığım,sen nasıl anlayamadın o kızın böyle seni çekemeyen bi tip olduğunu..ben ona şaşırdım :sm_confused: neyse geç de olsa kurtulmuşsun sana ders olmuştur bu olay artık arkadaşlarını seçerken daha dikkatli davranırsın:1hug:

black basıldın gene ajan yakaladıı seniii!!! sözlendin mözlendin nie kulübe uğrayıp bi hbr vermezsin kız sen :oklava:vefasız seniiiii
neyse konuna gelince,hayatım bu kız senin dostun falan deilmişki seni böylesine kıskanan bu kadar fesat düşünen bir kişi senin dostun olamaz ki, dost diyeceğimiz insan farklıdır dostluk kavramı farklıdır bu anlatılan insan bundan ne kadar uzak...bide kişiliği karakteri oturmamış hep seni taklit etmiş,sana imrenmiş o kadar kıskanmış ki hayatının odak noktası haline getirmiş bu kıskançlığı hatta hırs yapmış erkek arkadaşının yanında sölediği sözlere bakılırsa :bbo: samimiyeti kes canım bu kişiyle,dost falan olmaz bu kişiden,normal arkadaş bile olmaz bence sadece sinirini bozar senin canım aldırma boşver bozma sinirlerinii

yıne yakalandım delikafaduldendelikafadulden canım ya kulube ugrayıp solıcektım baktım hep baskaları gırmıs tanımıodum onları ondan soleyemedım:utangac:
dıger olaya gelınce cok haklısın canım onun bende actıgı yaralar okadar buyukkısenağlama senağlama ben ondan 2 yas buyuk olmamı bıle vurur yuzumesenağlama sen 25 yasındasın ya der her lafın ıcınde senağlama ama cok acımasızca soler ve ben sınır olurumsenağlama yoksa ben yası takan bı ınsan dıılım ama neden bu kadar kıskanc dıe akıl sır erdıremıorumsenağlama nedne bu kadar kıskanıo noluo hepımız ınsanız hepımız eşitiz

valla çok küçük bi olay değil zaten tasalanman normal:1closedeyes: benim anlamadığım,sen nasıl anlayamadın o kızın böyle seni çekemeyen bi tip olduğunu..ben ona şaşırdım :sm_confused: neyse geç de olsa kurtulmuşsun sana ders olmuştur bu olay artık arkadaşlarını seçerken daha dikkatli davranırsın:1hug:

aslında anlıodum b kadar cok kıskandıgını ama hep yok dıodum olur bole seyler sewıo benı dıe kendımı kandırırdımsenağlama cunku hep bana bız dostuz canım kardesım senı cok sewıorum dıe sarılırdıkafamçokkarıştı

Hata sizde baştan beri pek haz etmediğiniz birini niye çanta gibi yanınızda gezdiriyorsunuz ki? Ayrıca erkek arkadaşınızla buluşacağınızda "sende yanında birini getir" demişsiniz.. bunun ne demek olduğunu herkes anlar, kız erkek arkadaşınızın yanında getirdiği arkadaşına sizin deyiminizle "sırnaşınca" şaşırmamanız lazımdı..

canım benim ben sana DOSTUM dediğim insanın bana yaptığını anlatayım da azcık rahatla...

yıllardır tanışırız onunla ama bu kadar sıkı olmamızın sebebi eşinin öldürülmesi... (eşini de tanırdım bu arada)... sonrasında biz baya iyi bi ikili olduk.. beraber yiyip içiyorduk.. gece yarılarında çok hastaneye yetiştirdiğimi bilirim.. ama bir gün olsun BENDE SANA ŞUNU YAPTIM demedim ki o da demedi...

bir mekan işletiyor bu arada.. çıkan olaylar sebebiyle koruma tuttu ve ne olduysa ondan sonra oldu.. yakın zamanda sevgilimden ayrıldım yalnızım ya, bana o korumayı ayarlamaya çalıştı. itiraf edeyim bende adamdan az biraz hoşlanıyordum.. bana sürekli onun benden hoşlandığını söylüyordu bende kendi kendime e madem hoşlanıyo niye gelmiyo diyodum kiii olanlara bak.. çarşıya çıktığımda uğrayayım dedim ve gittim eleman dışarda camları siliyo, mutfaktan da sesler geliyodu.. kulak kabartıp dinlemeye başladım çünkü adım geçiyordu konuşmalarda.. konu ise benim paravan olarak kullanılmamdı.. sözde benimle flört edecekti ama benim bundan haberim olmayacaktı..olduğum yerde kalakaldım... sonra içimde ne varsa söyleyip gideyim dedim ve bir adım daha attım bir baktım mercimek fırına verilmiş... gözünü açınca beni gördü ve şokkkkk.. en son bir mesaj atıp yaptığı utanmazlığı her yerde anlatacağımı söyledim ve bir daha da görüşmedim...

yaaa arkadaşım.. bak daha beteri var...

o yüzden çok üzülme her şerde bir hayır vardır....

canım benim ben sana DOSTUM dediğim insanın bana yaptığını anlatayım da azcık rahatla...

yıllardır tanışırız onunla ama bu kadar sıkı olmamızın sebebi eşinin öldürülmesi... (eşini de tanırdım bu arada)... sonrasında biz baya iyi bi ikili olduk.. beraber yiyip içiyorduk.. gece yarılarında çok hastaneye yetiştirdiğimi bilirim.. ama bir gün olsun BENDE SANA ŞUNU YAPTIM demedim ki o da demedi...

bir mekan işletiyor bu arada.. çıkan olaylar sebebiyle koruma tuttu ve ne olduysa ondan sonra oldu.. yakın zamanda sevgilimden ayrıldım yalnızım ya, bana o korumayı ayarlamaya çalıştı. itiraf edeyim bende adamdan az biraz hoşlanıyordum.. bana sürekli onun benden hoşlandığını söylüyordu bende kendi kendime e madem hoşlanıyo niye gelmiyo diyodum kiii olanlara bak.. çarşıya çıktığımda uğrayayım dedim ve gittim eleman dışarda camları siliyo, mutfaktan da sesler geliyodu.. kulak kabartıp dinlemeye başladım çünkü adım geçiyordu konuşmalarda.. konu ise benim paravan olarak kullanılmamdı.. sözde benimle flört edecekti ama benim bundan haberim olmayacaktı..olduğum yerde kalakaldım... sonra içimde ne varsa söyleyip gideyim dedim ve bir adım daha attım bir baktım mercimek fırına verilmiş... gözünü açınca beni gördü ve şokkkkk.. en son bir mesaj atıp yaptığı utanmazlığı her yerde anlatacağımı söyledim ve bir daha da görüşmedim...

yaaa arkadaşım.. bak daha beteri var...

o yüzden çok üzülme her şerde bir hayır vardır....

inanamıorum yaaaa bolelerı de warmıs demekkı:1shok: bu ınsanlar nıe bole:çok üzgünüm:

Kıskançlık onun elinde değilki..bazı insanlar böyledir...kendine güveni yok özgüveni eksik ve aşağılık kompleksi var...oluyo böyle şeyler yaa :1closedeyes:

Kıskançlık onun elinde değilki..bazı insanlar böyledir...kendine güveni yok özgüveni eksik ve aşağılık kompleksi var...oluyo böyle şeyler yaa :1closedeyes:

ahhh ahhh keske sadece kıskanc olsa:oklava: sureklı benı uzen eskı olayları acıp laf carparsenağlama senağlama burda anlatamayacagım ağır olayları acıp degıstırır olayları laf sokar

Son düzenleme:
bikeresinde sınava gırıoruzCADIARZU bende hıc calısmamıstım o da 1 gece calıstı ogrendı zaten kolay bı sınavdı ve de hoca cok ıyı bırıydı...sınavda hoca kopya cekmemız ıcın bıraz rahat dawranıodu cunku bızım bolumle alakasız bı sınavdı..nese buraya kadar tamam.bende sınavda benım DOSTUM bıldıgı ıcın ondan baktım tabı herkes kopya cekıodu ...hoca da sakayla dedıkı bıze ne cok kopya cekın az cekın dedı guldu....nese DOSTUM dedıkı hadı cıkalım bıtırdık sınavı dedı.ben önden cıktım beklıorum beklıorum gelmıo benımkı CADIARZU sınıfın kapısını araladım baktım benımkı ıcerde hocaya dıokı hocam ben kopya cekmedım sozlu olarak sorun soruları ben hepsını bılırım bakalım kım bılemıcek kımmıs kopya ceken dıo:1shok: :1shok: ya warya ınanamadım bana kardesım dıyen ınsan bunu yaparmı yaa:1shok: sankı hoca soruo kım kopya cektı dıe:1shok:

muhabbetin fazlasından fazlası, tez elden getirir ayrılığı..
dost..arkadaş...kardeş...çok yakın... geçiniz efendim
kişinin en yakın dostu kendisi de
an olur ki kendine bile güvenemezken ..
yaşam şıklarını belirlemiş
ya bu denli yakın olmıyacağız
ya istediğimiz kadar yakınlaşıcaz ama bu sefer de herbir olabileceğe hazırlıklı olucaz,, şaşırmadan serinkanlılık ile devam edicez ayağımıza gelen taşları kenara çekerek,,
yada hazırlıklı olmıyacağız, ama bu sefer de üzülüp, yıpratmıycaz kendimizi..
şıklar belli..seçim bizim..
kaç yanlış kaç doğruya getiriyor bizi,
yaşam merdivenini adımlamadan göremiyoruz ..

böyle dost olmaz...dostum demeyin bari...
huyunu biliyorsun sende araya mesafe koy olsun bitsin...

sözlenmeden önce bırısı benden hoslanıodu cıkma teklıfı edıodu cok ıyı bırıydı ama bana gore degıldı:1no2: ıstemıodum yanı onu..bu kızda benım ondan hoslanmadıgımı bılıodu:1no2: sureklı bana dıodukı sen ondan daha ıyısını bulamazsın sana o layık vazgecme ondan nıye cocugu uzuosun uzme onu dıe benı sınıre sokuodu:oklava: ya warya allah sızlerı bu kızla karsılastırmadıgı ıcın cok sanslısınız:teselli: :teselli: resmen melek gorunumlu seytandı:çok üzgünüm: cok cektım ondan cook

arkadaşım, yaş 25; sözlüsünüz.
geçmişe ve o kıza bir sünger çekin, sonrasına bakın.

Back