- 16 Mart 2021
- 429
- 51
- Konu Sahibi BeyazKaranfil11
Merhaba öncelikle şu satırları yazarken ağlıyorum biliyorum bi çoğunuz bana kızıcaksınız bu dertmi diye ama gerçekten 1 aydır ağlıyorum çok mutsuzum sebebi saçlarım. Geçen sene işle aile gibi sebeplerle bir sürü şey yaşadım ailemden uzağım zaten tek başımayım. Erkek arkadaşımla 1 senedir beraberliğimiz var ve bu yaz evlilik düşünüyoduk ama ben mahfettim bir sürü engeli derdi aşmışken. Gittim saçlarımı ombreliyken bir daha ombre yaptırdım beğenmedim gittim düzelticem diye hee yerini açtılar ve sanırım yandı gibi yada yıprandı kopmadı ama çok döküldü. O günlerde morelim çok bozuldu ama araştırmalara başladım yaza kadar nasıl toparlarım diye. Birkere sapsarı oldu hiç beğenmedim dipleri koyu kalanı sarı. Hemen burda gördüğüm ilik kürünü yapmaya başladım 5 hafta filan oldu biraz toparladı gibi ama saçım dökülmeye ve uçlardwn kopmaya devam ettiği için iyice inceldi. Kendimi artık hiç beğenmiyorum saç bi kadın için çok önemli ama insanların bakışları aynalara bakmak istemeyişim gerçekten çok kötü hissediyorum birde tam antidepresan bırakmak üzereyken bu olayla iyice kötüleştim saçlarım döküldükçe başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor az önce uçlarından kestim kopmalardan iyice dökülmesin diye. Ama neolur söyleyin saçı benim gibi olup düzeleb eskisi gibi hatta daha güzel olan varmı neolur kafayı yicem kızsanızdw haklısınız ama gerçekten çok üzgünüm