Teşekkür ederim ama dokunmadığım sürece canım acıkıyor oraya bişeyin batıp acıdığını da hiç hissetmedimBisey batmış orada kalmis sonra sanki iltihap kapmis gibi geldi bana geçmiş olsun..bir randevu alin dicem ama bayram girdi acile gidebilirsin
Yaa şaşırdım şans eseri farkettim bide ilk defa oldu damar gibi olunca birazda korktumBende hep olur geçer annemde de anı hareketlerde oluyor
Teşekkür ederim inşallah aynı şeydirAni hareketde bendede olmuştu bı anda, kendiliğinden gecmisti
Damarın dönmüş.Kızlar parmağımın eklem yerinde tuhaf bi şekilde ufak top şeklinde bi damar gibi bişey çıktı dokununca acıyor ama çok değil hareket de ettirebiliyorum beze gibi ama değil bunun ne olduğunu bilen var mı
Nasıl düzelir neden dönüyor peki damarDamarın dönmüş.
Ani bir hareketle olmuştur biraz ovala ,aç kapat ,buz tut vs geçer.Nasıl düzelir neden dönüyor peki damar
Teşekkür ederimHipokrat yeminli hekimim ve tüm bilimsel yaklaşımımla teşhisim şu ; damar damar üstüne binmiş
Şaka şaka ani hareketlerde yorgunlukta vs kas spazmı olabilir ondan dolayı damar belirginleşmiştir
Teşekkür ederim deneyeceğimAni bir hareketle olmuştur biraz ovala ,aç kapat ,buz tut vs geçer.